Találatok a következő kifejezésre: Hol találok neten letölthető (17 db)

ww.ingyentetel.atw.hu/oldalak/nemet.html
http://www.erettsegi.com2012 (Kidolgozott éretts. tételek)
Lagalábbis itt találtam


Hol találok ingyenesen letölthető zongorakottákat a neten mostani számokról? Pl. Rihanna, Bruno Mars, meg ilyenek.

El?re is köszi! :)

Legjobb válasz: Próbáld meg www.kottaletoltes.hu -ról.=)

Próbáld meg http://www.kottaletoltes.hu -ról.=)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
szia! Én ajánlom a youtuben fellelhetõ biotopokorol készült videókat. Nagyok klassz vidik vannak fenn Afrikáról, amasoniarol, és kína vad vizeirol

Hol találok a neten MAGYAR letölthető házimunka terveket? Olyanra gondolok, mint a Fly lady, Busy Mom's household plan és hasonlók.

Legjobb válasz: http://www.urban-eve.hu/bejegyzesgyujtemenyek/flylady-program/ Fogalmam sem volt, mik ezek, beírtam a google-ba, hogy "fly lady", és ezt dobta ki. Beleolvasgattam, nekem tetszik. :)

http://www.urban-eve.hu/bejegyzesgyujtemenyek/flylady-program/ Fogalmam sem volt, mik ezek, beírtam a google-ba, hogy "fly lady", és ezt dobta ki. Beleolvasgattam, nekem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ismerem, tényleg nagyon jó! Rajta kívül keresek még esetleg olyat, aki megcsinálta magának a saját verzióját, vagy más angol nyelvû takarító terveket lefordított.

Hol találok a neten olyan letölthető önéletrajz sémát ami logó nélküli?

Ez alatt azt értem, hogy nem tartalmazza a portál megjelölését, csak egy sima önéletrajz mindenféle megjelölés nélkül. Pl.: Profession

Legjobb válasz: Szerintem is csinálj magad egyet! Sok olyan munkaadó van, aki kiszúrja, ha egy sémát írsz át. Tapasztalatból mondom, hogy az a legjobb, ha magad írod és aztán magad szerkeszted meg.(A sémás önéletrajzom küldözgetése után alig, a sajáttal sokkal több helyrõl írtak vissza.) Fontos: az önéletrajz ne legyen túl hosszú (mondjuk 1-1,5 oldal legyen) mert ha tetszik, ha nem untathatod is vele azt, aki éppen olvassa. Törekedj a legfontosabb helyekre, ahol eddig dolgoztál, ahol eddig a legtöbb idõt töltötted el. Nem tudom, hogy milyen helyre akarod beírni, de érdemes mindig egy kicsit alakítgatni, mielõtt elküldöd valahova, mármint ami az elvárásokat illeti. És itt nem a jogsira vagy a diplomára gondolok, hanem ha mondjuk jó kommunikációs készség kell valahova, akkor nyugodtan írd bele azt is. De arra figyelj, hogy nehogy átess a ló túlsó felére...:)

Szerintem is csinálj magad egyet! Sok olyan munkaadó van, aki kiszúrja, ha egy sémát írsz át. Tapasztalatból mondom, hogy az a legjobb, ha magad írod és aztán magad szerkeszted meg.(A sémás önéletrajzom küldözgetése után alig, a sajáttal sokkal több helyrõl írtak vissza.) Fontos: az önéletrajz ne legyen túl hosszú (mondjuk 1-1, 5 oldal legyen) mert ha tetszik, ha nem untathatod is vele azt, aki éppen olvassa. Törekedj a legfontosabb helyekre, ahol eddig dolgoztál, ahol eddig a legtöbb idõt töltötted el. Nem tudom, hogy milyen helyre akarod beírni, de érdemes mindig egy kicsit alakítgatni, mielõtt elküldöd valahova, mármint ami az elvárásokat illeti. És itt nem a jogsira vagy a diplomára gondolok, hanem ha mondjuk jó kommunikációs készség kell valahova, akkor nyugodtan írd bele azt is. De arra figyelj, hogy nehogy átess a ló túlsó felére...:)
Microsoft Office Word 2007 Office gomb / Új --> ekkor feljönnek a választható sablonok. Utolsó elõtti sor: Resumes and CVs. Itt választhatsz a Basic (alap), speciális és szakmai lehetõségek közül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! :)

Hol találok a neten aqua beads-hez letölthető sablonokat?

És hol lehet hozzá legolcsóbban csak gyöngyöket venni?

Legjobb válasz: http://www.flairplc.co.uk/funzone/aqua-beads-templates/ sablonokat itt találsz pdf formárumban

http://www.flairplc.co.uk/funzone/aqua-beads-templates/ sablonokat itt találsz pdf formárumban

Hol találok letölthető e-könyveket a neten? (Kérlek oldalcímeket írjatok! )?

Legjobb válasz: pirateclub.hu regisztrálni kell de ott van digitális könyvek részleg rengeteg van fennt

pirateclub.hu regisztrálni kell de ott van digitális könyvek részleg rengeteg van fennt
ebookz.hu
mek.oszk.hu

Hol találok a neten, e-book formájában, magyar nyelven letölthető Dale Carnegie könyveket?

A szerz? Sikerkalauz 1. cím? m?ve érdekelne pdf vagy doc formátumban f?ként

Legjobb válasz: csak a 2. és a 3. részt találtam meg: ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

csak a 2. és a 3. részt találtam meg: ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ja bocs a 2.link rossz itt vannak: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem az 1. részre lenne a legnagyobb szükségem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!