Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalakat, amik a (60 db)

Hol találok olyan oldalt, ami a bonsai neveléséről szól?

Én magam szeretnem elültetni, nem akarom boltba venni. A juhar megfelel erre a célra? Vagy gyümölcsfából is lehet?

Legjobb válasz: google ezerféle találatot ad ki bonsai gondozással kapcsolatban. Nézz szét több oldalon is!

google ezerféle találatot ad ki bonsai gondozással kapcsolatban. Nézz szét több oldalon is!
bonsaiclubkaposvar, hirthbonsai.hu
A kérdező hozzászólása: De én nem venni és gondozni szeretnék, hanem ültetni és gondozni szeretnék. Errõl kéne oldalt találni. Elhiheted, hogy beütöttem a google-ba, de mivel nem találtam meg, ezért kérdeztem. Ne nézzetek már mindenkit analfabétának... (Ez az elsõnek szólt. A többieknek köszönöm.)
Azért írtam a bonsaiclubkaposvar-t.
Amúgy a hirthbonsaion is nagyon sok információt találsz, ha pl. végignézed a blogot srb.

Interneten hol találok olyan oldalt, ami a peteérést mutatja? Hogy melyik nap van és mikor?

Egy ilyet keresek, és most nem találom sehol, nevére sem emlékszem, tudom hogy rózsaszin táblázat és a táblázatban volt irva hogy peteérés, stb. Ha vkinek ismer?s ez, akkor küldje a linket! Köszi! :-)

Legjobb válasz: Én csak a ciklus.hu oldalt ismerem. Ezen vezetem én is.

Én csak a ciklus.hu oldalt ismerem. Ezen vezetem én is.
nekem ez elsõre bejött: http://www.ciklus.hu sok sikert!
A ciklus.hu jó, de nem pontos. Ha már több hónapja vezeted, akkor is behúzza a pé-t az átlagadatok alapján, ha semmi egyéb nem utal rá. ( pl. hõm. emelkedés, vagy méhnyaknyák állapotának változása ) Én is sokáig vezettem, de találtam jobbat: az urbia.de, ami egy német oldal, némi német tudással nagyon jól lehet vele boldogulni. Angol oldal is van, a fertilityfriend.
szió. en toltottem le progit, advanced woman calendar volt a neve, rágugliztam, freeware, és gatlastalanul gugliztam hozza cracket is, hogy teljesen jó legyen. be lehet allitani: - hõ - mensi - egyuttletek - egyéb megjegyzések kiadja: - peteérés - mensi elott par nappal jelez, hogy mensi lesz - mensi várható ideje - melyik napokon van esely fiura, ill. melyik napokon lányra .. meg ilyenek...bevallom, mióta babat varok, nem hasznaltam (19 hetes vagyok), de amugy nagyon szerettem, ez volt az egyetlen progi, amivel rendszeresen tudtam vezetni a mensim, mindig elfelejtettem (papir, excel, stb)
az utóbbihoz hol lehet találni crack-et? bocsi az offolásért

Hol találok olyan oldalakat, amik a II. Világháborúban történt szerelmes szóbeszédeket gyűjtik össze és dolgozzák fel?

Gondolok itt pl. arra a hadifogolyra, aki minden éjjel közel 200x szökött ki, hogy német szerelmével találkozzon. Vagy mint a Muzsika hangjaiban, a náci katona és az apáca története... Tudtok még ilyeneket?

Hol találok olyan oldalt ami a jelenlegi divatot mutatja? Linkeket légyszíves küldjetek! Lehet az haj, smink öltözködés.

Legjobb válasz: www.lookbook.nu www.whowhatwear.com www.ourfashion.blog.hu www.cotcot.hu www.glamouronline.hu

