Találatok a következő kifejezésre: Hol találok megye vagy (45 db)

Csongrád megyében hol találok kaszinót vagy póker termeket?

Legjobb válasz: Szia! A legális póker termek listáját is meg tudod nézni, de ahogy elnézem Csongrád megyében nincs legális póker terem. http://pokerholdem.hu/legalis_pokertermek_listaja.html

Szia! A legális póker termek listáját is meg tudod nézni, de ahogy elnézem Csongrád megyében nincs legális póker terem. http://pokerholdem.hu/legalis_pokertermek_listaja.html
Leginkább a hûtõ alsó részén szokott lenni.
Az új autóknál már általában nem hõgomba kapcsolja a ventit. 1 szenzor van a termosztát környékén, az küldi a jelet a mûszerfali órának és az ECU-nak is. A jel alapján kapcsolja az ECU a ventilátort. Ha szakadt a jeladó, vagy lecsúszott róla a kábel akkor produkálja ezt a hibát. Sárga check engine nem ég a mûszerfalon? Hõfokmérõ mér rendesen vagy mindig 0-án van?
Nem feltétlenül a hûtõvizet hûti a ventilátorod, lehet hogy az automata légkondi kényszeríti munkára. Nekem a 15 éves omegámnak is megy a ventilátora még télen is ha leállítom egy fél percig kb.
Valami problémát érzékel a vezérlõd , vészfutásra teszi az autót ...biztonsági okból mûködteti a ventilt .... Olvassátok ki ......

Magán gyermek orvost hol találok budapesten vagy pest megyében?

Legjobb válasz: neten keress rá. sokat fogsz találni

neten keress rá. sokat fogsz találni

Hol találok én korombeli lányokat, vagy akik 1 megyében laknak velem?

újévkor is jó lenne 1 lány meletem,meg ma este is

Legjobb válasz: A megyédben vannak a lányok akik egy megyében laknak veled.

A megyédben vannak a lányok akik egy megyében laknak veled.
Szerintem abban a megyében ugyanúgy élnek lányok is ahol te laksz :D

Hol találok jó szemorvost Veszprém vagy Vas megyében?

Legjobb válasz: Vas megyében sok nagyon jó szemorvost találsz,-most csak kettõt ajánlok figyelmedbe. dr. Munkácsy gyöngyi és dr. Káldi Ildikó Mindkettõ magánrendelésen is fogad és az alapellátásban is dolgozik. Telefonszámot nem tudok írni,de a megyei telefonkönyvben megtalálod õket.

Vas megyében sok nagyon jó szemorvost találsz, -most csak kettõt ajánlok figyelmedbe. dr. Munkácsy gyöngyi és dr. Káldi Ildikó Mindkettõ magánrendelésen is fogad és az alapellátásban is dolgozik. Telefonszámot nem tudok írni, de a megyei telefonkönyvben megtalálod õket.
Bocsi, de dr. Munkácsi Gyöngyi személynevét kis betûvel írtam, -csupán a sietség miatt.
A kérdező hozzászólása: Óhh köszönöm!!! És melyik városban ?? :)

Hol találok Pest megyében (vagy a közelében) versenyistállót, ahol zsokékat "képeznek"?

Az álmom az, hogy zsoké legyek, hogyan bonyolítsam le ezt? Kivel beszéljek, hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Úristen, hát én itt nem nagyon tudok kiigazodni, eljutottam odáig, hogy regeltem, meg megtaláltam a fórumot, de innen hogyan tovább? Melyik topic? Elvesztem... :( Ne haragudj, hogy hülye vagyok, de ááááh, ezen nem találok semmit. :'(

