Találatok a következő kifejezésre: Hol találok neten egy jó (3 db)

szoftverbázis.hu
Mellesleg igen, a Word-be is beírhatod...
Sajnos a helyesírás nem 100%-osan gépesíthetõ, a Word pl az ingyen szót ing + yen összetételként is el tudta fogadni :)
sehol. 10 eve tudom.
http://www.magyarhelyesiras.hu/ Nem ellenõrzõ, hanem szótár. Sok egyéb információval, pl. leggyakoribb hibák, érdekességek, stb.

Mik az elvárt paraméterek férfiaknál a modellkedéshez? És, ha már itt járok akkor megkérdezem azt is, hogy hol találok egy jó ügynökséget, mert amiket találtam a neten azok ilyen "putrisak" :/ 19/F

Legjobb válasz: http://www.artmodels.hu/ http://vmmodel.hu/#!hu/boys http://trendattack.hu/budapest/ferfiak/divat Ez csak pár ügynökség. Még azért keress párat. minimum 180cm kifutó minimum 185 cm sok helyen max 190cm Szálkás test, szép tiszta arc, stílus és persze sok lemondás. Magánélet szinte nulla, sok utazás, de megéri. Bejárod a világot és sokat kereshetsz, persze ahhoz nem elég csak szépnek lenni. Sok sikert.

http://www.artmodels.hu/ http://vmmodel.hu/#!hu/boys http://trendattack.hu/budapest/ferfiak/divat Ez csak pár ügynökség. Még azért keress párat. minimum 180cm kifutó minimum 185 cm sok helyen max 190cm Szálkás test, szép tiszta arc, stílus és persze sok lemondás. Magánélet szinte nulla, sok utazás, de megéri. Bejárod a világot és sokat kereshetsz, persze ahhoz nem elég csak szépnek lenni. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!