Találatok a következő kifejezésre: Hol találok megbízható magánklinikát, orvost, (1 db)

Hol találok egy megbízható magánklinikát, orvost, mellkissebbítő műtét céljából?

Egy németországi barátn?m szeretné ezt a m?tétet, és valószín?, hogy nálunk olcsóbban megoldható lenne!? Tud valaki árat? Valamint hányszor kéne ideutazni? Egyáltalán hogyan zajlik egy ilyesmi m?tét, mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: Én nem tudok saját tapasztalatról beszélni (nincs szükségem mellkissebbítésre :S) de a nyugati határszélen, Sopronban van egy plasztikai sebészeti centrum, keress rá neten WABI a neve.

Én nem tudok saját tapasztalatról beszélni (nincs szükségem mellkissebbítésre :S) de a nyugati határszélen, Sopronban van egy plasztikai sebészeti centrum, keress rá neten WABI a neve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kisajak plasztika ingyen?

Ha nem csak esztétikai, hanem gyakorlati problémák is vannak (például biciklizésnél) akkor támogatja az OEP? HA viszont csak plasztikai műtétként lehet megoldani akko 16 vagy 18 éves kortól engedélyezett? (szülői engedély kell-e)
Köszönöm :)

3

Ha valaki fenék-implantátumot csináltat az hogy tud leülni?

Mer, ha valaki mell-implantátumot csináltat, az nem fekhet hason

10

Elálló füleken mennyit segít a fülműtét?

Már régóta gondolkozom egy ilyenen, de nem vagyok biztos benne h megéri. Kérdéseim: Hogy zajlik a műtét, elaltatnak? Fáj a műtét? A műtét után mennyi ideig kell azt a fejpántot hordani. Ezt a suliba is fel kéne vennem? Akiknek volt műtétjük mennyire látták értelmét? Van olyan akinek csak rosszabb lett? :)

2

Mikor plasztikáztathatom be a köldökömet?

Kiálló köldököm van, és zavar.

3

Létezik és mi is ez pontosan?

Plasztikai orvost kérdeztem meg az interneten ,hogy lehet e kerek arcból kicsit hosszúkásabbat csinálni és azt mondta ,hogy lehet de nem mondta meg ,hogy hogyan vagy ,hogy mi a neve.. valaki nem tudná megmondani? implantátum vagy lefaragnak ? És hol lehet ilyet csináltatni?

köszönöm a válaszokat előre

10

Ha szilikonmellet szeretnék csináltatni, hogyan találhatnám meg arra a megfelelő orvost?

Mindenképpen tökéletes eredményt szeretnék elérni, meg legyek vele elégedve. Honnan lehet tudni, hogy az az orvos megcsinálja-e azt, amire nekem szükségem van? És ha nem tetszik a végeredmény??
Megbánta már valaki??
(Egyébként valószínű nem csináltatok, de mivel pici mellem van, játszok a gondolattal, de sajnos sok a kockázat(?) )

3

Mit szólnátok, ha a feleségetek szilikonmelleket csináltatna?

Én gondolkozom a dolgon, és nem nagyon tudunk zöld ágra vergődni. Roppant kellemetlen az alakom: a derék-csípő arányom oké, de mellben két számmal kisebb vagyok. Ez az öltözködésnél komoly gond: egyáltalán nem tudok egyberuhát venni, kosztümöt, bikinit, fehérneműt pedig csak olyan helyen, ahol külön árulják az alsó- és felsőrészt.
Ráadásul meg is ereszkedtek a melleim egy kicsit.

A kapcsolatunk elején mondtam, hogy szeretnék 2-3 gyereket, viszont amikor befejeztem a szoptatást a legkisebbel, utána szeretném megnagyobbíttatni a melleim. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy konfekcióméret lehessek. Illetve a dolog másik oka, hogy pocsék kötőszöveteket örököltem, tuti hogy szoptatás után borzasztóan lógni fog a mellem.

Õ az elején azt mondta, hogy ő műnek tartja a szilikonmelleket, és nem szeretné, hogy nagy lufijaim legyenek. De amikor kifejtettem neki, amit fent leírtam, azt mondta, végül is érthető, gondolkozik rajta.
Most lassan itt az ideje a gyerekvállalásnak. Így ismét napirendre került a téma. Most megint ellenzi.

Mit tegyek? Nem szeretném, hogy esetleg emiatt elhagyjon, viszont nagyon szeretném megcsináltatni ezt a beavatkozást. Nagyban megkönnyítené az életem, és önbizalmat is adna. Vajon számíthatok rá, hogy megérti és elfogadja? Valakinek van esetleg tapasztalata a dologban?

7

Hol lehet kapni olyan szilikonszerűségű anyagot amivel a melltartót kiszokták tömni?

Mi annak a neve?Hallottam már róla,de sehol nem találok információt.Köszönöm.

6

Volt már valakinek hasplasztikája? Konkrétan a bőrfelvarrásra gondolok, milyen szövődményi és veszélyei lehetnek?

0

Szekszárd környékén piercinges?

Ilyet szeretnék:
Szekszárd-on esetleg tud valaki egy megbízható piercingest? Ugyanis azt olvastam, hogy nem ajánlatos lövetni, hanem inkább szúratni.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!