Találatok a következő kifejezésre: Hol találok kineziológust (3 db)

Pécsen hol találok kineziológust?

Hallottam, hogy csodákat tud m?velni egy ilyen kezelés, de Pécsen, ahol lakom, még nem sikerült találnom.

Legjobb válasz: 0 tapasztalatom van vele: Heindl Zoltánné (Anima) Kineziológus - természetgyógyász szakember Cég: CSAVAR Kft. Cím: Pécs, Sirály u. 44/b http://www.anima-balansz.hu/

0 tapasztalatom van vele: Heindl Zoltánné (Anima) Kineziológus - természetgyógyász szakember Cég: CSAVAR Kft. Cím: Pécs, Sirály u. 44/b http://www.anima-balansz.hu/

Jó kineziológust hol találok Budapesten?

Legjobb válasz: Nem tudom, jó-e, csak szétnéztem a neten: http://kineziologus.shp.hu/hpc/web.php?a=kineziologus&o=kine.. http://kineziologus.joszaki.hu/budapest -->itt az elsõ 5rõl, a hetedikrõl, a kilencedikrõl és a tizedikrõl csak jót írnak.

Nem tudom, jó-e, csak szétnéztem a neten: http://kineziologus.shp.hu/hpc/web.php?a=kineziologus&o=kine.. http://kineziologus.joszaki.hu/budapest -->itt az elsõ 5rõl, a hetedikrõl, a kilencedikrõl és a tizedikrõl csak jót írnak.
A kérdező hozzászólása: Kineziológus aki érti a szakmáját Budapesten hol?

Hol találok jó kineziológust aki kismamákkal is foglalkozik?

Pesten kellene, el?re is köszi!

Legjobb válasz: Holisztikus Oktatási Központ honlapját keresd meg oda írj mailt BAki Máriát keresd, õ nagyon jó, én is hozzá járok.

Holisztikus Oktatási Központ honlapját keresd meg oda írj mailt BAki Máriát keresd, õ nagyon jó, én is hozzá járok.
Õt tudom ajánlani: Kisnémet Mónika, E-mail: [email protected] Azt mondják nagyon jó :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!