Találatok a következő kifejezésre: Hol találok leírást arról, (6 db)

Hol találok leírást arról hogy az angol buldog régen/eredetileg hogyan nézett ki, és hogy mik lettek adegeneráltságai?

év végi el?adásom témája a kutya, és benne lesz abuldog is, de nem találom ezt a leírást pedig tv-ben is volt. =/

Legjobb válasz: Az angol bulldog kiindulása több mint valószinû az 1500-as évekhez vezethetõ vissza mégpedig egy akkori fajtához a Bull & Terrier-hez!Valoszinüsithetõleg nyugat európa! e kutyát külsejében tekintve 30cm marmagas ugy 30 kg körüli staffi fejhez hasonló de mégis másabb fülekkel, leginkább fehér feketé és barna foltokkal volt jelen. Majd ezeket elkezdték keresztezni különféle kutyákkal kialakultak széplassan a bull(bika) dog -ok, és elkezdték õket bikaheccekre hordozni, bikákat kellett elkapniuk hajtaniuk! francia bulldogokat nem szerették nem birták sokáig kicsik voltak. Majd ezt az 1800 as évek elején betiltották. Eddigre létrejött az akkor is már Pitt Bull terrier és ugye elkezdték a kutya verekedtetését! Közhiedelemmel ellentétben Angliából származik nem pedig Amerikából! Remélem segithettem!

Az angol bulldog kiindulása több mint valószinû az 1500-as évekhez vezethetõ vissza mégpedig egy akkori fajtához a Bull & Terrier-hez!Valoszinüsithetõleg nyugat európa! e kutyát külsejében tekintve 30cm marmagas ugy 30 kg körüli staffi fejhez hasonló de mégis másabb fülekkel, leginkább fehér feketé és barna foltokkal volt jelen. Majd ezeket elkezdték keresztezni különféle kutyákkal kialakultak széplassan a bull(bika) dog -ok, és elkezdték õket bikaheccekre hordozni, bikákat kellett elkapniuk hajtaniuk! francia bulldogokat nem szerették nem birták sokáig kicsik voltak. Majd ezt az 1800 as évek elején betiltották. Eddigre létrejött az akkor is már Pitt Bull terrier és ugye elkezdték a kutya verekedtetését! Közhiedelemmel ellentétben Angliából származik nem pedig Amerikából! Remélem segithettem!
Jahh és nézd meg a Dr.Zsargall oldalát, õ bulldog specialista és mai napig angol bulldogokat tenyészt , szoktam látni kiállításon!
Elsõ körben ezt találtam: http://209.85.135.132/search?q=cache:8GwvIoKCgS0J:www.bulldo.. google: old english bulldog. Sok van még.
olde english bulldogge, ahogy mondták elõttem is:) http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5569 parancsolj, egy cikk...
A kérdező hozzászólása: vááó köszi :) )

Hol találok leírást vagy videót arról h hogyan kell diffúzorral szárítani?

Legjobb válasz: www.youtube.com it találsz majdnem mindenre!!!!!!

http://www.youtube.com it találsz majdnem mindenre!!!!!!

Hol találok érthető és mindent tartalmazó leírást arról, hogy kell Xperia X8ra Gingerbreadet tenni?

Ne legyenek a leírásban belinkelgetések; és jól nézzen ki az új android ha lehet

Legjobb válasz: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2108

A kérdező hozzászólása: Ebbõl a kommentáradatból nem lehet kimenni. Egyébként érdemes rárakni 2.3-as fõzött rom-ot vagy maradjon a régi 2.1es


Például gugelben...
szifon.com itouch.hu

Hol találok arról törvényt/leírást, hogy felsőoktatásban hány félévet finanszíroz az állam? És a bolognai bevezetése óta csökkent-e vagy nem a kezdéshez, hanem a befejezéshez kötik?

Úgy tudom 2005-ig bezárólag beiratkozáskor 13 félév jár, 2006 pedig csak 12 félév. Hol tudnék utána nézni?

Legjobb válasz: alap és mesterképzésnél úgy van, hogy 12 félévet fizet z állam. ha egybõl az alap után mész a mesterre (vagyis nem marad ki közte egy vagy fél év) akkor azt is fizeti, ha marad ki közte akkor csak fizetõsre mehetsz. amúgy az alap képzésben ha a kijelölt idõn belül (6 vagy b7 félév, vagy amennyi) nem végzed el, akkor +2 féévet fizetnek, ha többet csúszol akkor a 3. félévet már neked kell állni

alap és mesterképzésnél úgy van, hogy 12 félévet fizet z állam. ha egybõl az alap után mész a mesterre (vagyis nem marad ki közte egy vagy fél év) akkor azt is fizeti, ha marad ki közte akkor csak fizetõsre mehetsz. amúgy az alap képzésben ha a kijelölt idõn belül (6 vagy b7 félév, vagy amennyi) nem végzed el, akkor +2 féévet fizetnek, ha többet csúszol akkor a 3. félévet már neked kell állni
Azt hiszem attól is függ, milyen szakon tanulsz tovább. Annyira emlékszem, hogy ha osztott képzésre jelentkezel (tehát alapképzés, majd mesterképzés), akkor csak az elsõ diplomádig finanszírozza az állam a tanulmányaidat. (És ez az a diploma, amivel nem tudsz elhelyezkedni, tehát rákényszerülsz, hogy továbbtanulj mesterképzésen, ahová viszont csak a legjobbakat veszik fel). Olvastam már én is valahol, hogy hány félévet finanszíroznak osztatlan képzésnél, de nem emlékszem... :(
A kérdező hozzászólása: az osztott az oké, az érdekelne, hogy 2005-ig 13 félév? Osztatlanról szeretnék osztottra átmenni, számít az az 1 félé is, ha tehetem megtartom.

Hol találok hozzáértő leírást arról, hogy terhesség alatt mit, hogyan, meddig szabad sportolni?

Vagyis egy olyan leírást, amiben mondjuk trimeszterekre lebontva leírják, mit és hogyan tanácsos mozogni, ill. mi tilos. Pl. els? trimeszterben tilos a futás, rázkódás, stb.

Legjobb válasz: Összefoglalást errõl nem tudok, azt szerintem az orvosodtól kellene megkérdezni, mert õ ismeri a fizikumod, azt, hogy korábban mennyire sportoltál, õ tudja megnézni a méhszáj állapotát és ezek ismeretében javasolni testmozgást. Itt viszont van egy-két jó gondolat: http://www.babanet.hu/faq/terelet09.php

Összefoglalást errõl nem tudok, azt szerintem az orvosodtól kellene megkérdezni, mert õ ismeri a fizikumod, azt, hogy korábban mennyire sportoltál, õ tudja megnézni a méhszáj állapotát és ezek ismeretében javasolni testmozgást. Itt viszont van egy-két jó gondolat: http://www.babanet.hu/faq/terelet09.php
Mindent lehet sportolni, amit terhesség elõtt is csináltál.Ezt nekem orvos mondta.Csak ne most kezdjél el súlyt emelni, versenyt futni meg hasonlók!
Extrem sportok kilove. Mindent csinalhatsz, amit a terhesseg elott is, csak ha kifulladsz faradtnak erzed magad, akkor fujd ki magad. Pl:A baratnom majdnem az utolso pillanatig futott szinte minden nap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!