Találatok a következő kifejezésre: Hol találok interneten olyan (58 db)

Hol találok interneten olyan oldalt ahol sok szép mesefigurák, rajzok, vagy képek vannak?

Olyan képek kellenének amiket aránylag egyszer? megrajzolni. Köszi mindenkinek aki tud segíteni!

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=mesefigur%C3%A1k,&hl=hu&safe=..

Hol találok interneten olyan valakit, aki kijavítaná a német leveleimet?

B2németre készülök, van sok levéltémám, amiről tudok írni (irányítási szempontokkal együtt), de sajnos a kontroll elengedhetetlen a helyes felkészüléshez. kb 2 naponta 2levélről van szó

Legjobb válasz: próbáld meg itt : gutefrage.net ez a német megfelelõje a gyakorikérdéseknek. egyébként 1-2 szer elmegy h beírsz, de ehhez ink. levelezõtársat kéne keresned. talán ha találsz egy rendeset megteszi neked. mailfriends.de tudomásom szerint ez is egy elég jó, levelezõpartner keresõ német oldal!

próbáld meg itt : gutefrage.net ez a német megfelelõje a gyakorikérdéseknek. egyébként 1-2 szer elmegy h beírsz, de ehhez ink. levelezõtársat kéne keresned. talán ha találsz egy rendeset megteszi neked. mailfriends.de tudomásom szerint ez is egy elég jó, levelezõpartner keresõ német oldal!


Hol találok interneten olyan családfát, amely megmutatja az Árpád-ház összes ágának leszármazását?

Rengeteg Árpád-házi hercegn? házasodott külföldi uralkodó családokba és sokuk leszármazottai még ma is élnek.

Legjobb válasz: Google: Árpád-ház

Google: Árpád-ház
A kérdező hozzászólása: Kedves 05:44-es! Ez nagyon jó. Pont ilyet kerestem. Köszönöm szépen.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg ha nem tartották volna számon, akkor az Anjouk hogy kerültek volna ide? Elvégre õk is nõi ágon leszármazottai az Árpádoknak.
A kérdező hozzászólása: Ennyire ne légy soviniszta! Akkor miért tudjuk majdnem az összes királynénk nevét és származását?
Azt nem figyeltem, de a másikat is én küldtem, az elég terjedelmes, kell ott lenni nõknek is. De szerinted akkoriban a nõket számon tartották? Szerintem nem biztos...
A kérdező hozzászólása: Kedves 05:39-es! És ebben hol annak a nõi ágú leszármazások?
A kérdező hozzászólása: Csak arpad-haz.hu van, de az teljesen más
bocsi http://www.arpad.haz.hu - lapon ha, - jól írtam...
A kérdező hozzászólása: Pontosan mire gondolsz? Beírtam már, de nem hozott ki egy használhatót sem.
keresõ --> Árpád házi királyok.. -.-

Hol találok egy olyan listát az interneten, ahol minden élelmiszernek le van írva a tartalmi egysége és hogy az egességre milyen hatással van?

Én találtam egy párat, de nagyon hiányosak .Esetleg tudnátok egy linket is küldeni !

Legjobb válasz: Kalóriatáblázatokban van olyan, ahol meg vannak adva a zsir/fehérje/szénhidráttartalom is. Azt meg nem egészen értem, hogy mit akar jelenteni, hogy az egész´segre milyen hatással van - olyan étel nincs, ami egészséges/egészségtelen, ez csak attól függ, hogy mennyit eszel belöle. Ha meg esetleg gyógyhatásra gondolsz, akkor a gyógynövényekre keress rá.

Kalóriatáblázatokban van olyan, ahol meg vannak adva a zsir/fehérje/szénhidráttartalom is. Azt meg nem egészen értem, hogy mit akar jelenteni, hogy az egész´segre milyen hatással van - olyan étel nincs, ami egészséges/egészségtelen, ez csak attól függ, hogy mennyit eszel belöle. Ha meg esetleg gyógyhatásra gondolsz, akkor a gyógynövényekre keress rá.

Hol találok interneten kötött pulcsi mintákat ingyen? Esetleg olyan oldalt, ahol nyakláncok készítése van leírva?

Ha tudtok, rakjatok be linkeket. :))

Legjobb válasz: XDDDDDD nulla válasz!!! SÍROK :'DDDDD

XDDDDDD nulla válasz!!! SÍROK :'DDDDD

Hol találok az interneten olyan oldalt, aholy ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelent és mi tartotik adott ponthoz?

Legjobb válasz: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

A kérdező hozzászólása: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S
A kérdező hozzászólása: Nem nem csak fesztiválos házasságkötõnek készülök és kéne valami papírocska
Sok szép magyar szó, de értelmetlen sorrendben. Fuss neki még egyszer. Mi az a házasságköttetõ? A szóösszetételnek mi az értelme?
Anyakönyvvezetõ akarsz lenni?
"fesztiválos házasságkötõ"? Ilyet még nem is hallottam!
mert nincs is...
võfély akarsz lenni? vagy nem igazi anyakönyvvezetõ, aki csak eljátsza, hogy otthon a kertben esküsznek, miközben pénteken ebédidõben aláírtak az önkormányzatnál, és slussz-passz ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!