Találatok a következő kifejezésre: Hol találok megye (181 db)

Hol találom megy az adótartozással rendelkező vállalkozók listáját?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/#hl=hu&gs_rn=5&gs_ri=psy-ab&cp=14&gs_id.. Válaszd ki, egyéni vállalkozó, vagy társaság, amire kíváncsi vagy.

http://www.google.hu/#hl=hu&gs_rn=5&gs_ri=psy-ab&cp=14&gs_id.. Válaszd ki, egyéni vállalkozó, vagy társaság, amire kíváncsi vagy.
http://www.feketelista.hu/ Én itt szoktam megnézni. Csak regisztrálni kell rá.
http://www.nyilvantarto.hu Lefelé görgetsz és jobb oldalon egy kék kis ablakbon "Egyéni vállalkozók nyilvántartása" beírod az adószámát. Azt nem látod, hogy tartozik-e, de az igen, hogy egyáltalán él-e még a vállalkozása.
Nehéz ügy. Ha nincs cége, szerintem szinte reménytelen, talán a NAV-honlapon, vagy az illetékes önkormányzatnál próbálkozhatsz. De egy kisérletet talán megér(het)a cegkivonat.eu nevû oldal!
A kérdező hozzászólása: nem cég, magánvállalkozó
Miért nem nézed meg az e-cégközlönyben? (Mármint ha tudod a cégnevet..) http://www.e-cegkozlony.gov.hu/index.php?pagename=search
A kérdező hozzászólása: a felszámolás alatt levõ vállalkozásokat hol találom?
... még az is meglehet, hogy rendezte, az is meglehet, hogy áttették a felszámolás alatt levõ vállalkozások közé az is meglehet, hogy már törölték a vállalkozók körébõl, vagyis tartozik még, de a vállalkozás nem él, tehát a vállalkozók körébõl került ki az is meglehet, hogy azért nem dobja ki, mert a mai napon (ha megnézted), az apeh-honlapon karbantartás miatt bizonyos szolgáltatások szünetelnek. Lehet, hogy ez a rész is közte van az el nem érhetõ szolgáltatások között.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezt megváltoztatták, most 10 millió feletti 100 millió feletti és jelentõs adótartozással rendelkezõk de itt, ha beírom a nevét, nem adja ki: akkor rendezhette? http://www.nav.gov.hu/nav/adatbazisok/adoslista/vegrehajtas_..
A kérdező hozzászólása: Egyéni vállalkozó......

Hol találok én korombeli lányokat, vagy akik 1 megyében laknak velem?

újévkor is jó lenne 1 lány meletem,meg ma este is

Legjobb válasz: A megyédben vannak a lányok akik egy megyében laknak veled.

A megyédben vannak a lányok akik egy megyében laknak veled.
Szerintem abban a megyében ugyanúgy élnek lányok is ahol te laksz :D

Hol találok jó szemorvost Veszprém vagy Vas megyében?

Legjobb válasz: Vas megyében sok nagyon jó szemorvost találsz,-most csak kettõt ajánlok figyelmedbe. dr. Munkácsy gyöngyi és dr. Káldi Ildikó Mindkettõ magánrendelésen is fogad és az alapellátásban is dolgozik. Telefonszámot nem tudok írni,de a megyei telefonkönyvben megtalálod õket.

Vas megyében sok nagyon jó szemorvost találsz, -most csak kettõt ajánlok figyelmedbe. dr. Munkácsy gyöngyi és dr. Káldi Ildikó Mindkettõ magánrendelésen is fogad és az alapellátásban is dolgozik. Telefonszámot nem tudok írni, de a megyei telefonkönyvben megtalálod õket.
Bocsi, de dr. Munkácsi Gyöngyi személynevét kis betûvel írtam, -csupán a sietség miatt.
A kérdező hozzászólása: Óhh köszönöm!!! És melyik városban ?? :)

Fairy tail hoz lenne 3-om kérdésem, mert youtubon láttam videókat.1. Mikor angelel harcol és amit add neki hibbiki erőt az az övé marad és bármikor használhatja? 2. Melyik rész mikor Lucy haza megy (az apjához)? 3. A filmet hol találom mmeg?

