Találatok a következő kifejezésre: Hol találok oldalakat, amik (107 db)

10 dolog amit utálok benned sorozatnak hol találok oldalt ahol megtudom nézni?

Letöltések nem sikerülnek :/ viszont nekem nagyon kéne a 2. évad :$ azt hiszem 3. még nincs

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
nem azért, de kb 20 ilyen kérdés van itt. nézz körül mielõtt kérdezel!

Hol találok olyan oldalt amire regisztrálás után magyar filmeket tölthetek le? Lehet fizetõs oldal .

Legjobb válasz: Ncore-nem lehet ingyen regisztrálni,csak ha ismerõsöd küld meghívót.Szerintem a legjobb magyar letöltõ oldal.

Ncore-nem lehet ingyen regisztrálni, csak ha ismerõsöd küld meghívót.Szerintem a legjobb magyar letöltõ oldal.

Hol találok a neten egy olyan oldalt, amin össze vannak foglalva a középiskolás kémia számítások? "amit tudni kell/kéne a számításokból oldal"

az már csak hab lenne a tortán, ha megoldások is ott lennének!

Legjobb válasz: http://kemiaerettsegi.hu/szamitas.html Itt vannak megoldások is, érettségi példákon keresztül.

http://kemiaerettsegi.hu/szamitas.html Itt vannak megoldások is, érettségi példákon keresztül.

Hol találok olyan oldalt, ami leírja a mai technológiai kütyük (mikrochipek, integrált áramkörök, fülhallgatók, LCD kijelzők) működését a legalapabbaktól?

Pl. hogyan alakul át a hang elektromos jellé, hogy m?ködik az érint?képerny?, ilyenek.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ilyen részletes összefoglaló oldal létezik , márcsak azért sem, mert aki pl mikrochipekrõl részletesen ír, az nem feltételezi, hogy az olvasónak semmilyen elõismerete nincs, és fordítva, aki alap fizikáról ír, az nem fogja részletezni a mikrochip mûködését. De ha beírod külön a gugliba, hogy hangátalakítás, meg ilyenek, akkor elõbb-utóbb mindent megtudsz, amit akarsz.

Nem hinném, hogy ilyen részletes összefoglaló oldal létezik , márcsak azért sem, mert aki pl mikrochipekrõl részletesen ír, az nem feltételezi, hogy az olvasónak semmilyen elõismerete nincs, és fordítva, aki alap fizikáról ír, az nem fogja részletezni a mikrochip mûködését. De ha beírod külön a gugliba, hogy hangátalakítás, meg ilyenek, akkor elõbb-utóbb mindent megtudsz, amit akarsz.

Hol találok olyan oldalt, mi annak az oldalnak a címe, ahonnan le lehet tölteni olyan képeket, amibe az én fényképeimet lehet beilleszteni?

Remélem érthet? a kérdés.

Legjobb válasz: .:http://imikimi.com http://www.fototrix.com/ Nézd meg ezeket az oldalakat itt tudsz generálni képeket a sajátodról.

.:http://imikimi.com http://www.fototrix.com/ Nézd meg ezeket az oldalakat itt tudsz generálni képeket a sajátodról.
en is ilyent kerestem
A kérdező hozzászólása: És találtál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hol találok olyan letöltő oldalt ami nem torrent?

Arra gondolok hogy sms küldés is lehet csak magyar legyen nagy tárhellyel és gyorsabb mint a torrent?!

Legjobb válasz: Hy! netmaffia.hu dungeon forum sok minden van rajtuk, + még vmi: beírod a progi/game/film stb. nevét, ami kell és szóköz data.hu vagy rapidshare.com De szerintem regelj ide: bitsite torrent Nekem átlagosan 120-125-tel szokta szedni a cuccosokat, de ezen az oldalon 130-cal is szedte, szal nem minden torrent lassú.

Hy! netmaffia.hu dungeon forum sok minden van rajtuk, + még vmi: beírod a progi/game/film stb. nevét, ami kell és szóköz data.hu vagy rapidshare.com De szerintem regelj ide: bitsite torrent Nekem átlagosan 120-125-tel szokta szedni a cuccosokat, de ezen az oldalon 130-cal is szedte, szal nem minden torrent lassú.

Olyan oldalt keresek ahol körömdiszitési technikák vannak amit házilag el tudok késziteni és lépésről lépésre le van irva hogy mit hogy kell csinláni! Hol találok ilyen oldalt?

