Találatok a következő kifejezésre: Hol találok interneten olyan videót (2 db)

Hol találok az interneten olyan videót ami a szülést mutatja be?

Legjobb válasz: http://videa.hu http://youtube.hu 29hetes kismama:D Ui: Jobb ha nem nézel ilyeneket...elég szörnyû...

http://videa.hu http://youtube.hu 29hetes kismama:D Ui: Jobb ha nem nézel ilyeneket...elég szörnyû...
Sztem ezek egyáltalán nem szörnyûek:) http://www.achildbirth.com/gallery-of-vaginal-childbirth-vid..

Hol találok olyan 3D-s videót interneten ahol nem a piros/kék 3D-s szemüveget kell használni hanem az újabb fajtát?

Nekem csak az újabb fajta szemüveg van

Legjobb válasz: Monitorod is 3D-s? Vagy 3D tv-n youtube-oznál? Mert csak ebben az esetben mûködik. Amúgy youtube-ra beírod, hogy 3D, és kb az összes az.

Monitorod is 3D-s? Vagy 3D tv-n youtube-oznál? Mert csak ebben az esetben mûködik. Amúgy youtube-ra beírod, hogy 3D, és kb az összes az.
A kérdező hozzászólása: A youtube-ba csak piros/kék 3D-s van. Nem kell hozzá 3D-s monitor. A moziban sem a kivetítõ 3D-s hanem a film.
Apropó írtad, neked "csak az újabb fajta szemüveged van", az mit jelent? Úgy értem, hogy van 3D vezérlõ kártya a gépben amire a szemüveg csatlakozik, vezetékkel vagy más módon? hogy néz ki az a szemüveg? Kicsit sötét mint valami gyenge napszemüveg és vezeték jön ki belõle amit a számítógép videó kártyájába kell dugni?
Jav. kiegészítés.. "a 3D menü pont legalján az "egyéb beállítások"-nál lehet kiválasztani. Ott bármilyen létezõ nézõpontot ki lehet választani." Itt elírtam, nem nézõpontot hanem bármilyen 3D nézési módot lehet választani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!