Legjobb válasz: 1) Mármint ugy érted mikor Hibiki Lucynak adja az erejét? Mert akkor arra a válasz az hogy: elvileg Lucy tudja használni, de nagyon sok erejébe kerül. Eddig még csak egyszer próbálta, a Sabertooth elleni csatába, ami nem sikerül, mert szabotálta az ellenség. 2) 29.részbe 3) a filmet még nem találod meg sehol, mert elõbb Japánba ki kell jönnie DVD-n és csak utána tudják feliratoztatni :)

1) Mármint ugy érted mikor Hibiki Lucynak adja az erejét? Mert akkor arra a válasz az hogy: elvileg Lucy tudja használni, de nagyon sok erejébe kerül. Eddig még csak egyszer próbálta, a Sabertooth elleni csatába, ami nem sikerül, mert szabotálta az ellenség. 2) 29.részbe 3) a filmet még nem találod meg sehol, mert elõbb Japánba ki kell jönnie DVD-n és csak utána tudják feliratoztatni :)
nem a sabertoth elen akarta hasznalni hanem a Raven Tail ellen amit Ivan vezet Makarov fia
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hol találok Pest megyében (vagy a közelében) versenyistállót, ahol zsokékat "képeznek"?

Az álmom az, hogy zsoké legyek, hogyan bonyolítsam le ezt? Kivel beszéljek, hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Úristen, hát én itt nem nagyon tudok kiigazodni, eljutottam odáig, hogy regeltem, meg megtaláltam a fórumot, de innen hogyan tovább? Melyik topic? Elvesztem... :( Ne haragudj, hogy hülye vagyok, de ááááh, ezen nem találok semmit. :'(

A kérdező hozzászólása: Úristen, hát én itt nem nagyon tudok kiigazodni, eljutottam odáig, hogy regeltem, meg megtaláltam a fórumot, de innen hogyan tovább? Melyik topic? Elvesztem... :( Ne haragudj, hogy hülye vagyok, de ááááh, ezen nem találok semmit. :'(
A kérdező hozzászólása: Namáááááár, hát a karrieremet töritek darabokra, ha nem válaszoltok! plííííííz
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi, akkor a holnapi programom is megvan, fórumozni fogok! :) Már regeltem, talán már este is elkezdem. Mondjuk meg is értem õket, hogy nem díjazzák a bepofátlankodókat. Milyen is lenne már. Odamegyek azzal egy versenyre, hogy "bocsi, zsoké akarok lenni" Körberöhögnének. :) Akkor elõször ismerkedem a dologgal. :)
*kell
Szóval nem árt elõször fórumozgatni, vagy abrakmesteren, vagy paci.hu-n, hogy érdekel a téma, szeretnél közelebb kerülni hozzá. Itt megismersz egy pár jó fej emberkét, akikkel nem árt jóban lenni és be tudnak vinni egy ilyen helyre. Szerintem nem nézik jó szemmel a bámészkodókat, ráadásul ezek értékes lovak, szóval megnézik ki megy be, a bekerüléshez nem árt egy kis protekció, ahhoz meg ismeretség kel.
A Tatternak köze nincs a galopphoz, oda fõképp "úrlovasok"járnak, beképzelt és igen béna banda. A galopp teljesen más stílus más lovakkal. Azért írtam az Abrakmester fórumot, mert ha csak úgy odamész Alagra ismeretlenül, jó eséllyel elhajtanak, sõt be sem jutsz a telepre. Az Abrakmesterre jár sok lovas, tréner, lótulajdonos, hátha...
A kérdező hozzászólása: Vagy ha ott nem megy, elmegyek oda... A Dunakeszis istállóba.
A kérdező hozzászólása: JÍÍ, el kell mennem a Kincsem Parkba, és érdeklõdök ott, itt azt mondták egy csajnak. Köszi a segítséget! jövök vilááág...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! 22:41 152 centi vagyok, és 45 kiló. A lovaglással szerintem nem lesz gond, de majd kiderül. Volt már dolgom pár agyafúrt lóval. (Most is egy ilyen lóval foglalkozom, 5 éves kanca, nagyon menõs, én lovagolom be, de ki tudok rajta fogni.) Majd megtanulok én igazi telivéreket kezelni.
http://www.abrakmester.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=736 Itt a topik, amirõl az elsõ hozzászóló beszélt.
Zsokénak jó könnyûnek és alacsonynak kell lenned. A Tattersalban kéne érdeklõdnöd, vagy Alagon-Dunakeszin a galoppistállóknál. Jó egyensúlyérzék kell, mivel csak a lábszáraddal van kontaktod a lóval. Jó lovasnak kell lenni, tudni kell kezelni az elrohanást, és a telivérek agyasságát.
A kérdező hozzászólása: Ááá, köszönöm szépen!
Itt érdeklõdj a fórumon: http://www.abrakmester.hu értelemszerûen a galoppos részben, van is tán olyan topic, hogy "Zsoké szeretnék lenni". Különben ott Fortuna néven írok.
A kérdező hozzászólása: Na, tettem fel egy új posztot, remélem segít valaki.

