Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalt, könyvet, (20 db)

Hol találok olyan könyvet, vagy oldalt, ahol tényleg részletes leírást kapok az egyetemi szakokról és az utánuk végezhető munkáról?

Ahol esetleg kereshetek a képességeimnek megfelel? szakirányt.. pl. rend?rtiszti különböz? szakjai, vagy pszichológia elvégezhet? területei... Felvin néztem, de nem találtam részeletes leírást..

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a problémám...

nekem is ugyanez a problémám...
Esetleg a konkrét egyetemek honlapjain találhatsz, de persze azok mindig elfogultak az elhelyezkedési lehetõségekkel is.
bemész egy nagyobb könyvesbolotba és el mondod ezt. adni fognak neked kb 4 könyvet ami hasonlókról szól, te meg kiválasztod, hogy melyik kell.
van konkrétan ilyen könyv a felvételizõknek, könyvesboltban lehet kapni, minden évben kiadják.
A kérdező hozzászólása: na igen, de azok 600 oldalasak, és esélyed sincs érdeklõdés terület alapján szelektáln.. csak abc sorrend, meg képzési terület... az pedig hatalmas.. :)
Próbálkozz meg pl. itt: http://www.felvi.hu/felveteli/felveteli_segitseg/palyatanacs.. Azt gondold végig, hogy mi az, amit eleve ki tudsz zárni, és mi az, amihez érzel motivációt, így könnyebben tudnak tanácsot is adni. Félreértettelek: ha már konkrétan tudod, hogy mire is szeretnél szakosodni, az általában adott iskola adott képzésének honlapján szerepel. Ott feltüntetik azt is, hogy mit tudsz majd kezdeni vele, ha elvégezted. Tehát, elõször az iskolát válaszd ki és nézd meg a honlapját, hasonlítsd össze más iskolák azonos képzéseivel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kitöltöttem! Barangoltam a felvin és találtam közben egy még átfogóbb tesztet, a pályatervezésrõl, ha érdekel valakit: http://www.epalya.hu/
Babakukk.hu ! 39hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát nem is tudom...nekem nagyonis tudatosnak tûnik az átfordulás. Elõször talán nem volt az, de most már ha nem tetszik neki, hogy az ágyába teszem a hasára, akkor rádöl a kezére és máris az oldalán, aztán a hátán van :) Azért köszönöm a címeket :)
dr. Penny Preston Amit minden anyának tudni kell a baba elsõ évérõl könyvet kaptam. Olyan könyv amiben le van írva hogy mit kell tudni és mit tudhatnak a babák. De ezek csak tájékoztató jellegû adatok, minden baba magától saját ütemben fejlõdik. de ne siettess semmit! Gratulálok az erõs babádhoz! :)

Ingyen ebook oldalakat? Molnár Gábor pdf könyvek, hol találok? A fizetõs oldalakról, megéri?

Legjobb válasz: Nem éri meg fizetni érte..amúgy beírod a könyv címet,meg h pdf és kiadja...(google-be)

Nem éri meg fizetni érte..amúgy beírod a könyv címet, meg h pdf és kiadja...(google-be)
A kérdező hozzászólása: Nincs, csak fizetosbe.


Hol találom meg a New Moon, Eclipse, Breaking down című könyveket magyarul? Nagyon fontos. Nem találok normális oldalt ahonnan ingyen le lehet tölteni.

Át tudná küldeni nekem valaki? Nagyon köszi. [email protected]

Legjobb válasz: elküldtem neked a new moon-t és az eclipse-t, a Breaking down-t sajnos nem sikerült (ahogy az emailben megígértem), de innen letöltheted és még a Midnight Sun-t is megtalálod ;) www.konyvbirodalom.mlap.hu

elküldtem neked a new moon-t és az eclipse-t, a Breaking down-t sajnos nem sikerült (ahogy az emailben megígértem), de innen letöltheted és még a Midnight Sun-t is megtalálod ;) http://www.konyvbirodalom.mlap.hu
Az Éjszaka Háza 1. Megjelölve : ***** Az Éjszaka Háza 2. Elárulva: ***** New Moon: ***** Eclipse: ***** Breaking Dawn: ***** Tessék:) Itt befog jönni, hogy prémium vagy ingyen letöltés és az ingyen letöltésre katt, aztán elõjön egy elõfizetés a prémiumra, egyszerûen rákattintasz, hogy "nem élek vele" és már töltheted is ingyen :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

Kamaszodó lányomnak szeretnék a serdülésről kis könyvet. Régen volt ilyen a tampon dobozban és betét mellet is. Szeretnék a nettről ingyen tájékoztatót és mintát. Oldal címeket szeretnék. Hol találok ilyen oldalt?

Régen az iskolában ilyenkor már osztogatták,az ilyen kis csomagokat.Én felvilágosítottam a lányom,de ? szeretne még informálódni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy jól értem-e, de tampon és betét termékmintákat itt tudsz kérni: http://www.libresse.hu/Pages/Products/OrderSamples.aspx?id=1.. http://www.myob.hu/

Nem tudom, hogy jól értem-e, de tampon és betét termékmintákat itt tudsz kérni: http://www.libresse.hu/Pages/Products/OrderSamples.aspx?id=1.. http://www.myob.hu/
És ez a két oldal arra is hasznos, hogy sok dolgot meg lehet tudni, talán itt is érdemes a lányodnak olvasgatnia.
Most is adnak ilyeneket az iskolában. Vagy legalábbis nekünk adtak. Egy nagy tasakot. Betét volt benne meg kiskönyv, meg egy menszesznatár. 13/L

Az Obszidián címû könyvben hol találok elõször szexjelenetet? (oldal szám)

Elõre is köszi:)

Legjobb válasz: Nem találsz benne...

Nem találsz benne...

Hol találok olyan oldalt, vagy könyvet, ahol konkrét tippek vannak a párkapcsolatok megmentésére?

Nem általánosságokra gondolok, mint beszéljétek meg a problémákat, hanem konkrétumokra, mint pl. a 'Szerelempróba' című filmben, napokra lebontva, hogy ezen a napon ezt, a másik napon azt csináljuk, tehát konkrét feladatok. Ismertek ilyet?

Legjobb válasz: ja, és jó lenne ha ingyenes lenne.

A kérdező hozzászólása: ja, és jó lenne ha ingyenes lenne.
Ezzel az ovis módszerrel te egy kapcsolatot nem fogsz megmenteni.
ha szeretitek egymást akkor nem kell ilyen hülyeség
A kérdező hozzászólása: ez nem válasz a kérdésemre.
http://smaragdliget.hu/index.php?option=com_content&task=vie.. bár szerintem ne ezen múljon! Hanem kettõtökön! /Ami nem megy nem kell erõltetni/
Tipikus magyar ember... mindent akar, de azt is ingyen. Egyébként találsz ilyet a pokolban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!