Találatok a következő kifejezésre: Hol találok internetes (43 db)

Hol találok internetes játékokat, ami algoritmusokra épül 8-9 éveseknek? Neki kell az algoritmust megadni (comenius logo)

Olyanra gondolok mint a comenius logo tekn?ce, vagy amikor egy formát kell leírnia egy algoritmussal, esetleg összekötni pontokat. Sok jó játékot találtam, de mind nagyobbaknak való. az egyszer volt. hu-n pedig olyan találtam, amin nem kell kitalálni algoritmust.

Hol találok internetes virtuális club ahol lehet ismerkedni meg ilyenek CSI: Miami helyeszelők be szokót leni?

Legjobb válasz: helyeszelõk be szokót leni A magyar helyesírás gyöngyszeme. :D Nézd meg chat.hu-t, ott mindig van erotika téma, vagy itt a gyakorikérdéseken is vannak párkapcsolatos reklámok.

helyeszelõk be szokót leni A magyar helyesírás gyöngyszeme. :D Nézd meg chat.hu-t, ott mindig van erotika téma, vagy itt a gyakorikérdéseken is vannak párkapcsolatos reklámok.

Hol találok internetes munkát?

ismer valaki olyan internetes munkát,ami 100%hogy kifizet?

Legjobb válasz: olyan nem igen létezik.. Max átverések,de az sok van. Rendes munka kell ha dolgozni akarsz és pénz kell.

olyan nem igen létezik.. Max átverések, de az sok van. Rendes munka kell ha dolgozni akarsz és pénz kell.
én is párat megnéztem, a lényege hogy jól csináld, alapba mind ugyan azt akarja: ilyen olyan szarokat, amiket boltba megkapsz 1-2-3 ezer forintér, olyant kell eladnod a neten, ilyen webáruházakon keresztül, 20-30 ezer forintér, ha sikerül kapsz pár száz ft részesedést, próbáld meg hajrá hurá.
Szia van egy jó csak gépelni kell ha érdekel írj privit
ne írjatok 20:37-nek, tiszta átverés az egész, pénzt kér a munkáér, írtam neki kedves korrekt embernek tûnt, kérdeztem tõle ezt meg azt de hozzá tettem hogy fizetni nem fogok, azóta nem is válaszolt, egybõl nem volt olyan segítõkész.
Hát ha nagyon kell valamilyen internetes valós munka akkor, írd be a keresõbe hogy neobux, a regisztrálásnál meg írd be a referallhoz hogy random251 és már kezdheted is.
Szia, én tudok egy Internetes Munkát, én is nem rég kezdtem és bízom benne, hogy jó, mert elég sokan csinálják. :) itt az e-mailem: [email protected]


Hol találok internetes chatrobotokat?

Legjobb válasz: Wline-on szûcs nándi

Wline-on szûcs nándi
Ha van msn-ed, õt vedd fel:[email protected]

Hol találok olyan internetes oldalt, amelyben rá lehet keresni arra, hogy a Föld X városában Y napon hány órakor van napnyugta?

Legjobb válasz: És már találtam is: [link] Ez pl. egész jól néz ki. Köszönöm a válaszokat. :)

A kérdező hozzászólása: És már találtam is: [link] Ez pl. egész jól néz ki. Köszönöm a válaszokat. :)
accuweather is irja

Hol találok olyan internetes szakirodalmat, amely a gyermekrajzokról szól?

Legjobb válasz: Írd be a gugliba, hogy "gyermekrajzok elemzése", s találsz könyveket, újságokat, neten lévõ dolgokat. Kérdés, hogy mûvészeti, vagy inkább a pszichológiai szempontjai érdekelnek a dolognak.

Írd be a gugliba, hogy "gyermekrajzok elemzése", s találsz könyveket, újságokat, neten lévõ dolgokat. Kérdés, hogy mûvészeti, vagy inkább a pszichológiai szempontjai érdekelnek a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Beírtam, de hitelesebb forrás kéne, pl. folyóirat cikk
Próbáld megnézni az Óvodai Nevelés, a Tanító éves tartalomjegyzékét! L. Ritók Nóra tanulmányokat keress, vagy ha a gyermekrajzokból személyiségelemzést szeretnél, akkor pszichológiai tanulmányok után néznék.Biztos, hogy könyvek vannak, mert tanultam ilyenekbõl. Talán a net-re is felkerültek.
Szia! Keress meg e-mailon :) [email protected]
Ha nagyon jol èrtenèk hozzà elvàlalnàm ingyen...
Elozo vagyok, igaz kulon foglalkoztak velem kicsit informatikaval :D
Egy internetes oldal letrehozasa nem igenyel valami nagy tudast, en most jottem X-ik osztalyba es mar tudok egesz komoly oldalakat csinallni.
Tudod hogy van a mondás, pénz beszél.
Ha nem nemzetvédelmi titok engem is érdekelne.
küldj egy pm-t a részletekkel
Hát, akkor keresned kell tagokat, aki -vagy feketén vagy a szükséges papírokkal- neked fognak dolgozni. Ez nagyon drága mulatság, fõleg a PM-ben ecsetelt problémára. (amit ide is kiírhatnál, nem árt a többieknek se a plusz infó) G.
A kérdező hozzászólása: És ha én saját csapatot szeretnék, nem egy céget megbízni ezzel?
Mondjuk a "komoly programozási tudást igényel" részt kicsit jobban is körülírhatnád. G.
Az interneten! :) Keresel egy weblapkészítéssel foglalkozó céget és leírod neki, hogy mit szeretnél. Aztán ugyanezt megteszed még tízzel és a legjobb (nem feltétlenül a legolcsóbb) ajánlatot fogadod el. G.
#9: ucoz !? xÐ

Hol találok olyan internetes oldalt, ahonnan divatos trendi cuccokat tudok rendelni?

Ha tudtok ilyet linkeljetek kérlek. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: ja és férfi kellene! :D

A kérdező hozzászólása: ja és férfi kellene! :D
Magyar vagy külföldi? Kimondottan olcsó vagy drágább is jó?
A kérdező hozzászólása: Magyar kellene, ár ne legyen megfizethetetlen, de bóvli sem kell.
Akkor sajnos nem tudok segíteni :)

A KSH internetes oldalán hol találom meg a lakosság életkor szerint megoszlását?

Egyszer?en nem találom. Valaki nem tudna egy linket küldeni?

Legjobb válasz: Beírod a keresõbe: "ksh népesség megoszlás" És az ELSÕ LINK: http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepszelo2..

Beírod a keresõbe: "ksh népesség megoszlás" És az ELSÕ LINK: http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepszelo2..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!