Nógrád vagy heves megyében hol találok órást?

Egy két szemet kéne kivenni a szíjból, mert nagy a kezemre online vettem...

Legjobb válasz: Ezekben a megyékben nincsen, a Dunántúlra szoktunk átjárni.

Ezekben a megyékben nincsen, a Dunántúlra szoktunk átjárni.
A kérdező hozzászólása: Idõközben megoldódott szerencsére, köszönöm a választ.
Szia én is biszex vagyok, Heves megyébõl. Zseni nem vagyok, de hülye barom sem, inkább hülyülök... Szívesen barátkoznék ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Igen!Igen!Igen!

Veszprém megyében hol találok melegbárt, melegfürdőt, melegdiszkót, vagy bármilyen más meleghelyet?

Legjobb válasz: Veszprém megyében nem tudok ilyet, de Pesten most zajlik a Budapest Pride, gyere fel. Mennyi idõs vagy?

Veszprém megyében nem tudok ilyet, de Pesten most zajlik a Budapest Pride, gyere fel. Mennyi idõs vagy?
Nyár van, délelõtt 11 után már minden hely meleg.
mi a szarert nem a kerdesere valaszoltok?miert jo egybol leugatni valakit csak mert meleg..?!? es akkor mi van ha az?
Mit jelent az, hogy sok élet? Te tényleg homár vagy vagy csak kiváncsiskodsz?
Vonulj be a sittre, ott vannak a te partnereid.
Nallunk otthon meleg viz folyik a csapbol! Most akkor meleg furdonk van?! :(
Melegfürdõt az tudok, meg pár meleghelyet, de Állj Állj Állj, te úgymond bnzi vagy? Én azt hittem csak a filmekben léteznek én kis naív.
M.O.C.S.K.O.S B.U.Z.I :D
A kérdező hozzászólása: Ezek a trollok...:D Sok életetek lehet... Menj ki, bunyózz egyet, nem itt kell szájkaratézni.
Innen is lehet válogatni, de be is lehet kerülni közéjük, ha gondolod: http://www.deres.tv/20130629/kocsogadatbazis
elhangzott egy kérdés-erre gyönyörû szép lenyomatát kaptuk annak, hogy ki mennyire "milyen".mert válasz az nem volt, csak kéretlen vélemények sorozata. nem ez volt a kérdés-nem azt kérdezte kérdezõ, hogy mit szólsz ahhoz hogy b.u.z.i vagyok stb.. jó látni, hogy kérés nélkül, de mégis sokan maguktól engednek betekintést nagy darabszámú IQ raktárukba.....

Hogyan, hol találok alkalmi munkát Vas megyében?

Kihez forduljak? Nem diákmunkára gondolok.

Legjobb válasz: Vas Megyei Munkaügyi Központ http://www.nyugatrmk.hu/pls/apex/f?p=101:272:506829993400645..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!