Találatok a következő kifejezésre: Hol találok mintát, hogy hogyan kell (4 db)

Gyöngyállatot szeretnék készíteni (oroszlán) hol találok mintát/leírást hogy kell?

3D -s nem a lapos!

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?um=1&hl=hu&biw=1024&bih=590&tbm=..

A kérdező hozzászólása: köszönöm eddig én is eljutottam de nem találtam oroszlánt...
//www.google.hu/search?um=1&hl=hu&biw=1024&bih=590&tbm=isch&sa=1&q=gyöngy+oroszlán+minta&oq=gyöngy+oroszlán+minta&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=359440l363062l0l364319l8l8l0l0l0l0l193l1323l0.8l8l0
A kérdező hozzászólása: kedves válaszoló! nem ilyenre gondoltam... hanem pl. erre : http://www.gyongyallatok.sokoldal.hu/leirasok de nem találtam sehol ezért írtam ki a kérdést

Csomózott karkötők készítéséről szóló könyvet keresek, amiben le van írva az is, hogy MILYEN HOSSZÚ fonalat kell vágni az adott mintához. Hol találok ilyet?

Ha valakinek van eladó ilyen könyve és jó állapotban van, akkor megvenném 1000 forintért. (nem találtam ennél jobb kategóriát ennek a kérdésnek...)

Legjobb válasz: A csomozott karkötõknél, bármilyen mintát is használok úgy szoktam lemérni, hogy 6szor körbetekerem a csuklomat, és az lesz a hossz, ami bõven elég :)

A csomozott karkötõknél, bármilyen mintát is használok úgy szoktam lemérni, hogy 6szor körbetekerem a csuklomat, és az lesz a hossz, ami bõven elég :)

Hogy kell kinéznie egy támogatási szerződésnek? Hol találok rá mintát?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy kik között, milyen célból jön létre.Általánosan csak azt tartalmazza, hogy ki támogat kit(pontos adatokkal), milyen célból,mennyi ideig és vár-e cserébe elszámolást.

Jó lenne tudni, hogy kik között, milyen célból jön létre.Általánosan csak azt tartalmazza, hogy ki támogat kit(pontos adatokkal), milyen célból, mennyi ideig és vár-e cserébe elszámolást.


Hol találok ahhoz mintát, hogy hogyan kell hivatalos levelet megírni?

Nem a barátomnak akarok írni hanem cégnek.Gondolom ezt tanítják valahol. A megszólítástól a befejeztésig és hogy legyen valami hivatalos formája is.Csak egy kérés lenne.

Legjobb válasz: http://www.mozaik.info.hu/mozaweb/Stilus/sx_hvlev.htm remélem ez segít:-)

Szia! Keres otthon egy olyan hivatalos levelet, amit te kaptál és viszonylag illik a témához, majd fogalmazd át az igényeid szerint. Megjegyzem nekünk eddig az esetek többségében a kézzel írott kérvényeket sokkal, kevesebbszer utasították el. Bizonyos esetekben kimondottam jó, ha úgy tûnik, hogy nem értesz a hivatalos levelek fogalmazásához. Így könnyebben elnézik az esetleges alaki hibákat. Csak arra figyelj, hogy olvasható legyen. Sok sikert!
ha rákeresel a neten, találsz ilyet szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!