Találatok a következő kifejezésre: Hol találok nyelvű (130 db)

Hol találok olasz nyelvű animéket, filmeket, meséket? Ajánlanátok néhányat?

YouTube-on kerestem, de nem jártam sok sikerrel. ^^ Más videós oldalt meg nem nagyon ismerek.

Legjobb válasz: hát,hogy hol találod meg ,azt nem tudom sajnos:( De egy címet tudok:): Ufo baby

hát, hogy hol találod meg , azt nem tudom sajnos:( De egy címet tudok:) : Ufo baby

Hol találok az interneten olyan angol nyelvű filmeket amikhez angol nyelvű felírat is van?

Angol tanuláshoz kell. Lehet akármilyen hülyeség is pl. rajzfilm, csak angol és felíratos legyen.

Legjobb válasz: Filmet le tudsz szedni onnan, ahonnan általában a netezõk le szokták tölteni õket... (gy.k.: torrent). Feliratokat pedig a www.opensubtitles.org -ról tudsz leszedni, szinte bármilyen nyelven.

Filmet le tudsz szedni onnan, ahonnan általában a netezõk le szokták tölteni õket... (gy.k.: torrent). Feliratokat pedig a http://www.opensubtitles.org -ról tudsz leszedni, szinte bármilyen nyelven.


Photoshop 6. 0 van a gépemen, magyar nyelvű. Photoshop Tutorialokat keresek, amik magyar nyelvű photoshopra íródtak. Nekem hiába írja a tutorial hogy "layer" meg hasonlók, mert nekem magyar a PS és nem értek angolul. Hol találok ilyen oldalt?

Legjobb válasz: õszintén? sehol. tutorial.hu és ezzel kifújt a magyar tutoriálos gyûjtemény. dde van szótár direkt photoshopra íródva ami a szavak megfelelõjét leírja. esetleg még ha van magyar nyelvû ps-el foglalkozó könyv akkor abban lehet magyar tutorial

õszintén? sehol. tutorial.hu és ezzel kifújt a magyar tutoriálos gyûjtemény. dde van szótár direkt photoshopra íródva ami a szavak megfelelõjét leírja. esetleg még ha van magyar nyelvû ps-el foglalkozó könyv akkor abban lehet magyar tutorial

HTC Touch Diamond 2-met ma függetlenítették ki, és angol nyelvű szoftvert raktak rá. Egyszerűen nem találom benne a magyar nyelvet. Sőt, az erre vonatkozó beállításokat sem. Most Windows Mobile 6.5 van rajta. Hol találom meg a beállításokat?

Legjobb válasz: Nem is fogod megtalálni, csak a régió beállításban van MO. A magyarítás egy utólag telepített cucc. Itt az ideje, hogy elsajátítsd azt a 1-200 angol szót.

Nem is fogod megtalálni, csak a régió beállításban van MO. A magyarítás egy utólag telepített cucc. Itt az ideje, hogy elsajátítsd azt a 1-200 angol szót.

Need for speed underground 2 pc-re angol nyelvű verziójú játékot szeretnék letölteni. Hol találok? Valaki linket tudna adni? Nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: én sokkal jobb szeretek letölteni torrentoldalakról amin regelve vagyok. pl: ztracker, transfer, bigtorrent. ha ilyeneken nem vagy fenn, akkor pl: thepiratebay.org, vagy a mininova.org -ot próbáld meg. rengeteg találat van rá.

én sokkal jobb szeretek letölteni torrentoldalakról amin regelve vagyok. pl: ztracker, transfer, bigtorrent. ha ilyeneken nem vagy fenn, akkor pl: thepiratebay.org, vagy a mininova.org -ot próbáld meg. rengeteg találat van rá.
Speciel a torrent egy nagy xar , vagyis nekem.Én multkor egy 3 gigás cuccot 2 napig szedtem lefele , warezzel 2 nap alatt leszedek 10 gigát.De persze ez a neted sebességétõl is függ. http://www.netmaffia.hu http://www.pirateclub.hu de ha kell torrent akkor: http://www.torrent.eval.hu

Hol találok német nyelvű filmeket (magyar felirattal)?

A némettanárom javasolta, hogy nézzek filmeket, mert sokat lehet belőlük tanulni. Eddig csak háborús filmeket találtam, ami egyáltalán nem köt le :-(

Legjobb válasz: Én régebben vettem pár DVD-t, pl. Csajok a csúcson, hitler utolsó napjai, Hangyák a gatyában. Azon be tudtam állítani a német feliratot ill nyelvet is, utána átállítottam magyarra, hogy megtudjam, mit nem értettem... Ilyen DVD-ket a megfelelõ boltokban már pár száz forintért is kaphatsz, csak tudni kell, hol keresd. A UPC digitális adásán (mediaboxal) belül is van pl. Da Vinci Learning adó, ott adják a Felfedezõ-Expressz (Forscher-express)c. ismeretterjesztõt. Átállíthatod magyarra vagy németre a hangját. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Evele

Én régebben vettem pár DVD-t, pl. Csajok a csúcson, hitler utolsó napjai, Hangyák a gatyában. Azon be tudtam állítani a német feliratot ill nyelvet is, utána átállítottam magyarra, hogy megtudjam, mit nem értettem... Ilyen DVD-ket a megfelelõ boltokban már pár száz forintért is kaphatsz, csak tudni kell, hol keresd. A UPC digitális adásán (mediaboxal) belül is van pl. Da Vinci Learning adó, ott adják a Felfedezõ-Expressz (Forscher-express)c. ismeretterjesztõt. Átállíthatod magyarra vagy németre a hangját. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Evele

A "change orientation to landscape" nevű beállítást (egér megfordítása) hol találom meg magyar nyelvű Win-ben?

Legjobb válasz: Egész pontosan a "change orientation to landscape (flipped)" menüpontot keresem. Elvileg az asztalon jobb egérgombra kellene egy "screen resolution" menüpontnak lennie és azon belül van. De jobb gombra semmi ilyen nem jön fel, csak nézet, tulajdonságok, stb... Viszont a tulajdonságokban az egér beállításainál sincs hasonló. Hol lehet?

A kérdező hozzászólása: Egész pontosan a "change orientation to landscape (flipped)" menüpontot keresem. Elvileg az asztalon jobb egérgombra kellene egy "screen resolution" menüpontnak lennie és azon belül van. De jobb gombra semmi ilyen nem jön fel, csak nézet, tulajdonságok, stb... Viszont a tulajdonságokban az egér beállításainál sincs hasonló. Hol lehet?
"állítsd a tájolást fekvõre" - azt már ne kérdezd, hogy ezt pontosan hol találod... valszeg spéci beállítás, nem alap windowsos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!