Találatok a következő kifejezésre: Hol találok német (1834 db)

Debrecenben hol találok nem túl drága kismamaruha boltot?

Legjobb válasz: Vannak bizományik,de én ott nem találok soha semmit:)Van egy a Burgundia 3/a alatt,meg a Kishegyesin pontosan nem tudom hogy hol,de Törpi a neve,és van honlapjuk is.Amit én nagyon tudok ajánlani,az a C&A.Egy hete vettem az elsõ nadrágomat ott,2490Ft-ért.Ezt persze ki kell fogni,de szoktak lenni akciók,és egyébként sem vészesen drágák.(5000ért már lehet nadrágot venni,ami nem olcsó,de egyéb bolti árakhoz viszonyítva nem annyira drága)

Vannak bizományik, de én ott nem találok soha semmit:) Van egy a Burgundia 3/a alatt, meg a Kishegyesin pontosan nem tudom hogy hol, de Törpi a neve, és van honlapjuk is.Amit én nagyon tudok ajánlani, az a C&A.Egy hete vettem az elsõ nadrágomat ott, 2490Ft-ért.Ezt persze ki kell fogni, de szoktak lenni akciók, és egyébként sem vészesen drágák.(5000ért már lehet nadrágot venni, ami nem olcsó, de egyéb bolti árakhoz viszonyítva nem annyira drága)
A Törpi oldala: http://pegazoo.hu/sites/torpi/. Van egy bababizi a Kishegyesi-Dorottya sarkon is, ott is láttam kismamaruhát.
A helyes cimük: http://www.torpibababizi.hu Valóban itt vannak jók, olcsón!

Hol találok német nyelvű filmeket (magyar felirattal)?

A némettanárom javasolta, hogy nézzek filmeket, mert sokat lehet belőlük tanulni. Eddig csak háborús filmeket találtam, ami egyáltalán nem köt le :-(

Legjobb válasz: Én régebben vettem pár DVD-t, pl. Csajok a csúcson, hitler utolsó napjai, Hangyák a gatyában. Azon be tudtam állítani a német feliratot ill nyelvet is, utána átállítottam magyarra, hogy megtudjam, mit nem értettem... Ilyen DVD-ket a megfelelõ boltokban már pár száz forintért is kaphatsz, csak tudni kell, hol keresd. A UPC digitális adásán (mediaboxal) belül is van pl. Da Vinci Learning adó, ott adják a Felfedezõ-Expressz (Forscher-express)c. ismeretterjesztõt. Átállíthatod magyarra vagy németre a hangját. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Evele

Én régebben vettem pár DVD-t, pl. Csajok a csúcson, hitler utolsó napjai, Hangyák a gatyában. Azon be tudtam állítani a német feliratot ill nyelvet is, utána átállítottam magyarra, hogy megtudjam, mit nem értettem... Ilyen DVD-ket a megfelelõ boltokban már pár száz forintért is kaphatsz, csak tudni kell, hol keresd. A UPC digitális adásán (mediaboxal) belül is van pl. Da Vinci Learning adó, ott adják a Felfedezõ-Expressz (Forscher-express)c. ismeretterjesztõt. Átállíthatod magyarra vagy németre a hangját. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Evele

Hol találok német feliratú filmeket/sorozatokat?

Szeretnék németül tanulni,de!Mivel nagyon a nulláról indulok,ezért valami olyan sorozatra, illetve filmekre gondoltam,ahol németül is és magyarul is megy a felirat.

Legjobb válasz: Azt hiszem itt: [link] :))

Azt hiszem itt: [link] :) )


Borsod megyében hol találok nemi beteg gondozót?

Együtt voltam egy lánnyal, és elkaptam valamit, csak azt nem tudom h itt hová lehet fordulni vele :S

Hol találok német feliratot a szállító címû sorozathoz?

Németül nézném a sorozatot és szeretnék német feliratot alá, hogy könnyebb legyen, de sehol nem találtam.

Kezdő németes hol talál német filmet német felirattal? Esetleg angol felirattal?

Köszönöm[:

Legjobb válasz: Ha a torrentoldalakon (pl. Ncore) bejelölöd a keresésnél a film részt,és csak az Xvid/Eng,DVDR/En,DVD9/En,HD/En...,szóval csak az angolok elõtt hagyod a pipát,akkor ki fog adni német szinkronos filmeket,magyar/angol/német felirattal is akár(ez inkább a dvd formátumúakra jellemzõ).De hogy kezdõnek milyen filmet ajánljak,azt nem tudom.Én anno németórán néztem egy Berlin,berlin c. sorozatot,szerintem nagyon jól érthetõ és még vicces,rendesen nézhetõ is(még a fiúk is szerették nézni).Van hozzá felirat is,úgy tudom. http://hu.wikipedia.org/wiki/Berlin,_Berlin