Legjobb válasz: http://www.koromdiszito.hu/Ez otthoni körömdiszítésre kiválló,ha saját magad akrsz akkor vegyél diszítõ ecseteket és a you tube-n találsz videókat ehhez.Pl:http://www.youtube.com/watch?v=NLdEsrogW-4&feature=related.Írd be angolul amit keresel nézd a mûkörmös részt is mert ott is sok ilyen van.Jó munkát egy körmös.

http://www.koromdiszito.hu/Ez otthoni körömdiszítésre kiválló, ha saját magad akrsz akkor vegyél diszítõ ecseteket és a you tube-n találsz videókat ehhez.Pl:http://www.youtube.com/watch?v=NLdEsrogW-4&feature=related.Írd be angolul amit keresel nézd a mûkörmös részt is mert ott is sok ilyen van.Jó munkát egy körmös.

Hol találok a velvet szex hez hasonló oldalakat, amik beszámolókat érdekességet tálalnak nekünk?

Legjobb válasz: Én videókat tudok. A youtube-on írd be a keresõbe a " gyulapzua82 " nevet és mindjárt kiadja hogy milyen videói vannak a srácnak. Majd írd le milyen volt.

Én videókat tudok. A youtube-on írd be a keresõbe a " gyulapzua82 " nevet és mindjárt kiadja hogy milyen videói vannak a srácnak. Majd írd le milyen volt.
Nézzük csak.. egy jóminõségû nõi fehérnemû olyan pár ezer. Belekalkulálva, hogy ez esetbe érték a használtsága, hát, az még pár száz. Beszerzési és rábeszélési költség (mivel a nõk nehezen adják perverzióra az ilyesmit) kb. újabb egy-két ezer.. az darabonként már túl sokra rúg. Hú bakker, eddig is ezzel kellett volna üzletelnem! :D
Használd a nejedét, az egyszerû :D
a használt mit jelent? mosatlan? :) japánban nagyobb eséllyel találnál egy ilyen automatát
az éjszaka közepén egy símaszkkal a fejeden törj be egy mosodába, pakolj el, majd a pénzt hagyd ott az egyik mosógépen és mellékelj egy ilyen üzenetet: "Elnézést a kellemetlenségekért, csupán a használt (köznyelvben sz_ros, hugyos) alsónemûkért jöttem, a kártérítést megtalálják az üzenet mellett.
Vagy nyithatnál egy mosodát, aztán ott kedvedre válogathatnál. :D
Mi az a megszúrni? :O Bedugod neki a rudacskádat? :D
Inkább költsd a pénzt a feleségedre vagy a gyerekre. Többre mész vele.
XD
Feleséged használ betétet, vagy csak naturban összepuncizza a bugyiját? Szõrösen hordja? Linkelhetnél róla képet, mármint a puncijáról vagy a bugyijáról!
Nehogy már cserekereskedelembe kezdjetek? Mi lesz az üzletemmel? :I
Küldök! 22/L
A kérdező hozzászólása: :) hát könnyeztem a röhögéstõl egyik másik kommentõl, a nejemet kefélem évek óta, az övé unalmas, vaterán meg itt ott, az új, semmi kellemes illat, aztán az lesz, felhivok egy ilyen Blikk-es olcso csajt, azt elmegyek, azt megmondom, hogy nem akarok megszurni, csak adjon egy bugyit XD
Ugyan ezt csak egyszer használták de azért megteszi: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/noi_fehernemu_haloru..
Vaterán egyszer lecsekkoltam egy felhasználó csávót, miután használt fehérnemûk után érdeklõdött, és az összes vásárlása különbözõ fehérnemûkbõl állt.. :/ Próbálkozz ott, hátha :D
Bizony. Már fiúk is járnak tangában. :D Én nõ vagyok, elég jól állok anyagilag, és bevallom bejönnek a csinos tangás fiúk- majd küldök tõlük. :D Egyébként, már komolyan gondolkoztam, heccbõl eladom a sajátom, ha ennyire... khm... érdekesek egyes illetõk. Ha nekem már úgyse kell, mi a fenéért ne tegyek jót valakivel vele? De nem, mégsem, lusta vagyok hozzá. Viszont igaz, akinek sok hitele van, elvesztette a munkáját, kicsúszott a lába alól a talaj, az talán szívesen elpasszolná jó pénzért a régi használt (drága?) bugyikat, amiket anno még ki tudott fizetni...
Ha feladnál egy hirdetést, tuti válaszolnának. A sok fiatal lánynak jó pénzszerzési lehetõség lenne.
Amúgy honnan tudnád biztosan, hogy nem egy férfi küldte? Jellegzetes a "nõi szag", de mivel bizonyítanád, hogy nem egy férfié? Te meg ott szagolgatnád jóízûen a bugyit, közben meg elõtte egy pasin volt. :DDDD
Nah de Géza, az asszonyé miért nem jó??
Mostmár komolyan nyitok egy ilyen üzletet. :O
Az elõl sáfrányos, hátul fékcsíkos darabokra gondolsz?
Mensi után küldök

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!