Találatok a következő kifejezésre: Hol találok letölthető (114 db)

Az lenne a kerdesem, hogy hol talalok letoltheto anyagot a silver service szabalyairol, vagy az 5 csillagos szervizrol?

Felvettek egy 5 csillagos hotelbeCiprusra) pincernonek. Nincs vendeglatos vegzettsegem, az elmult 2 evben pincerkedtem kulfoldon 3-4 csillagos hotelekben.Ismerem nagy vonalakban, de jo lenne a "hivatalos" verziot tanulmanyozni

Válni szeretnék, hol találok letölthető formanyomtatványt? Vagy ilyen nincs is?

Legjobb válasz: És a kötelezõ 30 ezres illetékbélyegen kívül van-e valamilyen másik költség is? Ügyvédet nem akarunk, közös megegyezéssel válunk, gyerek nincs.

A kérdező hozzászólása: És a kötelezõ 30 ezres illetékbélyegen kívül van-e valamilyen másik költség is? Ügyvédet nem akarunk, közös megegyezéssel válunk, gyerek nincs.
Írd be a keresõbe, hogy válás közös megegyezéssel formanyomtatvány.Lesz ott több is, persze van amit csak pénzért tudsz letölteni, azt hagyni kell, csak kitartás kell, és találsz.Én úgy tudom, hogy a 30 ezres illetéken kívül nem kell mást fizetni.
Nincs formanyomtatvány, megírod, beadod a bíróságra, csatolod mellé az illeték bélyeget, ami most nem tudom mennyi, 5 évvel ezelõtt 12 ezer volt.
Ha bementek az ingyenes bírósági tanácsadásra, ott megírják veletek a beadványt, és mindent elmondanak, amit tudnotok kell. Azt is, hogy mit kell mellékelni, a közös megegyezést is szabályos formában leírják és az illetékröl (illetve az esetleges csökkentésröl/mentességröl) is megbízható felvilágosítást adnak. Ez a legegyszerübb és legmegbízhatóbb módszer.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. És a házassági anyakönyvi kivonat is kell?
Nincs formanyomtatvány. Írsz egy kérvényt amiben leírod, hogy közös megegyezéssel válni akartok. Leírod ha van ingó és ingatlan vagyon akkor ti már közösen elfeleztétek. Majd 2-2 tanúval aláíratjátok. A végén te és a férjed is aláírja (a név alá cím, és személyigazolvány szám leírása) Befizeted az okmánybélyeg díját, és vártok az idõpontra. A házassági anyakönyvi kivonat is kell.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok tanúkat belevonni. Tanúk nélkül nem lehet?
Ha a bíróságon irják meg a keresetet, akkor az ottani ügyvédek írják alá tanuként. Ennek csak annyi a jelenzösége, hogy igazolják, hogy tényleg te irtad alá, nem más valaki a nevedben.

Hol találok letölthető ébredési hőmérséklet vezető naptárt?

Nekem olyan kéne amit le lehet tölteni, hogy a dokinak megmutathassam, egyszerűen nem találok a neten... A ciklus.hu-n is próbáltam kitöltögetni a hőmérsékletet nem tudom beállítani, valaki segítene ebben??? akár olyan is jó hogy neten kitöltöm aztán kinyomtatom, de már elszórakoztam egy ideig és nem jutottam egyről a kettőre! Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Telefonra én az Ovuview appot töltöttem le! Szerintem ez a legeslegjobb,és magyarul is használható. Ezenkívül még a ciklus.hu oldalon is tudod vezetni az ébredési hõdet! Sok sikert! :)

Szia! Telefonra én az Ovuview appot töltöttem le! Szerintem ez a legeslegjobb, és magyarul is használható. Ezenkívül még a ciklus.hu oldalon is tudod vezetni az ébredési hõdet! Sok sikert! :)
Na én megoldottam. Csináltam egy excel táblát, felül a ciklus napjának száma, oldalt a hõmérséklet tizedfokokban és ott jelöltem. Nekem ez volt a legegyszerûbb. Megjegyzést meg simán tudsz írni az excel cellájához.


Hol találok letölthető magyar kezdő Zumba videókat?

Youtubeos videó is jó, ha azt linkeltek. Köszönöm :)

Hol találok letölthető kérdésgenerátort Észak-Koreás kérdés feltevéséhez?

