Találatok a következő kifejezésre: Hol találok német és olasz (4 db)

És testi kapcsolat keresése céljára is alkalmas a nevezett Intézet?
A kérdező hozzászólása: Inkább a lepontozás megy, jó? Már itt se lehetek anonim???? Grrrrrr.
Ez a Marco mikre nem képes :D:D:D (felpontozás jólesne köszi:D)
A kérdező hozzászólása: Hát... :D Van egy olasz 'ismerõsöm' (internetrõl ismerem), akivel szoktam msn-en beszélgetni... Megkérdeztem, hogy ismer e Magyaro.-n élõ olaszokat. (Õ is élt itt.) És erre rögtön valami pasinak akart bemutatni. Persze rögtön levágtam, hogy miért. Aztán elmagyaráztam, hogy félreértett, én beszélgetni szeretnék. :D
csak nem találkoztál olyan olasszal aki félreértette a dolgot ?:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
ja egyébként Astoria és Kálvin tér között van az Intézet. találsz telefonszámot, e-mail címet is a honlapjukon. esetleg, érdemes beugorni az egyetemre (nem csak a közeli ELTÉ-re, hanem van olasz szak Pécsen, Debrecenben, Szegeden is stb.), megkeresni az Olasz Tanszéket. szoktak lenni hirdetések, keress faliújságokat, pl. Erasmus-ösztöndíjas olasz hallgatók tanítanak olaszt, beszélgetnének stb.
Olasz Kultúrintézet http://www.iicbudapest.esteri.it/IIC_Budapest Budapest, Bródy Sándor u. 8 mellette van egy kávézó, ott is van olasz pincér, tulajdonos meg mittomén. a kultúrintézetben meg szoktak konferenciák, filmvetítések, kiállítások lenni stb. így aztán olaszokkal is össze lehet futni, kiindulásnak szerintem remek! (nyilván õk már tudnak több infót.)
kukunta, ha fel tudod szedni a könyvtáros nõt, hát hajrá! :D
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!