Szia, írj rám privit.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! 4500-ért leütöttem egyet Vaterán. :D Kicsit kopott, és ráfér egy alapos mosás, de funkcionálisan tökéletes, és szinte ajándékáron. :)
Az milyen szuper már, ha pont tökéletes mindenben ÉS még csillivilli is... :D
ja, nem bántódtam meg, csak leírtam , hogy én mik alapján vettem ezt. anno nekünk is volt - elsõ gyereknél :DDD - 70.000 ft-os csillivilli kocsink amit a gyerek utált -eladtam Teszen - és utána egy 8000 ft-os szintén Graco (Mirage) lett az ami viszont teljesen jól bevált. Azóta tudom , hogy nem az számít milyen csillivilli :D
Sajnálom, ha magadra vetted az általam preferált jelzõket, nem leszólni akartam a babakocsidat, hanem a saját örömömet ecseteltem, nekem kellett pl a pohártartó, meg a narancssárgát, mint színt egyébként nem szeretem, de ettõl a színtõl olyan vidám lett ez a babakocsi, nem olyan komor, mint a sötétkék egyszemélyesünk. Megijedtem, hogy 10.000.-t érne csak az én babakocsim, ha el akarnám adni, mert közel 70.000.- volt. De szerencsére nem így van. :)
A kérdező hozzászólása: Én nagyon-nagyon örülnék egy ilyennek. :) Szép is, olcsó is. :)
engem nem zavart hogy kopott (tálcái ennek is vannak amúgy, csak számomra teljesen felesleges) és kék (két lányé, de sosem érdekelt az ilyesmi). Azt sem tudtam beválik-e a testvérkocsizás így nem mertem volna ennél többet rákölteni. Amúgy akár régi, akár új modell: szuper!!! strapabíró, könnyen irányítható, csak jót mondhatok róla.
Megnyugtattál, hogy küldtél róla képet. :) Így értem már, hogy miért 10.000.-. Valóban régebbi modell. Érdekes, hogy nekem többek között azért tetszett meg ez a kocsi, mert pohártartós a tálcája, és narancssárga. Na meg van egy egyszemélyesünk sötétkékben.. :) )
semmilyen hibája, hiánya nem volt, csak kopott és régebbi modell. már 2*2 gyereket kiszolgált. Tény, hogy kicsit kopottas a szövet nem olyan csillivilli de ezen kívül semmi baja. õ az: http://kepfeltoltes.hu/view/101221/testverkocsi_www.kepfelto..
Mit kaptál ahhoz a babakocsihoz, vagy inkább úgy kérdezem, mi volt a hibája, hiányossága, hogy csak 10.000.- volt?
látom, a képe ez is stadium duo "ilyet" vettem 10.000-ért amit írtam elõbb, csak persze használtan.
azok az oldalak miért nem jók? 10.000-ért vettem graco stadium duot teszveszen. be kell állítani, h egybõl küldjön e-mailt ahogy új kocsi kerül fel az oldalra és napota "vadászni". én is így tettem szert rá.
Értem.:) Nekem egy ilyen volt az álmom, meg is találtam. Tény, hogy nem volt olcsó.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez gyönyörû, de bevallom Neked, én nem ilyen nagyon szépre gondoltam. :) Vagyis, hogy érthetõbb legyen, amit írok, olyanokat nézegetek, amik inkább az olcsóbb kategóriába tartoznak. Nem használnám sokat, mert csak a boltig, postáig kéne, ami kb. 800m-1km. Nem akarok túl sok pénzt beruházni, viszont kell vennem egyet, mert falun lakunk, ahol nincs járda, hogy a nagyobb motorozhasson mellettem, a testvérfellépõvel meg gondok lennének az út mentén a murván-göröngyös padkán.
A kérdező hozzászólása: A boltig meg vissza tökéletes. :)

Hol találok olyan oldalakat amin a nőknek vannak fenn videók, hogy elélvezzenek?

Úgy értem, hogy hol vannak olyan oldalak amin olyan videók vannak, hogy a n? el tudjon élvezni. NEM leszbi oldalakat keresek és nem is olyat amin egy fiú élvezkedthet. Nekem olyan oldal kell amint egy n? elélvezhet!

Legjobb válasz: Off: ez engem is érdekelne!

