Találatok a következő kifejezésre: Hol találok letölthető programot, (8 db)

Hol találok olyan programot, aminek segítségével letölthetem a YouTube videókat?

Legjobb válasz: http://youtubedownload.altervista.org/ ezzel le lehet tölteni akár hd-ban is és nagyon gyors ha esetleg azért töltöd le a vidiket h átkonvertálhasd mp3 ba akkor ezzel a konvertálóval akár 20-25 formátumba is át tudod rakni az flv vidiket http://download.chip.eu/hu/XRecode-1.95_3477667.html

http://youtubedownload.altervista.org/ ezzel le lehet tölteni akár hd-ban is és nagyon gyors ha esetleg azért töltöd le a vidiket h átkonvertálhasd mp3 ba akkor ezzel a konvertálóval akár 20-25 formátumba is át tudod rakni az flv vidiket http://download.chip.eu/hu/XRecode-1.95_3477667.html
felteszet a real playert, s engedélyezet a dowload funkciót. angolul enable browser download vagy valami ilyesmi. ezután a youtube, s hasonló videómegosztó oldalakon megjelenik a videók indításakor megjelenik egy download to Real Player gomb, vagy jobb egérgomb, s kiválasztod a helyi menübõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hol találok olyan képszerkesztő programot ami magyarul van és ingyen letölthető?

Lécci linkeljétek.

Legjobb válasz: http://letoltes.pcworld.hu/letoltes/2342/ http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58575/ (PhotoFiltre)

Hol találok olyan letölthető programot, amivel pl. meghívót lehet szerkeszteni?

Olyasmit mint a Microsoft Publisher.

Legjobb válasz: Van sok kiadványszerkesztõprogram, de én például Photoshopot használok ilyen célokra (is)

Van sok kiadványszerkesztõprogram, de én például Photoshopot használok ilyen célokra (is)


Hol találok digitális naplószerkesztő oldalt, vagy programot amit letölthetek?

Kisfiam babanaplóját szeretném digitális formában elkészíteni, kicsit blogos, scrapbook-os formában (színes hátterek, képek, díszítés, szöveg...) minden hónapjáról egy-egy jegyzet-féle, majd színesben nyomtatni és beköttetni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!!

Hol találok a neten online vagy letölthető programot, amelyen sima képekre rak különleges effektet?

Olyan honlapra vagy progira lenne szükségem, amely egyszer? képeimet/képemet beilleszti egy adott háttéreffektkörnyezetbe. pl ilyen:

Legjobb válasz: Én ezt rendes képszerkesztõvel csinálnám, javaslom az ingyenes GIMP-et, ahhoz, hogy ilyet elkészíts, elõször ki kell vágnod magad (átlátszóvá kell tenned a hátteret), ennek módszere: Jobb oldalon a rétegek panelen hozzáadsz egy alfa csatornát (jobb egérgomb a rétegen/alfa csatorna hozzáadása), majd kijelölöd, azt ami nem kell, és megnyomod a delete vagy ctrl+x gombot. Kijelölheted pl. a varázspálca eszközzel, színkiválasztóval, (ezek, ha a háttér elüt atz elõtértõl, és viszonylag egyszínû) vagy akár manuálisan is a szabadkézi kijelölés, útvonal eszközökkel, vagy shift+q, és ami nem kell, azt egy fekete ecsettel "lefested" (és akkor a piros rétegmaszk eltûnik) De akár egy rétegmaszkot is hozzáadhatsz (jobb egérgomb/rétegmaszk hozzáadása, kiválasztod a fehéret), fogsz egy fekete ecsetet, és simán, mintha rajzolnál körülfested, ahol lefestetted, ott eltûnik a háttér. Végül egy hátteret beraksz a most elkészített kép alá (jobb oldali panelen húzd a másik réteg alá, megnyitásnál pedig fájl/megnyitás rétegként). Illetve a felsõ rétegnél (amin te vagy) lejjebb kell venned az átlátszatlanságot. Igazából ennyi a kép, képtõl függõen akár 5 perc alatt is meg lehet csinálni.

Én ezt rendes képszerkesztõvel csinálnám, javaslom az ingyenes GIMP-et, ahhoz, hogy ilyet elkészíts, elõször ki kell vágnod magad (átlátszóvá kell tenned a hátteret), ennek módszere: Jobb oldalon a rétegek panelen hozzáadsz egy alfa csatornát (jobb egérgomb a rétegen/alfa csatorna hozzáadása), majd kijelölöd, azt ami nem kell, és megnyomod a delete vagy ctrl+x gombot. Kijelölheted pl. a varázspálca eszközzel, színkiválasztóval, (ezek, ha a háttér elüt atz elõtértõl, és viszonylag egyszínû) vagy akár manuálisan is a szabadkézi kijelölés, útvonal eszközökkel, vagy shift+q, és ami nem kell, azt egy fekete ecsettel "lefested" (és akkor a piros rétegmaszk eltûnik) De akár egy rétegmaszkot is hozzáadhatsz (jobb egérgomb/rétegmaszk hozzáadása, kiválasztod a fehéret), fogsz egy fekete ecsetet, és simán, mintha rajzolnál körülfested, ahol lefestetted, ott eltûnik a háttér. Végül egy hátteret beraksz a most elkészített kép alá (jobb oldali panelen húzd a másik réteg alá, megnyitásnál pedig fájl/megnyitás rétegként). Illetve a felsõ rétegnél (amin te vagy) lejjebb kell venned az átlátszatlanságot. Igazából ennyi a kép, képtõl függõen akár 5 perc alatt is meg lehet csinálni.

Ingynesen letölthető gif-készítő programot hol találok?

Nem olyanra gondolok, ami képeket váltogat, hanem videóból kivágott részletet mutat. Ja és a videót nem akarom feltenni a netre, tehát a számítógépen tárolt videóból tud valamelyik program gifet csinálni? El?re is köszi!

Legjobb válasz: videoavatar

videoavatar
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! :)

Hol találok ingyen letölthető programot, hogy megtanuljak 10 ujjal gépelni?

Szeretnék gyakorolni, s tudni, hogy melyik bet?t melyik ujjal nyomjam le.

Legjobb válasz: Például itt: http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=articl.. ; egyébként javasolom a keresõbe (Google) beírni : oktatóprogramok letöltés gépírás - a találatokból lehet válogatni. . .

Például itt: http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=articl.. ; egyébként javasolom a keresõbe (Google) beírni : oktatóprogramok letöltés gépírás - a találatokból lehet válogatni. . .
Szerintem ehhez nem kell program. Pár év MSN vagy IRC aztán úgy fog menni mint a huzat. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!