Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalt, ahol esetleg (17 db)

Hol találok olyan oldalt, ahol esetleg tételesen fel van sorolva, hogy miket érdemes beszerezni mire megszületik a baba?

Gondolok itt ruhákra,babaápolási cikkekre,és minden baba dologra.Már sajna nem emlékszem ezekre,és túl szétszort vagyok ahoz,hogy mindent tudjak,minden eszemben legyen..

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php

Hol találok olyan oldalt, ahol esetleg felkínálnak tört aranyat megvételre?

Egy fél pár fülbevalót szeretnék találni a már meglév?höz, de miel?tt felkeresnék egy ékszerészt, hogy megcsináltassam, szeretnék keresni, hogy hátha valamelyik ékszerüzlet ad el olyat, amit valaki tört aranyként eladott. Köszönöm!
Honnan töltötted le a játékot? Akkor tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: 1 torrent oldalrol
Ha a steam kéri a kódot akkor nem tudsz mit tenni amúgy meg van már másik tört verzió ahol nem kéri a kódot :)
"Ha a steam kéri a kódot akkor nem tudsz mit tenni amúgy meg van már másik tört verzió ahol nem kéri a kódot :) " Tudnál linket küldeni, hogy honnan lehet letölteni?


Olyan oldalt keresek (fórumot) ahol lehet nyíltan beszélni a szexről esetleg ismerkedni lányokkal/srácokkal, hírdetni magunkat, a szűzesség elvesztését megtárgyalni, szexpartnert (nem k*rvát, hanem partnert) keresni. Hol találok ilyen oldalt?

Régen volt egy fórum, de nem emlékszem a nevére. Azokhoz hasonlót, mint amik a linkben vannak.

Legjobb válasz: Hát látod én is ilyet keresek...partnerkeresõket nézegettem,pl. www.szexneked.hu ; www.szexrandi.hu , de nekem NEM vált be. Mert akik egyáltalán válaszoltak, azok fizetõsök voltak...akkor vond le a következtetést! Szóval olyan amilyet mi keresünk, nem nagyon van. Itt esetleg lehet beszélgetni róla, de itt meg partnert nem találsz. 20F

Hát látod én is ilyet keresek...partnerkeresõket nézegettem, pl. http://www.szexneked.hu ; http://www.szexrandi.hu , de nekem NEM vált be. Mert akik egyáltalán válaszoltak, azok fizetõsök voltak...akkor vond le a következtetést! Szóval olyan amilyet mi keresünk, nem nagyon van. Itt esetleg lehet beszélgetni róla, de itt meg partnert nem találsz. 20F
Gooogle!:) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Laci, ezért írni sem volt érdemes, inkább hallgattál volna.
A kérdező hozzászólása: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=swinger Na akkor csináltam egyet. Tessék benépesíteni, terjeszteni, ahol tudjátok.
blöki.hu, netboard fórum
Milyen fajta kutyád van? Vannak fajtafórumok én is csak oda írok...
A netboard a jó. Bár nem szoktam beleírni, csak olvasgatni, de akkor is, sok jó tanács van ott. A blöki egy fokkal kezdetlegesebb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és a gyors válaszokat. Labrador-német juhász keverék kutyusom van. Most fél éves. Nagyon-nagyon szeretem, és gondoltam, hasznos lenne egy ilyen kutyás fórum. Megnézem mindegyiket :) Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: persze nem ilyen fizetõs oldalakra gondolok
Fészbúkkkkk
járj el discoba bulizni ott sok ilyen kapcsolatra lehet szert tenni :D

Hol találok olyan oldalt, ahol szép idézetek esetleg versek vannak? Páromnak írnám bele az ajándékába. Most vagyunk együtt két éve.

Nem a citatum és a netorianra gondolok, és nem is olyan oldalra, ami tele van hülyébbnél hülyébb "meghalok ha nem vagy velem" típusú magánkölteményekkel. Én szeretnék valami mély mondanivalójút találni. Keresgélek én is neten, de ha valaki találna, vagy ismerne ilyet másolja be ide legyen szíves!

Legjobb válasz: http://nameless-gurl.gportal.hu/ ezen az oldalon szerintem szép idézetek vannak :)

http://nameless-gurl.gportal.hu/ ezen az oldalon szerintem szép idézetek vannak :)
Utsó vagyok bocs akkor nem írtam semmit... pedig jó idézetek vannak, csak végig kell nézni , nem az elsõ oldal alapján megítélni.
A kérdező hozzászólása: Végignyálaztam az egész citatumot, onnan semmi sem tudok használni. Ízlések és pofonok.

Hol találok olyan oldalt ahol tudnék pókerezni és nem kell letölteni külön programot hozzá? Esetleg nem kell regisztrálni?

Az aramszünet.comon szoktam texas hold\'emezni, de valami másra vágyom

Legjobb válasz: www.machopoker.hu, az egyik legismertebb magyar oldal,sajna regelni kell,de az két percnél nem tart tovább és ingyenes természtesen!

http://www.machopoker.hu, az egyik legismertebb magyar oldal, sajna regelni kell, de az két percnél nem tart tovább és ingyenes természtesen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!