Ha a torrentoldalakon (pl. Ncore) bejelölöd a keresésnél a film részt, és csak az Xvid/Eng, DVDR/En, DVD9/En, HD/En..., szóval csak az angolok elõtt hagyod a pipát, akkor ki fog adni német szinkronos filmeket, magyar/angol/német felirattal is akár(ez inkább a dvd formátumúakra jellemzõ).De hogy kezdõnek milyen filmet ajánljak, azt nem tudom.Én anno németórán néztem egy Berlin, berlin c. sorozatot, szerintem nagyon jól érthetõ és még vicces, rendesen nézhetõ is(még a fiúk is szerették nézni).Van hozzá felirat is, úgy tudom. http://hu.wikipedia.org/wiki/Berlin, _Berlin
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)

80-100 ezer ft között keresek akusztikus gitárt, hol találok? (Nem elektroakusztikusat. )

Azért ilyen drága árkategóriában mert olyat szeretnék ami nem hangolódik el és szépen szól.

Legjobb válasz: http://www.hangszerdiszkont.hu/-gitarok/akusztikus-gitarok

Hol találok NEM "fenékmutatós" fürdőbugyit?

Az a helyzet, hogy a legtöbb helyen ahol néztem mindegyikből kilógott a fél seggem, holott a méret megfelelő volt.. Értem,hogy ez a divat, de miért hiszik hogy mindenki mutogatni akarja?! amúgy 14/L vagyok

Legjobb válasz: sportboltokban nézd szerintem, az én tapasztalatom az, hogy ott kevésbé tangás, sokszor franciabugyi szerû bikiniket is lehet kapni. decathlon-t tudom ajánlani, ott olcsón lehet külön venni alsó részeket, és jó minõségûek:)

sportboltokban nézd szerintem, az én tapasztalatom az, hogy ott kevésbé tangás, sokszor franciabugyi szerû bikiniket is lehet kapni. decathlon-t tudom ajánlani, ott olcsón lehet külön venni alsó részeket, és jó minõségûek:)
Én kínaiban vettem bikinit, 3-at próbáltam, egyikbõl sem lógott ki a seggem. Persze nem nagyibugyisak, olyat nem hiszem hogy találsz, de talán nem is olyat akarsz. Esetleg még vannak ezek a formák ha nagyon takargatni akarod magad: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/11e/a/AAAAArSYQOsAAAAAA.. De ez csak vékony csípõjû lányoknak áll jól.

MP3-ban hol találok német -magyar szöveget?

Szavak mondatok fordítása ahol német és magyar nyelven is elhangzik a szöveg mondat vagy szó

Legjobb válasz: Legjobb módszer ha felveszed telódra ahogy mondod a szavakat vagy a mondatokat és hallgatod õket :)

Legjobb módszer ha felveszed telódra ahogy mondod a szavakat vagy a mondatokat és hallgatod õket :)

Én is a családfával kínlódok.1800 előtti adatokat hol találok? Nem fizetőset. Köszi ha segít valaki

Legjobb válasz: Ha esetleg tudod, hogy mely településekrõl származnak érdemes felkeresni az ott lévõ templomoökat. Az ilyen helyeken akár több száz évre visszamenõleg is vannak "anyakönyvek".

Ha esetleg tudod, hogy mely településekrõl származnak érdemes felkeresni az ott lévõ templomoökat. Az ilyen helyeken akár több száz évre visszamenõleg is vannak "anyakönyvek".
Szerintem szinte sehol.Akkoriba nem nagyon jegyeztek dolgokat.A legtöbb ember akivel beszéltem 1800-g tudta vissza nézni a dolgokat.Persze nem lehetetlen, de szerintem nagyon sok idõt igényel és kuatást és lehet végül nem is jársz sikerrel.
Az 1700-as évekig mindenképpen vissza lehet menni, de elég sok munkát igényel
Lehet, hogy már rég túl vagy rajta, de nézted már mi történik, ha beírod a keresõdbe: családfakutatás ingyen.Talán megtudsz valamit ezeken az oldalakon! Egyébként a levéltárakban mûködhetne a dolog, segítséget itt találsz:http://mnl.gov.hu/bal_menusor/hasznalat/gyakori_kerdesek.html
Ha nemeseket keresel a vármegyei nemesi összeírásokban találhatsz, ha jobbágyokat, akkor a tized jegyzékekbõl esetleg. Ha tudsz települést, akkor a hiteshelyek jegyzékeibõl (orsz. levéltár) adásvételek, adományok, birtokleírásokból.
Levéltár személyesen. Nincs más lehetõséged.
Szia! 1800-nal korabbi adatokat csak nemesi csaladoknal lehet talalni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!