Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalakat, amik a gyermek (2 db)

Hol találok olyan oldalakat, amik a gyermek lelki sérüléseivel foglalkozik alkoholista/gyógyszerfüggő anya miatt?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem többre mész, ha könytárban keresel ifjúság védelemmel, gyermeklélektannal kapcsolatos könyveket. Megadok egy pár címet: Dr. Med. Rüdiger Penthin: Miért agresszív a gyermekem? Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnõtté a gyerekek? Gyermeklélektan (a szerzõ nem jut eszembe, de minden könyvtárban megtalálható) Gyermekkori devanciákkal, azok okaival, kezelésével, viselkedésével foglalkozó könyvek. Ilyesmik, amiket tudok.. Remélem segíthettem..

Szia. Szerintem többre mész, ha könytárban keresel ifjúság védelemmel, gyermeklélektannal kapcsolatos könyveket. Megadok egy pár címet: Dr. Med. Rüdiger Penthin: Miért agresszív a gyermekem? Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnõtté a gyerekek? Gyermeklélektan (a szerzõ nem jut eszembe, de minden könyvtárban megtalálható) Gyermekkori devanciákkal, azok okaival, kezelésével, viselkedésével foglalkozó könyvek. Ilyesmik, amiket tudok.. Remélem segíthettem..
Ezeket találtam még: Veczkó József: A gyermekvédelem pszichológiai és pedagógiai alapjai Münnich Ákos: A mentális egészséget és egészségmagatartást befolyásoló tényezõk
Szerintem bárhol rákeresel találni fogsz rengeteg anyagot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de ha találtam volna konkrétan ezzel foglalkozó cikket, akkor nem tettem volna fel a kérdést itt.
Nekem ez adott fantasztikusan nagy segítséget, kifejezetten szerfüggõ szülõk gyermekeinek sérülésének önsegítõ módon való gyógyítás, ma mér a szakemberek is ajánlják: http://www.aca.hu
Szia, írj rám privit.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! 4500-ért leütöttem egyet Vaterán. :D Kicsit kopott, és ráfér egy alapos mosás, de funkcionálisan tökéletes, és szinte ajándékáron. :)
Az milyen szuper már, ha pont tökéletes mindenben ÉS még csillivilli is... :D
ja, nem bántódtam meg, csak leírtam , hogy én mik alapján vettem ezt. anno nekünk is volt - elsõ gyereknél :DDD - 70.000 ft-os csillivilli kocsink amit a gyerek utált -eladtam Teszen - és utána egy 8000 ft-os szintén Graco (Mirage) lett az ami viszont teljesen jól bevált. Azóta tudom , hogy nem az számít milyen csillivilli :D
Sajnálom, ha magadra vetted az általam preferált jelzõket, nem leszólni akartam a babakocsidat, hanem a saját örömömet ecseteltem, nekem kellett pl a pohártartó, meg a narancssárgát, mint színt egyébként nem szeretem, de ettõl a színtõl olyan vidám lett ez a babakocsi, nem olyan komor, mint a sötétkék egyszemélyesünk. Megijedtem, hogy 10.000.-t érne csak az én babakocsim, ha el akarnám adni, mert közel 70.000.- volt. De szerencsére nem így van. :)
A kérdező hozzászólása: Én nagyon-nagyon örülnék egy ilyennek. :) Szép is, olcsó is. :)
engem nem zavart hogy kopott (tálcái ennek is vannak amúgy, csak számomra teljesen felesleges) és kék (két lányé, de sosem érdekelt az ilyesmi). Azt sem tudtam beválik-e a testvérkocsizás így nem mertem volna ennél többet rákölteni. Amúgy akár régi, akár új modell: szuper!!! strapabíró, könnyen irányítható, csak jót mondhatok róla.
Megnyugtattál, hogy küldtél róla képet. :) Így értem már, hogy miért 10.000.-. Valóban régebbi modell. Érdekes, hogy nekem többek között azért tetszett meg ez a kocsi, mert pohártartós a tálcája, és narancssárga. Na meg van egy egyszemélyesünk sötétkékben.. :) )
semmilyen hibája, hiánya nem volt, csak kopott és régebbi modell. már 2*2 gyereket kiszolgált. Tény, hogy kicsit kopottas a szövet nem olyan csillivilli de ezen kívül semmi baja. õ az: http://kepfeltoltes.hu/view/101221/testverkocsi_www.kepfelto..
Mit kaptál ahhoz a babakocsihoz, vagy inkább úgy kérdezem, mi volt a hibája, hiányossága, hogy csak 10.000.- volt?
látom, a képe ez is stadium duo "ilyet" vettem 10.000-ért amit írtam elõbb, csak persze használtan.
azok az oldalak miért nem jók? 10.000-ért vettem graco stadium duot teszveszen. be kell állítani, h egybõl küldjön e-mailt ahogy új kocsi kerül fel az oldalra és napota "vadászni". én is így tettem szert rá.
Értem.:) Nekem egy ilyen volt az álmom, meg is találtam. Tény, hogy nem volt olcsó.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez gyönyörû, de bevallom Neked, én nem ilyen nagyon szépre gondoltam. :) Vagyis, hogy érthetõbb legyen, amit írok, olyanokat nézegetek, amik inkább az olcsóbb kategóriába tartoznak. Nem használnám sokat, mert csak a boltig, postáig kéne, ami kb. 800m-1km. Nem akarok túl sok pénzt beruházni, viszont kell vennem egyet, mert falun lakunk, ahol nincs járda, hogy a nagyobb motorozhasson mellettem, a testvérfellépõvel meg gondok lennének az út mentén a murván-göröngyös padkán.
A kérdező hozzászólása: A boltig meg vissza tökéletes. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!