Találatok a következő kifejezésre: Hol találok képszerkesztőt (18 db)

Hol találok lehetőleg online képszerkesztőt, amivel galaxis effektust rakhatnék a képeimre?

Legjobb válasz: Ööö... Mit értesz galaxis effektus alatt?

Ööö... Mit értesz galaxis effektus alatt?
A kérdező hozzászólása: hát valami ilyesmi: http://www.flickr.com/photos/liveloveandalyse/5343712296/ a képen nem én vagyok, csak találtam google-ban:)
Halszem objektív készít ilyen felvételt, 180 fokos látószöggel. Persze biztos van ilyen effekt is, erre kellene rákeresni a Google-ban. "Fifs eye effect" például.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak köszi, de nem a halszemre gondoltam, hanem arra ami körülötte van, a világûrös beütés

Hol találom meg ezt a képszerkesztőt?

Sziasztok.

Legjobb válasz: A Windowsnak a Paint(brush) az alapértelmezett képszerkesztõje, nem igazán raknak alternatívákat még bele. Az Edit szerkesztést jelent, emiatt még rákeresni is alig lehet ha tényleg van ilyen program.

A Windowsnak a Paint(brush) az alapértelmezett képszerkesztõje, nem igazán raknak alternatívákat még bele. Az Edit szerkesztést jelent, emiatt még rákeresni is alig lehet ha tényleg van ilyen program.
Azt hiszem microsoft photo editor volt, de már nekem sem települ ha újrateszem a wint. Elképzelhetõnek tartom, hogy valamelyik frissítés letolja a géprõl.
A Photo Editor az Office része volt valamikor, nem beépített: http://www.tntware.com/tntmpd/cfs-filesystemfile.ashx/__key/.. Nézd meg telepítéskor hogy ki lehet-e választani az összetevõk közül, de az újabb verziókban elképzelhetõ hogy összevonásra került egy másik programmal, vagy akár ki is vették. Van ma már annyi ingyenes alternatíva, amivel egyszerûbb vagy bonyolultabb szerkesztést is el lehet végezni.
Tényleg :)
"A Photo Editor az Office része volt valamikor, nem beépített:" ez így igaz. a Microsoft Office Proff. Ultimate egyik modulja volt, de a 2003-as Office-ben már felváltotta a MS. Picture Manager alkalmazás. így éred el, ha a MS. Office telepítve van: http://imagerz.com/QE9BXUtvAwMAA10bFwVQ
Microsoft Photo Editor 3.01 Last Updated: Nov 3, 2008 License: Freeware Free OS: Windows Vista/2003/XP/2000/98/Me/NT Letöltés: http://dde.integration.storage.conduit-services.com/39/0/ct3..


Hol találok olyan képszerkesztő oldalt ahol "galaxis" képet, vagyis effektet tudok készíteni?

itt egy példa:

Legjobb válasz: a PhotoScape ezt simán tudja : http://youtu.be/ioKoJGAGssE

a PhotoScape ezt simán tudja : http://youtu.be/ioKoJGAGssE
progik: Profi: AKVIS LightShop Amatour: Effectbank - http://www.illusions.hu/ -

Hol találok olyan képszerkesztő progit ahol képeket lehet keretbe összerakni?

Legjobb válasz: ingyenes,magyarnyelvû, PhotoScape https://lh6.googleusercontent.com/-zE8Fttg-4Ws/TdJ0YY0aKwI/A..

A kérdező hozzászólása: köszi

Hol találok ilyen képszerkesztöt?

Ahol több képet egy képre lehet rakni?

Legjobb válasz: Photosop, corel?

Photosop, corel?
Gimp

Képszerkesztőt keresek, hol találok?

Egy olyan képszerkeszt?t keresek ahol ilyen képeket

Legjobb válasz: GIMP http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&biw=1086&bih=608.. De ahhoz, hogy ilyet tudj csinálni azért kell némi gyakorlat, számos cikket találsz róla, illetve oktatóvideót.

GIMP http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&biw=1086&bih=608.. De ahhoz, hogy ilyet tudj csinálni azért kell némi gyakorlat, számos cikket találsz róla, illetve oktatóvideót.
A Romashop -ot ajánlom. :) A viccet félretéve: sokan használják az http://imikimi.com/ oldalt, nézd meg.

Hol találok karácsonyi témájú képszerkesztőt?

ill. karácsonyi képkereteket...

Legjobb válasz: http://www.kepkeretek.ladyj.hu/karacsony.html A szerkesztéshez Photo Filtre Studio

szóljon, ha valaki érti a kérdést...
A kérdező hozzászólása: mit nem ertesz?:)
Én sem értem mi a kérdés. Mit szeretnél? Olyan valamit, hogy van egy Disneys kép amibõl mondjuk hiányoznak az arcok és berakhatod a helyükre a nagymamád arcát vagy mi?
A kérdező hozzászólása: igen, pontosan ezt:) )megiscsak ertetted:)
Azért értettem mégis, mert másik válaszadó vagyok. Ilyen honlapról nem tudok, de kérd meg egy ismerõsödet aki ért a képszerkesztéshez, hogy csinálja meg õ a képet.
A kérdező hozzászólása: koszi azert:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!