Off: ez engem is érdekelne!
Tényleg, van ilyen?
Talán olyan oldalt keres a kérdezõ ahol a tartalom láttán, hatására szexuális fantáziája beindul, és addig fajul a dolog, hogy akár önkielégítéssel élvezi a gyönyört.
Ez igaz, viszont feltételezi, hogy a kérdezõ tudja, vagy legalább sejti, hogy mit is akar kérdezni. Ha fogalma sincs, akkor érthetõ, hogy nem foglalkozik a válaszokkal. Nekem pl. fi*gom sincs, mit akart megtudni.
Ha valaki kérdez akkor már nézze már meg , hogy milyen válaszokat kap nemde?
Ki lenne? Ez a téma halott. Akárcsak a Kõhalmi-féle folytathatatlan beszélgetés: - Ott egy õz!
Sehol senki?
Csajok tetszett az oldal?
Tessék egy oldal ahol találhatsz magadnak valót: http://adonisz.afrodite-love.hu/index-menu.html Igaz csak KÉP Jó szórakozást!
Azt mondod, hogy a csippendél is jó lenne csak vetkõzzön le. Akkor neked a látvány is elég lenne ahhoz, hogy elélvezz? Vagy hogy gondolod az egészet megvalósítani?
A kérdező hozzászólása: igazából a csippendél is jó lenne :) de akkor legalább vetkõzzön e teljesen:D
Szerintem kezdd azzal, hogy felfedezed, megismered önmagad. Ha te sem tudod, mi jó neked, akkor senki sem fogja.
google: "hentai" - ha szereted az animét :)
Szerinted te mitõl tudnál elélvezni?Vagyis a videón szeretkezést akarsz látni, vagy pasikat maszturbálás közben, vagy csippendél videókat?Segédeszközt nem próbáltál?
Esetleg nézz melegpornót. Abban csak pasik vannak. És a segbbedugásért is revansot vehetsz. :D
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy mindig a nõt mutatják és azzal nem érek sokat:S
Igazából nem értem mire vágysz. Egy "normális" pornófilmben általában van egy férfi is. Nézz meg egy párat, és amelyiket izgalmasnak találod, az a neked való. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: látszik, hogy mi nõk el vagyunk nyomva :D csak pasiknak van feltéve szexoldal!
Fõleg nõnek! http://fallosz.freeweb.hu/index.php Képek, videók és blog

Hol találok olyan oldalt ami a lentieknek megfelel?

Egy olyan oldal kéne ami

Legjobb válasz: Az állatvédelem társadalmilag elvárt, hasznos tevékenység, amelynek lényegét Magyarországon az 1998-as állatvédelmi törvény így foglalja össze: "Az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élõlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége!"

Az állatvédelem társadalmilag elvárt, hasznos tevékenység, amelynek lényegét Magyarországon az 1998-as állatvédelmi törvény így foglalja össze: "Az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élõlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége!"

Hol találok olyan oldalakat, amik a gyermek lelki sérüléseivel foglalkozik alkoholista/gyógyszerfüggő anya miatt?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem többre mész, ha könytárban keresel ifjúság védelemmel, gyermeklélektannal kapcsolatos könyveket. Megadok egy pár címet: Dr. Med. Rüdiger Penthin: Miért agresszív a gyermekem? Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnõtté a gyerekek? Gyermeklélektan (a szerzõ nem jut eszembe, de minden könyvtárban megtalálható) Gyermekkori devanciákkal, azok okaival, kezelésével, viselkedésével foglalkozó könyvek. Ilyesmik, amiket tudok.. Remélem segíthettem..

Szia. Szerintem többre mész, ha könytárban keresel ifjúság védelemmel, gyermeklélektannal kapcsolatos könyveket. Megadok egy pár címet: Dr. Med. Rüdiger Penthin: Miért agresszív a gyermekem? Hartmut Kasten: Hogyan válnak felnõtté a gyerekek? Gyermeklélektan (a szerzõ nem jut eszembe, de minden könyvtárban megtalálható) Gyermekkori devanciákkal, azok okaival, kezelésével, viselkedésével foglalkozó könyvek. Ilyesmik, amiket tudok.. Remélem segíthettem..
Ezeket találtam még: Veczkó József: A gyermekvédelem pszichológiai és pedagógiai alapjai Münnich Ákos: A mentális egészséget és egészségmagatartást befolyásoló tényezõk
Szerintem bárhol rákeresel találni fogsz rengeteg anyagot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de ha találtam volna konkrétan ezzel foglalkozó cikket, akkor nem tettem volna fel a kérdést itt.
Nekem ez adott fantasztikusan nagy segítséget, kifejezetten szerfüggõ szülõk gyermekeinek sérülésének önsegítõ módon való gyógyítás, ma mér a szakemberek is ajánlják: http://www.aca.hu

Hol találom meg azt a részt a facebook szabályzatba ami arra utal hogy magánszemélyről nem szólhat oldal?

Már mint hogy az ilyen oldal amit like-olni lehet, és az mondjuk a szomszéd jóskapistáról szól.

Legjobb válasz: Most olvastam el az oldalakról szóló szabályzatot, nem láttam semmi ilyesmit benne.

Most olvastam el az oldalakról szóló szabályzatot, nem láttam semmi ilyesmit benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!