Találatok a következő kifejezésre: Hol találok neten egy (71 db)

Hol találok neten olyan programot, hogy a fényképemet be tudjam illeszteni pl egy Glamour vagy Vogue címlapfotójaként?

nem a photoshopról beszélek! tud valaki ilyet? vagy ahol lehet ilyet csinálni..pl weboldalon. ? köszönöm :)

Hol találok neten, vagy boltban olyan szoknyanadrágot, ami hosszú szoknyának tűnik, de boka felett egy kicsivel van csavarva, középen összevarrva? Mi a "hivatalos" neve?

Nem combig, sem térdig van felvarrva, csak épp egy kicsit, hogy mégse lengjen, mint egy szoknya és pl. ha guggol az ember akkor ne lehessen belátni.

Legjobb válasz: Nem tudom elképzelni sem, tennél fel képet, vagy linket? Ahogy most elképzelem, nem lehetne járni benne:D

Nem tudom elképzelni sem, tennél fel képet, vagy linket? Ahogy most elképzelem, nem lehetne járni benne:D
A kérdező hozzászólása: Nem tudok feltenni képet, sem linket, mert Franciaországban láttam egy nõn ezt a szoknyanadrágot. Nagyon tetszett és ráadásul nõies is volt. Csak nem tudom mi a neve és egyáltalán lehet-e kapni itthon. Járni azért lehet benne, mert nem szûk hosszú szoknyát kell elképzelni, hanem bõvülõt. Majdnem, mint azok a "török gatyák", csak az ülepe nem a térdnél van, hanem a bokánál. Valami ilyesmi.


FIZIKA Hol találok neten a nyomásról olyan anyagot ami érthető egy 7-esnek?

Sok sok gondom van a fizikával és már nagyon elegem van bel?le :( Nem igazán értem meg a tankönyv szövegét... Hol találok a neten a nyomásról anyagot, olyat amit meg is lehet érteni, vagyis nem túl tudományos... Idén kezdtem a fizikát de már kezdett?l gondba voltam...:( Most a nyomást vesszük: Hidrosztatikai és a gázok nyomását

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyom%C3%A1s wikin van sok hasznos dolog, keresgess rá. Remélem segítettem, ha nem kérj meg valakit, meg írd pontosabban mi nem világos, hátha tudunk még írni rá valamit.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyom%C3%A1s wikin van sok hasznos dolog, keresgess rá. Remélem segítettem, ha nem kérj meg valakit, meg írd pontosabban mi nem világos, hátha tudunk még írni rá valamit.

Dolgozik a Petőfi nyomdában és volt Baján a sárkányhajó versenyen? Hol találom azokat a képeket ahol az egyik srác főzött? Azt mondja fennt van a neten

Legjobb válasz: volt augusztusban a hajóverseny. az én párom is ott volt a nyomdás munkatársaival és õ fõzött, bográcsban. Azt mondta készültek róla fényképek és fennt van a neten de nem találom.

A kérdező hozzászólása: volt augusztusban a hajóverseny. az én párom is ott volt a nyomdás munkatársaival és õ fõzött, bográcsban. Azt mondta készültek róla fényképek és fennt van a neten de nem találom.
ha a párod is ott volt, akkor miért nem tõle kérdzeed?
A kérdező hozzászólása: Mondta az oldal csímét de olyat nem adott ki a gép.
A kérdező hozzászólása: Vagyis hol tudok utánanézni, hogy lefordítottak e egy mûvet magyarra?
Ha ezekben nem találod, nagy valószínûséggel nincs meg magyarul: http://nektar.oszk.hu/ http://odr.lib.klte.hu/ http://webpac.mokka.hu/WebPac/CorvinaWeb Ha ez nem elég, kérdezd meg itt: http://libinfo.oszk.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)
olyan van, h duga uvala
HÁt ha odament ismerõsöd csak tud valamit. Nézd meg a Google Earth-ben vagy a maps.google.com -on. Vagy kérd meg arra hogy írja le! Lehet hogy félrehallottad.
Hát ha semmi infó nincs róla, akkor valószínû elírtad a nevét, vagy valami helyi, nem hivatalos elnevezése lesz a helynek...

Hol találok a neten olyan térképet, , amin ha egy helyre rákattolok, vagy stb. megmutatja, hogy mennyi annak a tengerszint feletti magassága?

Kb. 1-1,5 éve már rátaláltam erre atérképre a neten, hogy rákattoltam mondjuk a térképen a lakóhelyemre, és kiírta h. 125 méter, aztán a Kékesre, oda meg h. 1015 méter(kicsit pontatlan, de a viszonylagos magasságot megadja ;) ), szóval, most meg nem találom :// Aki tud erről valamit kérlek írjon ;))))

Legjobb válasz: (Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)

(Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)
(Sajna nem találtam egyikõnk által keresettet sem. Egy olyat ismerek, hogy szerkesztesz egy útvonalat -többnyire bringást-, és miután készen el van mentve, csinál egy magasságtáblázatot, amin ha végighúzod a kurzort, akkor jelzi mögötte a térképen, hogy az az adott magasságú pont hol van pontosan. De tuti nem ezt keresed. Ha mégis érdekelne: bikemap.net.)
http://www.daftlogic.com/sandbox-google-maps-find-altitude.htm Magasságot és koordinátát is ír alul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;))))))

Ma láttam egy reklámot amibe olyat mutatott, hogy a pilótához, vagy tchibo kávéhoz adnak világitó díszeket. Hol találok erről vmit a neten?

Legjobb válasz: Ez egy új Kraft promóció. Úgy mûködik, h 3terméket kell hozzá vásárolni. Elég zavarosak a részletek, néhány üzletben mindegy, csak értéket néznek,pl. a Sparban most úgy volt, h egy Milka csoki, egy valamilyen Milka keksz, és egy Pilóta keksz, vagy vanilliás karika vásárlása mellé járt a világító dísz. Ha meg nem akarsz vele foglalkozni, akkor meg lehet venni 999Ft-ért.

Ez egy új Kraft promóció. Úgy mûködik, h 3terméket kell hozzá vásárolni. Elég zavarosak a részletek, néhány üzletben mindegy, csak értéket néznek, pl. a Sparban most úgy volt, h egy Milka csoki, egy valamilyen Milka keksz, és egy Pilóta keksz, vagy vanilliás karika vásárlása mellé járt a világító dísz. Ha meg nem akarsz vele foglalkozni, akkor meg lehet venni 999Ft-ért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!