Találatok a következő kifejezésre: Hol találok neten olyan oldalakat, amik (9 db)

Hol találok a neten olyan oldalt, ami az ásványok erejét, vagy a horoszkópomhoz tarozó ásványt írja le?

Vagy, hogy melyik k?nek, milyen ereje van...

Legjobb válasz: Próbáltam, de... Olyat nemtaláltam amire éngondolok, ezért próbálom itt, hátha valaki tud ilyet:S

A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de... Olyat nemtaláltam amire éngondolok, ezért próbálom itt, hátha valaki tud ilyet:S
astronet sztem de google :-) beírod megkapod
ird be a googlba, hogy ezoteria
guglizz rá :)
google->kísértetoldalak... és kiad párat:P
igen de azt is beirhatod hogy szellemek és megmagyarázhatatlan dolgok kiad egy ketöt

Hol találok a neten egy olyan oldalt, amin össze vannak foglalva a középiskolás kémia számítások? "amit tudni kell/kéne a számításokból oldal"

az már csak hab lenne a tortán, ha megoldások is ott lennének!

Legjobb válasz: http://kemiaerettsegi.hu/szamitas.html Itt vannak megoldások is, érettségi példákon keresztül.

http://kemiaerettsegi.hu/szamitas.html Itt vannak megoldások is, érettségi példákon keresztül.


Tejérzékeny babák anyukái! Hol találok a neten olyan oldalt v. táblázatot ahol le van írva mi az amit nem ehetnek a tejérzékeny babák, és mi mivel helyettesíthető?

10 hónapos a kisfiam.

Legjobb válasz: Szia! Itt receptek vannak kifejezetten tejérzékenyeknek. http://csecsemomergezes.blog.hu/2008/06/23/tejerzekeny_kisgy..

Szia! Itt receptek vannak kifejezetten tejérzékenyeknek. http://csecsemomergezes.blog.hu/2008/06/23/tejerzekeny_kisgy..
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!:)
a gesztenye marciért örök hála!!! :)
Utolsó vagyok. Könyvben nekem a Kissné Farkas Erika: Allergiás gyermekek táplálása c. könyvek vannak meg. Évszakokra bontva (télen, nyáron... ) Szerintem ezek is nagyon jók!
szia! Küldök néhányat: http://tejmentesetelek.hu/index.html és innen tudsz rendelni, ha nincs idõd/kedved fõzni: http://www.speko.hu/?f=etlap és ez a kedvencem: http://tejmentes.blogspot.com/ AZ én kicsim Sinlacot és Humana SL tápszert kap, amik tejmentesek. Tejmentes vaj a LIGA. Kitartás! :D Nem egyszerû, de kivitelezhetõ. ja! A lényeg: Túró Rudi helyett Gesztenye Marci. (Sparban) kapható! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Mi Milupa Som tápszert adunk neki + Milupa Som pépet. Ezek tejmentesek. Sok zöldséget, gyümölcsöt kap.
Utolsó vagyok. Most néztem az elkészítésnél már HA rizspépet ír, az ok-és.
Szia! Megnéztem az elõzõ válaszoló által írt recepteket. Szerintem van benne olyan ami nem adható. Legalábbis nekünk a doki azt mondta hogy HA tápszer sem adható mert az is tejbõl van. Az egyedüli tápszer ami nem okozhat gondot az a Milupa pepti plusz. Meg a vaj sem mindegy hogy milyen abból is csak a Delma light nem tartalmaz tejet. Egyébként és most vettem egy könyvet ami tej-tojás és szójamentes ételek recepteskönyve (Szõke Krisztina írta), elég jónak találom.
Tudtam, hogy Gesztenye Marci sikert arat! Örülök, hogy megoszthattam veletek! hihi :D Puszi

Hol találok olyan oldalt a neten, ahol fel tudom mérni, hogy mi az a megfelelő állás amit el tudnék végezni maximálisan és amiben jól érezném magam?

Már feln?tt 1 gyerekes anyuka vagyok, de rájöttem, hogy az amib?l szakmám van nem nekem való. Gyakorlatban döbbentem rá, hogy mennyire nem értek ahhoz.

Legjobb válasz: http://www.milegyek.hu/searchcomplex.php?searchtype=complex Sok sikert!

Hol találok a net-en tőzsdefigyelő programot? Olyan kellene, ami több internetes oldalt is tud kezelni. Az sem baj, ha magyar nyelvű.

Legjobb válasz: Jó lenne ha kicsit konkrétabb lennél. Egyébként olyan program nem létezik amelyik az össze fontos áru-, érték-, deviza- és értékpapírtõzsdét figyeli.

Jó lenne ha kicsit konkrétabb lennél. Egyébként olyan program nem létezik amelyik az össze fontos áru-, érték-, deviza- és értékpapírtõzsdét figyeli.

Hol találok olyan oldalt a neten, ami fizikával foglalkozik?

Középiskolai fizikára gondolok.Magyarázat,szabályok, stb....

Legjobb válasz: Én javaslok inkább különtanárt. Azt nem lehet elvárni, hogy felmész pl. a wikipediára, elolvasod pl. az Ohm-törvényt, vagy akármi mást, és egybõl, vagy kettõbõl-sokból meg fogod érteni. Van tankönyved, van példatárad, és gyakorolni kell. A különtanár azért jó, mert magyaráz, és le is ellenõrzi a megoldott feladatokat. Másik megoldás: Bemenni könyvesboltba (Libri, Bookline...). Odamenni a tankönyvek részleghez, és lekapni egy fizika érettségi gyûjteményt a polcról. Ha nem tetszik, visszatenni. Ha tetszik, meg érthetõ, akkor meg megvenni.

Én javaslok inkább különtanárt. Azt nem lehet elvárni, hogy felmész pl. a wikipediára, elolvasod pl. az Ohm-törvényt, vagy akármi mást, és egybõl, vagy kettõbõl-sokból meg fogod érteni. Van tankönyved, van példatárad, és gyakorolni kell. A különtanár azért jó, mert magyaráz, és le is ellenõrzi a megoldott feladatokat. Másik megoldás: Bemenni könyvesboltba (Libri, Bookline...). Odamenni a tankönyvek részleghez, és lekapni egy fizika érettségi gyûjteményt a polcról. Ha nem tetszik, visszatenni. Ha tetszik, meg érthetõ, akkor meg megvenni.
Vagy ha feltétlenül a neten akarsz fizikát tanulni, akkor kidolgozott érettségi tételeket keress. Pl: http://erettsegi.wetpaint.com/page/Fizika+emelt+szint

Neten hol találok olyan oldalt (vagy facebookon alkalmazást) ami megmutatja, hogy milyen lennék mesefigurának?

Mármint nem úgy h kishableány, hanem h körberajzol, ilyenek. Oldalt láttam facebookon hirdetésben de nemvagyok benne biztos h nem vírus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!