Találatok a következő kifejezésre: Hol találok megye vagy környékén (3 db)

Hol találok Nógrád megye vagy környékén nem túl drága 100×140 cm es sarokkádat?

Legjobb válasz: Fürdõszoba szalonokban. Több helyen kell körülnézni, mert mindenhol más árak vannak. Nem érdemes használtat venni, hiszen azért abban ki tudja mik voltak, mire használtál, rendesen tisztították-e stb stb.

Fürdõszoba szalonokban. Több helyen kell körülnézni, mert mindenhol más árak vannak. Nem érdemes használtat venni, hiszen azért abban ki tudja mik voltak, mire használtál, rendesen tisztították-e stb stb.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, bár én konkrét helyre gondoltam. Már néztem több helyen, de ilyen méretben nem árulnak. Ha valaki bolt nevével vagy címével tud szolgálni, annak nagyon megköszönném!
Az a baj, hogy en csak tul dragakat tudok :D S.
Baján a Maratonban sztem van(kossuth utca), de ha ott nincs akkor abban az utcában van pár bolt ahol biztos kapsz
ööö...a Marathonba csak adio van meg converse oneill stb.. Vans DC stb... pedig a step by step-be Baján a sétáló utcába (Béke tér) a columbia mellett :D
Szegeden is találsz Vans cipõt. Kárász utcán, az Ollie-ban. Az kifejezetten skate bolt.

Hol találok a neten olyan helyet, ahol gyalogos kiránduláshoz találhatok társakat? (15-25km) (Cél: bp pest és környéki megyék, amiket lehetőleg viszonylag hamar meg lehet közelíteni-pesti vagyok)

Nincs kialakult társaságom akikkel kirándulni menjek, így 95%ban egyedül indulok útnak.

Legjobb válasz: Ez tényleg nehéz ügy. Pár kirándulócsapatot én is kipróbáltam, amikor a fõvárosban éltem, és bár hivatalosan egyik sem teljesítménytúra volt, szabályosan végigvágtáztunk az erdõn. Mindig meg volt adva, hogy hová akarunk x idõ alatt eljutni, és az persze soha nem volt amolyan madárfüttyhallgatós tempóban teljesíthetõ. Az erdõre nem is emlékszem, csak az elõttem vágtató emberek dzsekijének a színére. :)

Ez tényleg nehéz ügy. Pár kirándulócsapatot én is kipróbáltam, amikor a fõvárosban éltem, és bár hivatalosan egyik sem teljesítménytúra volt, szabályosan végigvágtáztunk az erdõn. Mindig meg volt adva, hogy hová akarunk x idõ alatt eljutni, és az persze soha nem volt amolyan madárfüttyhallgatós tempóban teljesíthetõ. Az erdõre nem is emlékszem, csak az elõttem vágtató emberek dzsekijének a színére. :)
A http://www.termeszetbarat.hu (ez az MTSZ hivatalos oldala) megtalálod azon szervezetek elérhetõségét, akik szerveznek túrákat és lehet hozzájuk csatlakozni. A tapasztalatom nekem is az, hogy ezekben a szervezetekben is többnyire nyugdíjasok túráznak, a fiatalok inkább a teljesítménytúrákat vagy a túramozgalmakat választják. De valahol el kell indulni, mert csak így tudsz hasonló érdeklõdésû fiatalokkal megismerkedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!