Találatok a következő kifejezésre: Hol találok megbízható magánklinikát, (1 db)

Hol találok egy megbízható magánklinikát, orvost, mellkissebbítő műtét céljából?

Egy németországi barátn?m szeretné ezt a m?tétet, és valószín?, hogy nálunk olcsóbban megoldható lenne!? Tud valaki árat? Valamint hányszor kéne ideutazni? Egyáltalán hogyan zajlik egy ilyesmi m?tét, mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: Én nem tudok saját tapasztalatról beszélni (nincs szükségem mellkissebbítésre :S) de a nyugati határszélen, Sopronban van egy plasztikai sebészeti centrum, keress rá neten WABI a neve.

Én nem tudok saját tapasztalatról beszélni (nincs szükségem mellkissebbítésre :S) de a nyugati határszélen, Sopronban van egy plasztikai sebészeti centrum, keress rá neten WABI a neve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem tetszik a körülöttem lévőknek, hogy megakarom magam néhány helyen műtettni?

Szeretném megcsináltatni az orromat,a melleimet és a felső állkapcsommal is kezdeni szeretnék vmit,viszont mikor ezt mondtam a barátaimnak teljesen elképedtek és mondták ,hogy jó vagyok úgy ahogy vagyok... Viszont engem zavar ,mert az orrom formája egyáltalán nem szép és még nagy is ,a felső állkapcsom nagyon előrébb áll mint az alsó,a melleim meg csúnyák és lógnak ezért kisebbíteni és felvarratni akarom őket. Mindig is csúfoltak hogy milyen az arcom meg ráadásul nem is vagyok vékony (de ezen már dolgozom),és ezért is mindig bántottak (meg néha most is),és teljesen az agyamra megy már ez ,hogy mindenki piszkál.
Meg az az érdekes hogy jelen pillanatban nem vagyok szép és ha utána megműtettném magam ,meg már minden passzolna akkor meg azért fújolnának le az emberek mert nem nem vagyok "eredeti" és természetes,meg "teljesen jól néztem ki"?Miért nem tudják eldönteni hogy mi van?

5

Ha van egy törés a hasamon köldóktájban azt megtudjak csinalni hogy ne legyen?

3

Lézeres kezeléssel ellehet tüntetni az arcon lévő sebhelyet?

4

Mellműtétnél hogy történik az érzéstelenítés?

Altatás vagy gerincérzéstelenítés?

3

Mellnagyobbitásra készülök, 2és 5éves gyerkőccel. Tapasztalatok vannak? Ha az első 3-4napra elvinné a nagyi őket és kb utána 3hétig lenne állandó segítségem kivitelezhető lenne a dolog?

emelni meddig nem lehet?és kézenfogva (ugye kicsit hajolva) mikortól lehet menni a picikkel, ha ugye benn van a pakliban,hogy megránt?
az ilyen dolgok érdekelnének.
meg minden....
köszi

4

15 évesen tehetek mell implantációt?

Nagyon ronda és kis méretű melleim vannak....implantációról lehet szó?
15/L

25

Mellplasztikával kapcsolatos kérdések? Bővebben lent.

SZiasztok!

26éves vagyok és mivel egyáltalán nincs mellem (értsd: soha nem hordtam még melltartót mert nincs miért) szeretnék mellplasztikát. Nem vagyok miatta depressziós, e néha eléggé zavar. Nem akarok nagyokat,inkább természeteset. KB egy millát gyűjtöttem rá össz a 3év alatt,mióta tervezem, mert esélyét nem látom,hogy nőne. :)
Ki melyik orvost ajánlja,ahol szép munkát végeznek? Mik a tapasztalatok? A fájdalom nem érdekel, magas a küszöböm e téren és a cél érdekében kibirom. Melyik implantátum biztonságosabb. Köszönöm előre is.:)

12

Mellformázás műtéttel vagy nélküle?

Lehet,nem a legjobb kategória,de jobbat nem találtam.

Szóval fiatal lány vagyok,meglehetősen kicsi mellekkel.A mérete még a kisebbik problémám a legjobban a formája aggaszt.Nagyon nem szép,egyáltalán nem formás.Nagyon csúcsos és "alul" egyáltalán nem nőtt.Nem tudom normálisan megfogalmazni,a legjobban erre hasonlít:


Egyáltalán nincs kerek formája.
Ez kifejezetten soha nem akadályozott semmiben,talán egyedül a fürdőruha választásnál.Párkapcsolataim ugyanúgy voltak,sőt most már menyasszony vagyok.Soha egyik barátom sem tett megjegyzést a melleimre,de engem egyre jobban zavar.

A vőlegényemnek is a nagyobb mellek tetszenek,de folyton mondja,hogy szereti az enyémeket is.De nekem ez olyan "nem akarom megbántani" dolognak tűnik.
Õ teljesen elzárkózik a plasztikai műtéttől,nem akarja,hogy mű mellem legyen.Igazából én sem akarok konkrétan implantátumot beültetni,de a formájával valamit szeretnék kezdeni.

Lehetséges sima "formajavító" műtét?
Ha igen,azután is műnek hat a mell?

Esetleg más természetes módszer a forma megváltoztatására?

Köszönöm

21/N

4

Keloidos lehet a sebem? Mi ez? Több mint 2 hónapja műtöttek.

Több, mint két hónapja műtöttek le egy asnyajegyet az arcomon, a világon semmi baj nem volt vele eddig, nagyon szépen begyógyult, és most egyik napról a másikra kiemelkedő, domború lett a heg és fáj is, piros is. Ez mégis mi lehet, keloid? De hát kért hónapja volt a műtét, eddig semmi baja nem volt! Nagyon el vagyok keseredve, nem értem, két hónap után miért történik ez.

3

Orrműtét, többször is törött orr, ingyenes?

Üdv, 10 éve boxolom és 7x tört el az orrom, most megszeretném csinálni mert a szép kis pisze orromból egy jobbra húzódó ronda orr lett, baloldalt még kampós is lett :( ezért eléggé sérült az önbecsülésem is, nem merem a bal arcomat mutatni senkinek.. 18 éves vagyok, ma mondta az orvos hogy nem tudja helyrerakni , mert nagyon berögzült és ide nyitott műtét kell.. nos ez ingyenes? és mivel sportbaleset, ezt nem kell valahogy bizonyítanom? vagy ez hogy van?:) köszönöm előre is!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!