A kérdező hozzászólása: Úristen, hát én itt nem nagyon tudok kiigazodni, eljutottam odáig, hogy regeltem, meg megtaláltam a fórumot, de innen hogyan tovább? Melyik topic? Elvesztem... :( Ne haragudj, hogy hülye vagyok, de ááááh, ezen nem találok semmit. :'(
A kérdező hozzászólása: Namáááááár, hát a karrieremet töritek darabokra, ha nem válaszoltok! plííííííz
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi, akkor a holnapi programom is megvan, fórumozni fogok! :) Már regeltem, talán már este is elkezdem. Mondjuk meg is értem õket, hogy nem díjazzák a bepofátlankodókat. Milyen is lenne már. Odamegyek azzal egy versenyre, hogy "bocsi, zsoké akarok lenni" Körberöhögnének. :) Akkor elõször ismerkedem a dologgal. :)
*kell
Szóval nem árt elõször fórumozgatni, vagy abrakmesteren, vagy paci.hu-n, hogy érdekel a téma, szeretnél közelebb kerülni hozzá. Itt megismersz egy pár jó fej emberkét, akikkel nem árt jóban lenni és be tudnak vinni egy ilyen helyre. Szerintem nem nézik jó szemmel a bámészkodókat, ráadásul ezek értékes lovak, szóval megnézik ki megy be, a bekerüléshez nem árt egy kis protekció, ahhoz meg ismeretség kel.
A Tatternak köze nincs a galopphoz, oda fõképp "úrlovasok"járnak, beképzelt és igen béna banda. A galopp teljesen más stílus más lovakkal. Azért írtam az Abrakmester fórumot, mert ha csak úgy odamész Alagra ismeretlenül, jó eséllyel elhajtanak, sõt be sem jutsz a telepre. Az Abrakmesterre jár sok lovas, tréner, lótulajdonos, hátha...
A kérdező hozzászólása: Vagy ha ott nem megy, elmegyek oda... A Dunakeszis istállóba.
A kérdező hozzászólása: JÍÍ, el kell mennem a Kincsem Parkba, és érdeklõdök ott, itt azt mondták egy csajnak. Köszi a segítséget! jövök vilááág...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! 22:41 152 centi vagyok, és 45 kiló. A lovaglással szerintem nem lesz gond, de majd kiderül. Volt már dolgom pár agyafúrt lóval. (Most is egy ilyen lóval foglalkozom, 5 éves kanca, nagyon menõs, én lovagolom be, de ki tudok rajta fogni.) Majd megtanulok én igazi telivéreket kezelni.
http://www.abrakmester.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=736 Itt a topik, amirõl az elsõ hozzászóló beszélt.
Zsokénak jó könnyûnek és alacsonynak kell lenned. A Tattersalban kéne érdeklõdnöd, vagy Alagon-Dunakeszin a galoppistállóknál. Jó egyensúlyérzék kell, mivel csak a lábszáraddal van kontaktod a lóval. Jó lovasnak kell lenni, tudni kell kezelni az elrohanást, és a telivérek agyasságát.
A kérdező hozzászólása: Ááá, köszönöm szépen!
Itt érdeklõdj a fórumon: http://www.abrakmester.hu értelemszerûen a galoppos részben, van is tán olyan topic, hogy "Zsoké szeretnék lenni". Különben ott Fortuna néven írok.
A kérdező hozzászólása: Na, tettem fel egy új posztot, remélem segít valaki.
Szia én is biszex vagyok, Heves megyébõl. Zseni nem vagyok, de hülye barom sem, inkább hülyülök... Szívesen barátkoznék ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Igen!Igen!Igen!

Veszprém megyében hol találok melegbárt, melegfürdőt, melegdiszkót, vagy bármilyen más meleghelyet?

Legjobb válasz: Veszprém megyében nem tudok ilyet, de Pesten most zajlik a Budapest Pride, gyere fel. Mennyi idõs vagy?

