Találatok a következő kifejezésre: Hol találok képeket, oldalakat (66 db)

Hol találok olyan oldalt, mi annak az oldalnak a címe, ahonnan le lehet tölteni olyan képeket, amibe az én fényképeimet lehet beilleszteni?

Remélem érthet? a kérdés.

Legjobb válasz: .:http://imikimi.com http://www.fototrix.com/ Nézd meg ezeket az oldalakat itt tudsz generálni képeket a sajátodról.

.:http://imikimi.com http://www.fototrix.com/ Nézd meg ezeket az oldalakat itt tudsz generálni képeket a sajátodról.
en is ilyent kerestem
A kérdező hozzászólása: És találtál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
[link]
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm.Azt én is tudom, hogy a képkeresõben van egy kevéske...de én konkrétan ilyen oldalt szerettem volna találni.


A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm szépen...:)
Google kerseõ: KÉP keresés, beírod, h szék . Ennyi. :)
Minek a kép? Otthon nincs ilyesmi?
tanitanÉk.
ááá, szóval: tanítanÉk
A kérdező hozzászólása: Nem kritizálást kértem hanem segítséget!!!!Ha nem tetszik a kérdésem akkor nem kell rá válaszolni, fõleg nem hülyeséget!!!
Melik volt a hulyeseg? A nincs otthon szek, asztal, bogre vagy a helyesirasi segitseg? Mit akarsz a gyereknek tanitani a kepekkel? Azt iras tanitashoz illetve nyelvtanulashoz hasznaljak
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de telefonròl írok és kijavìtja a telefon, és volt màr rá sok példa hogy a helyes szòt is kijavìtotta!!!!

Hol találok olyan oldalt, ahol egy település aktuális műhold képét lehet megnézni?

Legjobb válasz: Az aktuálisat sehol sem tudod megnézni. A fenti Google Maps is elég régi képeket ad. Nézd meg pl az M0 keleti szakaszát. Még épül...

Az aktuálisat sehol sem tudod megnézni. A fenti Google Maps is elég régi képeket ad. Nézd meg pl az M0 keleti szakaszát. Még épül...
ezzel a progival megtudod nézni: Portable Google Earth Pro 5.0 GPS Multilanguage Support http://fcportables.blogspot.com/2009_10_01_archive.html
De ha sûrûbben akarod nézegetni és gyorsabb és jobb eredményt akarsz akkor Google Earth 4 ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Kisfiamnak triciklit szeretnék venni, rendelni, hol találok olyan oldalt, ahol képen is meg lehet nézni, hogy milyen?

Újat szeretnék,de nem túl drágát.Pl: ti honnan szoktatok játékot rendelni?

Legjobb válasz: Szia! Sok internetes áruház van, én úgy szoktam megnézni,hogy a google keresõbe beírom a játék nevét,és kiad egy csomó netes áruházat. Ráadásul még az árakat is összehasonlítja,hol a legolcsóbb. De speciel triciklit a TeszVesz-en vettem,ott mindent leírnak a termékrõl,újak is vannak.Amit én vettem,azt lehet tolni és irányítani is,ha elfárad a gyerkõc,de még karfája is van,hogy amíg kicsi,tartsa,késõbb levehetõ. De a Vaterán is megnézheted. Remélem sikerült segítenem.

Szia! Sok internetes áruház van, én úgy szoktam megnézni, hogy a google keresõbe beírom a játék nevét, és kiad egy csomó netes áruházat. Ráadásul még az árakat is összehasonlítja, hol a legolcsóbb. De speciel triciklit a TeszVesz-en vettem, ott mindent leírnak a termékrõl, újak is vannak.Amit én vettem, azt lehet tolni és irányítani is, ha elfárad a gyerkõc, de még karfája is van, hogy amíg kicsi, tartsa, késõbb levehetõ. De a Vaterán is megnézheted. Remélem sikerült segítenem.
Konyhai mérleg.
Mondjuk a csomagoláson rajta van, hogy pl. 500gramm, akkor el tudod ötödölni, hogy 10dkg-t kapj.
Ha azért kérdezed mert most tanulsz fõzni, akkor nem javaslom hogy fényképek alapján állítsd össze a menüt. Jobban jársz ha tapasztalat útján szerzed meg a hozzávalók ideális menyiségét! Minden szakácskönyv bevezetõjében szerepel hogy egy evõkanál, teáskanál, csipet, stb. só, bors, paprika, stb, egy bögre, marék, stb. liszt, rizs, tészta, hány dekagramm. A legbiztosabb, ahogy a többiek is javasolták, hogyha grammos mérlegen meggyõzõdsz az eggyes adagok súlyáról ha nem vagy biztos benne.A fõzés lényege a hozzávalók helyes arányának alkalmazása, amit csak tapasztalat alapján lehet elsajátítani, és mivel az ízlés szubjektív, egy fénykép alapján választott étel nem fog mindenkinek ízleni! A szakácstudomány alapja annak a megtapasztalása, hogy az egyes összetevõk módosítása mennyiben változtatja meg a végeredményt! Az alapkérdésre pedig az a válaszom, hogy veszel két darab 5 dkg.-os vajat és egymás mellé teszed!:)
vegyél egy digitális mérleget, 2 vagy 5kg ig tudnak mérni és kb 2500 ft! Én ennyiért vettem a Rossmannban!
Google képkeresõbe beírod: 100 gramm butter elsõ képre rákattintasz: http://t1.ftcdn.net/jpg/00/18/58/20/400_F_18582084_8oG6ef5p3.. Persze lehet helyesen is írni: 100 grams butter akkor más képek jönnek. Válaszd ki a legszimpatikusabbat!
Igazán azt sem értem, miért kell kép. A kép alapján úgysem tudod a méreteket felmérni. Látsz mondjuk egy kupac lisztet, honnan tudod, hogy az 10 deka vagy egy kiló?
Ez nem teljesen az, amit kértél, de közelebb van hozzá, mint az eddig érkezett válaszok közül bármelyik: http://www.wisegeek.com/what-does-200-calories-look-like.htm
Szerintem nincs ilyen oldal. Szerezz be egy konyhai mérleget, idõvel már szemre is megtudod mondani, hogy melyik termék kb. hány g lehet. Sõt amiket gyakran eszel már fejbõl fogod is tudni a kalóriaértékét.
A kérdező hozzászólása: Értem én, nem más ötlet kell, hanem ilyen OLDAL! :) A kérdésemre keresek választ. Köszönöm.
mindegyiknek rajta van a csomagolásán
A kérdező hozzászólása: Nem konkrétan CSAK a vaj érdekel, hanem minden más is.
A kérdező hozzászólása: értem, de a vaj csak PÉLDA!! volt.
Csak azt érteném, hogy ez mire jó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!