Találatok a következő kifejezésre: Hol találok kalkulátort A felvi.hu-ról eltűnt! (1 db)

Hol találok pontszámító kalkulátort? A felvi.hu-ról eltűnt!

Legjobb válasz: Szia, Igen ideiglenesen eltüntek állítólag napokon belül vissza rakják õket. Addig is itt találsz pontszámító kalkulátort:http://192.188.245.220/felveteli/index.php Szerintem ez is jó. Sok sikert a (pót)felvételihez.

Szia, Igen ideiglenesen eltüntek állítólag napokon belül vissza rakják õket. Addig is itt találsz pontszámító kalkulátort:http://192.188.245.220/felveteli/index.php Szerintem ez is jó. Sok sikert a (pót)felvételihez.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Nekem igazából csak jövõre aktuális, de tettem elõrehozottat pont azokból a tantárgyakból, amik majd kellenek a felvételihez, és érdekelne, hogy mennyi az esélye, hogy jövõre felvegyenek, most, hogy már ismerem a ponthatárokat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Régi típusú diákigazolványt meddig lehet érvényesíteni matricával, azaz mikor vonják ki a forgalomból?

2

Így még van eséj rá hogy ügyvéd lehessek? Többi lent

Az általánost eléggé elcsesztem 5.osztályba 1-ből buktam 6.osztályba 4-ből 7.osztályba 1-ből
Van még rá eséj hogy ügyvéd lehessek vagy inkább tanuljak szakmát?:(

7

Corvinus biomérnökök! Hányas átlagra mennyi ösztöndíjat kaptok?

Privibe is jöhet.

0

Ha az ELTE-IK-re megyek továbbtanulni, ott milyen tantárgyakból nézik a középiskolás bizonyítvány jegyeket?

3

Ajánlanátok nekem egy igazán jó anatómiai atlaszt?

Nem orvosi egyetemre járok, "csak" 4 éves orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikai szakirányra. Szüleimmel megbeszéltem, hogy karácsonyra anatómiai atlaszt szeretnék kapni. Eddig mindig szereztem anyagot innen-onnan, de már jövőre negyedéves leszek, aztán szeretnék mindent jó részletesen atlaszból megtanulni, de sajnos gőzöm sincs melyik lenne a legjobb. Akár használt is érdekelne, csak jó állapotú legyen. Nekem főleg a csontok, az szív és érrendszer, az idegrendszer, tumoros és egyéb elváltozások/betegségek a legfontosabbak. Valaki segítene? Hálás lennék.

7

Milyen idős kortól lehetnék magántanár?

Külföldön szeretnék továbbtanulni, viszont a szüleim nem tudnak hozzájárulni és valahogyan pénzt kéne keresnem. 16 éves vagyok emelt matekos osztályban, angolul anyanyelvi szinten beszélek. Alsósoknak vállalhatnék korrepetálást, versenyre való felkészítést? (angolból és matekból) Ha ez nem járható út, akkor milyen alternatívákat tudtok ajánlani? (néztem ösztöndíjjakat, de a fentmaradó összeget sem tudnák finanszírozni a szüleim)

4

Fizika 9. osztály?

Én vagyok a béna , de tényleg nem találom ..Szépen kérem valaki letudná nekem írni vagy bemásolni az : Egyenes vonalú egyenletes mozgás Kinematikai/Dinamikai leírását..illetve az egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás-t.Köszönöm

2

Hogyan hagyhatom ott a főiskolát, illetve mivel jár ez?

Sziasztok!

Jelenleg első félévemet töltöm a BGF Pénzügy Számvitel karán, azonban teljesen más, mint amire számítottam(ebbe most nem menjünk bele) és ott szeretném hagyni, tehát meg szeretném szüntetni a tanulói jogviszonyom a BGF-el(és valószínűleg dolgoznék, amíg ki nem találom, hogyan tovább).
A kérdésem az lenne, hogyan is tegyem ezt meg? Most vannak az első zh-k, de nyilván már azokra sem akarok bemenni, ahogy az órákra sem, ami érdekelne, az tehát: az, hogy mégis hogyan csináljam? Egyszerűen ne járjak be és majd passzívba tesznek vagy intézkedjek ezzel kapcsolatban?Ha igen, hogyan tudom, ezt intézni? Hogy zajlik ez módszeresen? Olvastam, hogy a tanulói jogviszonyom bármikor megszüntethetem, de ez mégis milyen anyagi terheket vonhat maga után(már ha von)? Kell-e esetleg bármitől tartanom ezzel kapcsolatban?

Jól jönne egy bővebb körű tájékoztatás, hogy mi a teendő, ha mindenképp ott akarom hagyni a fősulit. Remélem érthetőek a kérdések, a válaszokat előre is köszönöm!

3

Szerintetek normális vagyok?

Orvosi egyetemre járok, körülöttem kb mindenki megszakad a tanulástól, hajnalig tanulnak, tövig rágják a körmüket és nem kb elb*szom az egész időm, zh előtti nap tanulgatok egy kicsit, egy-kétszer elolvasom az anyagot és ennyi. És ugyanolyan jegyeket kapok, mint a többiek.
Kívülre persze nem mutatom, hogy semmit nem tanulok, mindenki azt hiszi, hogy én is meggebedek a tanulásba, de kezdem kicsit furának érezni, mintha valamit nem vennék észre, nem értem, hogy hogyan lehet ez.

7

Van olyan akinek nem ment el a szalagavatojara senki?

max 1-2ismeros. de rokon egy sem?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!