Veszprém megyében nem tudok ilyet, de Pesten most zajlik a Budapest Pride, gyere fel. Mennyi idõs vagy?
Nyár van, délelõtt 11 után már minden hely meleg.
mi a szarert nem a kerdesere valaszoltok?miert jo egybol leugatni valakit csak mert meleg..?!? es akkor mi van ha az?
Mit jelent az, hogy sok élet? Te tényleg homár vagy vagy csak kiváncsiskodsz?
Vonulj be a sittre, ott vannak a te partnereid.
Nallunk otthon meleg viz folyik a csapbol! Most akkor meleg furdonk van?! :(
Melegfürdõt az tudok, meg pár meleghelyet, de Állj Állj Állj, te úgymond bnzi vagy? Én azt hittem csak a filmekben léteznek én kis naív.
M.O.C.S.K.O.S B.U.Z.I :D
A kérdező hozzászólása: Ezek a trollok...:D Sok életetek lehet... Menj ki, bunyózz egyet, nem itt kell szájkaratézni.
Innen is lehet válogatni, de be is lehet kerülni közéjük, ha gondolod: http://www.deres.tv/20130629/kocsogadatbazis
elhangzott egy kérdés-erre gyönyörû szép lenyomatát kaptuk annak, hogy ki mennyire "milyen".mert válasz az nem volt, csak kéretlen vélemények sorozata. nem ez volt a kérdés-nem azt kérdezte kérdezõ, hogy mit szólsz ahhoz hogy b.u.z.i vagyok stb.. jó látni, hogy kérés nélkül, de mégis sokan maguktól engednek betekintést nagy darabszámú IQ raktárukba.....
Baján a Maratonban sztem van(kossuth utca), de ha ott nincs akkor abban az utcában van pár bolt ahol biztos kapsz
ööö...a Marathonba csak adio van meg converse oneill stb.. Vans DC stb... pedig a step by step-be Baján a sétáló utcába (Béke tér) a columbia mellett :D
Szegeden is találsz Vans cipõt. Kárász utcán, az Ollie-ban. Az kifejezetten skate bolt.

8hós babám éjjelente rosszul alszik, földsugárzásra gyanakszom, hol találok ezt kiszűrő szakembert Bp-en vagy Pest megyében?

Egészen biztos, hogy nem más miatt, uis ha máshol alszunk (vendégségben, nagyszül?knél) az éjszaka problémamentes. Egyébként is nyugodt baba.

Legjobb válasz: Hát elõszõr is azt kellene megnézni, hogy az ágya fejvégi része vagy esetleg az egész ágy nem ablak és ajtó között helyezkedik-e el, úgy hogyha kinyitnád az ajtót és a nyilásától húznál egy képzeletbeli vonalat az ablak közepéig akkor az átszelné-e az ágyát.Na ha igen, akkor oda kell raknod az ágyát ahol ez a vonal nem szelné át-tehát védve lenne. De úgy legyen, hogy a baba rálásson az ajtón bejövõre-tehát ne az ajtó mögött. Ez Feng-shui és nálunk mûködik. Amikor megpróbáltam az ágyát odatenni ahol szerintem praktikussabb lett volna(nekem) akkor napokig hánykolódott, mert az ágya így éppen ebben a vonalban volt. Szerintem a babák érzik, hogy hol jó nekik.

Hát elõszõr is azt kellene megnézni, hogy az ágya fejvégi része vagy esetleg az egész ágy nem ablak és ajtó között helyezkedik-e el, úgy hogyha kinyitnád az ajtót és a nyilásától húznál egy képzeletbeli vonalat az ablak közepéig akkor az átszelné-e az ágyát.Na ha igen, akkor oda kell raknod az ágyát ahol ez a vonal nem szelné át-tehát védve lenne. De úgy legyen, hogy a baba rálásson az ajtón bejövõre-tehát ne az ajtó mögött. Ez Feng-shui és nálunk mûködik. Amikor megpróbáltam az ágyát odatenni ahol szerintem praktikussabb lett volna(nekem) akkor napokig hánykolódott, mert az ágya így éppen ebben a vonalban volt. Szerintem a babák érzik, hogy hol jó nekik.
mi nem hívtunk szakembert, hanem átraktuk az ágyát a másik oldalra, azóta egyedül alszik egész éjszaka. nekünk most az ajtóval szembe van a kiságy, és õ így alszik. Pedig azt mondják, hogy ez nem jó. neki ez! Próbáljátok átrakni a kiságyat máshova.
Az én babám csak úgy hajlandó aludni, ha rálát az ajtóra. Nem tudom miért, de szeretné látni ha bemegy valaki a szobába. Ha van fûtéscsõ az ágya mellett, az is zavarhatja. Próbáld meg átrendezni a szobát, hátha az megoldja a problémát.
Egerben tudok, http://members.chello.hu/csaszars/main.html bár én nem hiszek ezekben a dolgokban.
Ha erregyanakszol, akor rakj tükröt a kisgy alá, ez visszaveri a sugarkat. nálunk is ez volt a probléma, és amióta az ágy aljára rögzítettük a tükröt (lefelé a tükrös oldal), azóta nyugodtan alszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!