Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalt, ahol leírják, hogy (8 db)

Hol találok olyan oldalt, ahol leírják, hogy a húsokból milyen ételeket lehet készíteni?

Úgy értem,hogy pl csirkemellb?l,csirkecomból,tarjából,karajból,oldalasból,lapo

Legjobb válasz: Talán nézd meg a www.mindmegette.hu esetleg valami éttermi, gaszrtonómiai oldal

Talán nézd meg a http://www.mindmegette.hu esetleg valami éttermi, gaszrtonómiai oldal

Hol találok egy olyan oldalt, ahol leírják hogy hogyan kell sminkelni? És hogy mi mire való?

Legjobb válasz: h lehet sminkelni.. http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=22125&h_id=64630

Szia! Youtube-ra írd be, hogy make up. Nagyon sok féle smink trükköt lehet ellesni, rengeteg iylen videó van. Próbáld ki!

Hol találok olyan oldalt, ahol leírják, hogy hogyan kell elkészíteni egy henna tetoválást?

mire kell odafigyelni, mit kell rátenni stb...? el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: úgy bírom az ilyen köcsögöket akik csak beírják a gugliba és elküldik a választ mintha az olyan sokat segítene..általában a kérdezõk elõbb a guglin nézik meg.. HAJRÁ EMBEREK LEHET LEPONTOZNI!!!

úgy bírom az ilyen köcsögöket akik csak beírják a gugliba és elküldik a választ mintha az olyan sokat segítene..általában a kérdezõk elõbb a guglin nézik meg.. HAJRÁ EMBEREK LEHET LEPONTOZNI!!!
A kérdező hozzászólása: ezt én is megtaláltam de mindegy...azért köszönöm :)


Hol találok olyan oldalt, ahol leírják, hogy melyik hónapban mit gyakoroljunk a picurral? Mit lehet gyakoroltatni vele mit nem?

Legjobb válasz: http://www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm Itt be vannak szúrva a hónapok alá az Anya, taníts engem! c. könyvbõl részletek, ami nagyon jó olvasmány! Üdv!

http://www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm Itt be vannak szúrva a hónapok alá az Anya, taníts engem! c. könyvbõl részletek, ami nagyon jó olvasmány! Üdv!
Nekem megvan az Anya taníts engem, tényleg nagyon jó. Ha kell, írj privit...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Hol találok olyan oldalt, ahol leírják, hogy x hetes/hónapos babának mennyit "kell" szopnia egy nap?

Legjobb válasz: Szia! Ne ragaszkodj a számokhoz, minden babának más az igénye. Evésenként is eltérõ mennyiségeket fogyasztanak. kukk ide: http://tejmentes.blogspot.com/2008/09/jszltt-kiscsecsem-tpll..

Szia! Ne ragaszkodj a számokhoz, minden babának más az igénye. Evésenként is eltérõ mennyiségeket fogyasztanak. kukk ide: http://tejmentes.blogspot.com/2008/09/jszltt-kiscsecsem-tpll..
Szerintem ilyen nincs. Az igény szerint szoptatott csecsemõk esetében azt a szót, hogy "kell" nem ismerjük.
Szia. Nem tudok olyan oldalról ahol errõl írnak, de így szokták számolni: testsúly kg-ban x 150 ez a napi adag, ha az alkalmankéntit szeretnéd akkor a kapott értéket el kell osztani az étkezések számával. Ezek csak hozzávetõleges értékek, mert minden baba más és másak a kaja igényeik. A szoptatott babák annyit esznek amennyi jól esik nekik, náluk ez nem igazán mérvadó.
z én babám annyit eszik 4 hósan mint egy újszülött. 60-80g 7x egy nap.:/ Az neki semmi és mégis normálisan hízik és fejlõdik. A védõnõ azt mondta ez így tök rendben van, neki ennyi elég. De végülis semmit nem tudsz tenni ha egyszer nem akar többet enni. És fordítva is.
A baba kiskönyvedben nincs?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok magyarorszagi es nincs.
A kérdező hozzászólása: mar megszuletett babarol erdekelne
A kérdező hozzászólása: koszonom
Azt elfelejtettem írni, hogy nekünk azt mondta a doki, hogy ha a születéskori görbétõl 1-1 görbével ide-oda mozog a súlya vagy a nagysága, magassága akkor az még normálisnak tekinthetõ.
Én ezt szoktam használni, be kell írni a babád születési dátumát, és utána kiadja neked a görbét. Ne ilyedj meg, ha eltér, az én fiam magasságban átlagon felüli, súlyban meg átlagon aluli. Ezek csak viszonyítási alapok. http://www.babaszoba.hu/services/percentil Remélem tudtam segíteni:)

Hogyan kell asztrálutazni? Hol találok olyan oldalt ahol leírják?

Olvastam pár kérdést az asztrálutazsáról, és nagyon kíváncsi vagyok! PESSZIMISTÁK KÍMÉLJENEK!!!

Legjobb válasz: lelekvandor.hu nagyon sok érdekes dolgot írkálnak ott, regizni kell hogy elolvasd azt a hosssszas fejtegetést, de ha komolyan gondolod (merthát szerintem is egy életforma ) akkor úgyis foglalkozol még bõvebben vele Hét fõ tényezõ: I. Vágy II. Kontrollált relaxáció III. Vizualizáció és célállomás IV. Közvetlen kiemelkedés V. Tudatosság VI. Utazás VII. Visszatérés és emlékezés

lelekvandor.hu nagyon sok érdekes dolgot írkálnak ott, regizni kell hogy elolvasd azt a hosssszas fejtegetést, de ha komolyan gondolod (merthát szerintem is egy életforma ) akkor úgyis foglalkozol még bõvebben vele Hét fõ tényezõ: I. Vágy II. Kontrollált relaxáció III. Vizualizáció és célállomás IV. Közvetlen kiemelkedés V. Tudatosság VI. Utazás VII. Visszatérés és emlékezés
ez nem olyan, mint mondjuk a kajakozás. Nem lehet csak úgy megtanulni. Hosszas, fõleg szellemi tanulás, fejlõdés kell hozzá. Ez egy életforma, életszemlélet, maga az asztrálutazás képessége csak melléktermék. A technika egyébként a következõ: elhelyezkedsz, lehunyod a szemed, koncenrtálsz és kilépsz a testedbõl. ennyi. Fred Astaire-tõl amikor megkérdezték, hogy is kell ilyen jól táncolni azt válaszolta: "csak felemelem a lábam a levegõbe és mozgatom" :)
egyet értek az elsõ hozzászólóval, sok sok gyakorlás kell hozzá és mindenképpen nyugodt környezet.Ha esetleg baj van a szíveddel akkor veszélyes is lehet mert ha valaki megijeszt és a léleknek hirtelen kell visszatérnie a testbe akkor az ezüstzsinór elszakadhat és nincs visszatérés.
Nem lehet asztrálutazni . . . Esetleg ha leiszod magad . . . xD ( Ez nem pesszimizmus, hanem az igazság. Bocsi. )-nak üzenem, hogy: ha még nem kóstoltál vanília fagylaltot, az nem jelenti azt, hogy vanília fagyi nem létezik!
Nem lehet asztrálutazni . . . Esetleg ha leiszod magad . . . xD ( Ez nem pesszimizmus, hanem az igazság. Bocsi. ) Üdv.
Nagyon messzire lehet utazni, óriási sebességgel. Sõt megtanulható a test mozgatása is, ilyenkor már nem csak az asztráltest utazik, hanem a fizikai test is. Én voltam 10-15 alkalommal a Földön kívül, kétszer a Naprendszeren is kívül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!