Találatok a következő kifejezésre: Hol találok nyelvű használati (20 db)

Hol találok a mosógéphez magyar nyelvű használati útmutatót?

Egy Samsung DC68-03098A típusú.Sem a honlapjukon,sem a google keres?vel sem találok.

Legjobb válasz: Biztos, hogy jó számot adtál meg? Merthogy nemhogy használati útmutatót nem látok, hanem ilyen típusú mosógépet sem. Szerintem nem ez lesz a típusszáma, azért nem találsz semmit.

Biztos, hogy jó számot adtál meg? Merthogy nemhogy használati útmutatót nem látok, hanem ilyen típusú mosógépet sem. Szerintem nem ez lesz a típusszáma, azért nem találsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Neeeem. Bocsi. WF1602WUV De így sem találok használatit. De maga a mosógéüp megvan.
A buborékos lengyel masina? Írj a Samsungnak hogy fordítsák le magyarra. A modellszámnál válassz valami mást hogy engedje elküldeni az ûrlapot. https://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/ma..
Mi az, amit szeretnél tudni? Nekem van egy gépem ebbõl a szériából és útmutatóm is van hozzá, ha tudom, megnézem, ami érdekel.

Egy használtan vett SEG DVRH-67-160 típusú DVD felvevőm van, és a programozott felvételeket a beállított időtől 90-120 perccel elcsúsztatva veszi fel. Mit kell beállítani, hogy jó legyen? Magyar nyelvű használati útmutatót hol találok hozzá? Attila

Legjobb válasz: 1. állítsd be rendesen az idõt :) 2. ne vegyél használtan mûszaki terméket. 3. ha mégis, akkor legyen márkás a gép, ne valami noname vacak. 4. az se árt, ha van rajta garancia. 5. legyen meg minden dokumentáció hozzá. Van benne magyar nyelvû menü? Állítsd át arra, úgy könnyebb lesz a használata. Ha nincs, akkor angolra. Leírást meg az eladótól kérjél, mert elvileg minden mûszaki termékhez kell lennie. Sajnos, nagyon úgy tûnik, hogy kissé megjártad ezzel a cuccal...

1. állítsd be rendesen az idõt :) 2. ne vegyél használtan mûszaki terméket. 3. ha mégis, akkor legyen márkás a gép, ne valami noname vacak. 4. az se árt, ha van rajta garancia. 5. legyen meg minden dokumentáció hozzá. Van benne magyar nyelvû menü? Állítsd át arra, úgy könnyebb lesz a használata. Ha nincs, akkor angolra. Leírást meg az eladótól kérjél, mert elvileg minden mûszaki termékhez kell lennie. Sajnos, nagyon úgy tûnik, hogy kissé megjártad ezzel a cuccal...


Hol találok magyar nyelvű használati útmutatót a Suunto Vektor órához?

Legjobb válasz: Nincs magyar nyelvû hozzá: http://www.suunto.com/Support/Product-support/?product=6289

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sikerült megoldanom.

Miele használt ruhaszárítónak hol találok online vagy letölthető magyar nyelvű használati utasítást?

Legjobb válasz: esetleg itt, a pontos típus megjelölés, megadása után: https://miele.hu/hu/kapcsolat/ (Miele vevõszolgálat)

esetleg itt, a pontos típus megjelölés, megadása után: https://miele.hu/hu/kapcsolat/ (Miele vevõszolgálat)

Hol találom meg a Motorola Defy+ magyar nyelvű használati útmutatóját?

csak a sima Defy-é van meg.

Legjobb válasz: Hali! http://www.motorola.com/staticfiles/Support/XE-EN/Mobile%20P..

Nero StartSmart (Nero 7 Premium? ! ) programhoz hol találok MAGYAR nyelvű használati útmutatót?

A program magam magyar nyelvű, de az útmutató már angol benne, azt meg nem értem. A gépen lévő dolgaimat szeretném cd-re írni, de nem megy. Már gőzöm sincs hova kell kattintani, hogy működjön. Nem nagy anyag, fotókból több van, először azt gondoltam ez a baj, de próbáltam anélkül is, csak néhány kis mappát menteni, és nem megy. Ha van használható ötletetek, hogy hol nézhetnék utána a program használatának, azt megköszönném!

Legjobb válasz: Jobban jársz, ha elmondod, mit szeretnél kiírni, és arra kérsz választ. Amúgy nero strat mart tutorial ilyesmit keress a neten. Inkább burningrom-ra vannak leírások. Pl http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=35&.. De, lehet jobban járnál az Ashampoofree-vel, az a legjobb program kezdõknek.

Jobban jársz, ha elmondod, mit szeretnél kiírni, és arra kérsz választ. Amúgy nero strat mart tutorial ilyesmit keress a neten. Inkább burningrom-ra vannak leírások. Pl http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=35&.. De, lehet jobban járnál az Ashampoofree-vel, az a legjobb program kezdõknek.
A kérdező hozzászólása: MI az a "tutorial" és "burningrom"? Nero van a gépemen, ezt szeretném használni és nem akarok mindenféle mást letöltögetni, hogy azzal is terheljem a gépet. Jó lenne ez egy útmutatóval. Régen mûködött egy korábbi változata és akkor sem értettem hozzá. De miután egyszer újratelepítették a gépem, úgy tûnik nem ugyanazt a nérót tették fel rá, különben tudnám használni ezt is.
Leírás, magyarázat=tutoriak. De csak angolul vannak. Pl http://nero-tutorial.blogspot.com/2009/11/what-is-nero-start.. http://ftp6.nero.com/user_guides/nero7/burningrom/NeroBurnin.. StarMartból át lehet váltani BurningROM-ra, ami a Néró része, csak más a kezelése. Ezt tartják jobbnak általában. Vannak videók is, de mind angol... http://www.youtube.com/watch?v=P_tizvTIlZY


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!