Legjobb válasz: Hagyni kell õket, félelmükben azt se tudják, mit kérdezzenek.Puhány manapság a társadalom.

Hagyni kell õket, félelmükben azt se tudják, mit kérdezzenek.Puhány manapság a társadalom.
IQ betyár! Mihez?
egész pontosan mihez ?a gyártó oldalán szokott lenni amúgy
Megnyitot a guglit és beírod a készüléked nevét, pontos típusát, és azt hogy használati útmutató! Ilyen egyszerû!
Ott, ahol minden mást: a fakking gugliban. Bepöntyögöd a készülék típusát és ízlés szerint utánirkálsz különféle szavakat, mint pl. használati utasítás, user guide, user manual, stb.

Hol találok letölthető DirectX 10.1-et windows 7-hez?

eddig csak xp-hez láttam de hát xp-re hülyeség telepíteni

Legjobb válasz: Ha a kártyád támogatja, és olyan játékkal tolod, akkor úgyus fent van, ha meg nem, minek? Szerintem nem kell izgulni miatta. Illetve szvsz DirectX nem oprendszerspecifikus.

Ha a kártyád támogatja, és olyan játékkal tolod, akkor úgyus fent van, ha meg nem, minek? Szerintem nem kell izgulni miatta. Illetve szvsz DirectX nem oprendszerspecifikus.
A kérdező hozzászólása: 10.1-et támogat a kártyám, amugy meg everest azt irja hogy dx11 van rajta ezt nem értem.
Az alábbi Fórum szerint a Win 7-ben benne van: http://pcforum.hu/tudastar/65128/DirectX+10+1+Beszerzese.html A Microsoft szerint meg a 10.1 a Vistához van! http://support.microsoft.com/kb/179113/hu
A kérdező hozzászólása: tehát a win 7 csak kiirja hogy dx11 de attol még ugyanugy dx10-ben kezeli a rendszert jol értem?
Szerintem, igen.

Hol találok letölthető pl mozgó állatokat, karácsonyfát, amit ha letöltök a desktopon mozog?

Nem tudom hogy mondják nekik. Régebben rábukkantam egy ilyen oldalra, és le lehet tölteni csillogó karácsonyi díszeket, és az ott maradt és diszítette a Desktopomat. Valami hasonlót szeretnék, mindegy hogy mi, csak karácsonyi legyen. Ismertek olyan oldalt, ahol ilyeneket lehet letölteni?

Legjobb válasz: google desktopot leszeded és rakat ilyet tehetsz ki. De a Screen mate cég sok ilyet fejleszt.

google desktopot leszeded és rakat ilyet tehetsz ki. De a Screen mate cég sok ilyet fejleszt.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nincs külön oldal, ahonnan csak ilyen mozdó dolgokat tudok leszedni?

Hol találok letölthető Microsoft Word feladatokat?

Tavaly a suliban tanultuk a word-öt gyakorló feladatok segítségével.Pl. volt egy szöveg és alá le volt írva,hogy legyen kék a háttere,d?lt bet?s,és aláhúzott.Ilyesmikre gondolok.Ilyenekb?l szeretnék,de a legeslegelejér?l kezdve,hogy meg tudjam tanítani az anyukámnak,hogy ? is el tudja sajátítani,mert kellene neki a munkahelyén.Utána persze a többi is jöhet(tabulátorok,felsorolás,számozás stb.).Kerestem a neten,de nem igazán találtam,tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Ilyenrõl én sem tudok, nem is kerestem rá. Szerintem célszerû valami konkrétumot kitûzni és úgy gyakoroltatni. Pl. csinálsz 3-4 dokumentumot, esetleg kinyomtatod és kész is. Vagy felütsz egy könyvet, vagy újságot, és megpróbálod lemásoltatni. Vagy elõveszel egy honlapot, ahol vannak kiemelések és azt próbálod lemásoltatni.

Ilyenrõl én sem tudok, nem is kerestem rá. Szerintem célszerû valami konkrétumot kitûzni és úgy gyakoroltatni. Pl. csinálsz 3-4 dokumentumot, esetleg kinyomtatod és kész is. Vagy felütsz egy könyvet, vagy újságot, és megpróbálod lemásoltatni. Vagy elõveszel egy honlapot, ahol vannak kiemelések és azt próbálod lemásoltatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!