Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalt, ahol a terhességi (5 db)

Hol találok olyan oldalt, ahol a terhességi tesztek érzékenységét és megbízhatóságát leírják?

Teszteltem reggel egy halvány, de egyértelm? +. Mivel valami neve nincs tesztnek véltem, megismételtem délután egy másik teszttel (Clearblue), de most még halványabb, szinte alig látszik.

Legjobb válasz: http://www.babaproject.gportal.hu/gindex.php?pg=26870802

Nem tudok összesítõ oldalról, azonban a Clearblue elvileg az egyik legérzékenyebb. A halvány csík is csík, tehát terhes vagy. Ez azért lehet halvány, mert a szerveztedben még kevés HCG hormon termelõdött. Mindenesetre legjobb, ha a reggeli elsõ vizeletbõl nézed (ha még tesztelni szeretnél)! Gratulálok!
A baba kiskönyvedben nincs?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok magyarorszagi es nincs.
A kérdező hozzászólása: mar megszuletett babarol erdekelne
A kérdező hozzászólása: koszonom
Azt elfelejtettem írni, hogy nekünk azt mondta a doki, hogy ha a születéskori görbétõl 1-1 görbével ide-oda mozog a súlya vagy a nagysága, magassága akkor az még normálisnak tekinthetõ.
Én ezt szoktam használni, be kell írni a babád születési dátumát, és utána kiadja neked a görbét. Ne ilyedj meg, ha eltér, az én fiam magasságban átlagon felüli, súlyban meg átlagon aluli. Ezek csak viszonyítási alapok. http://www.babaszoba.hu/services/percentil Remélem tudtam segíteni:)


Tobb mint 7 hetes terhes vagyok. Hol talalok olyan oldalt ahol hetrol hetre tudnam Uh fenykepekkel is kovetni a terhesseget?

Mar 1x megtalaltam,de sajna elfelejtettem hogy hol es most akar h akarom nem talalom.:((

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl

Szia ez is egy nagyonjó oldal.Sokminden jó van rajta. http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/7
GOOGLE a barátod.....
Mutatok jobbat! Itt nem UH képpel, hanem élõben tudod figyelemmel követni. AZ elsõ 3 hónapot naponta, a 3. hónap után már nagyob léptékkel! Jó mulatást: http://www.ehd.org/movies.php?mov_id=20&language=38
Az elõzõ vagyok... amire figyeljetek, ez a megtermékenyüléstõl számolja, nem a menzi elsõ napjától. Ha 10 hetes vagy, a 8 hetes videókat nézd!
szia! http://www.pampers.hu itt regisztrálsz és minden héten küldenek hírlevelet, leírják mikor mije fejlõdik a babónak, képpel együtt. 16 hetes kismami

Hol találom azt az oldalt ahol beírom a vezetéknevet és kidob egy csomó hozzá illő keresztnevet, gyakoriság szerint? Előző terhességemkor 3 éve használtam, de nem emlékszem a nevére.

Legjobb válasz: szerintem ez volt az: http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html de sajna már nem mûködik:( 3 éve én is ezt használtam, és szomorúan láttam, hogy nem megy:( most ezt nézegettem: http://picibaba.hu/extrak/utonev-kalkulator/?lastname=Magyar..

szerintem ez volt az: http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html de sajna már nem mûködik:( 3 éve én is ezt használtam, és szomorúan láttam, hogy nem megy:( most ezt nézegettem: http://picibaba.hu/extrak/utonev-kalkulator/?lastname=Magyar..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!