Találatok a következő kifejezésre: Hol találok interneten letölthető (6 db)

Hol találom meg Agrippa műveit az interneten letölthető formátumban?

Kérlek írjatok internetcímeket.

Legjobb válasz: Jó lenne, ha magyarul lenne. :-D

A kérdező hozzászólása: Jó lenne, ha magyarul lenne. :-D
Nincsenek fent.
magyarul nincsenek fent http://www.esotericarchives.com itt angolul van
antikváriumban elõbb megtalálod, vagy könyvtárban. elég ritka madár sajnos.

Hol találok az interneten latin szótárat? (lehet letölthető is)

Legjobb válasz: http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/

http://www.jomagam.hu Jó szótárak szoktak lenni és ingyenes!

Hol találok az interneten foltvarráshoz letölthető, vagy nyomtatható sablonokat?

Legjobb válasz: http://foltvarazs.hu/ de van több oldal is, nekem az Eszterkézimunka volt bejelölve, de ott még nincs, habár igéri, hogy lesz a késõbbiekben!

http://foltvarazs.hu/ de van több oldal is, nekem az Eszterkézimunka volt bejelölve, de ott még nincs, habár igéri, hogy lesz a késõbbiekben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


Hol találok dallamos, zenés játékos babaszámokat interneten amit letölthetnék?

szülinapra inditanäm el a lejätszot a kisfiamnak..és szeretnék pär vidäm,dallamos zenét letölteni internetröl,de sajnos nem talälok:(.aki tudna segiteni,megköszönném!

Legjobb válasz: Ez nem arra célra jó, amire Te szeretnéd, de talán neked is tetszik: http://www.freegames.hu/flash/malacpolka.html Én töltöttem le a multiply-ról bébizenét (Lovely Baby és Lovely Baby Classics). Nem tudom ismered-e (multiply-t), és lehet-e még letölteni, mert már rég nem jártam arra... Esetleg Halász Judit számok?

Ez nem arra célra jó, amire Te szeretnéd, de talán neked is tetszik: http://www.freegames.hu/flash/malacpolka.html Én töltöttem le a multiply-ról bébizenét (Lovely Baby és Lovely Baby Classics). Nem tudom ismered-e (multiply-t), és lehet-e még letölteni, mert már rég nem jártam arra... Esetleg Halász Judit számok?
A kérdező hozzászólása: nem mindegy ki az elado csak babäknak jo legyen, szülinapra..nagyon köszönöm a välaszodat, megnézem az oldalt!
szia halász jutitton kivül még tölthetsz gryllusz vilmost-esetleg jutit és a zenemanók, v 100folk celsiust.az én fiam imádja.estére meg relax zenét rakok be.ha beütöd igy a google-ba bizos kiad sokat.v enya, st martin .meg ilyesmik

Hol találok az interneten letölthető zenéket?

Legjobb válasz: Szia, http://mp3.lap.hu/ (itt elég sok van) http://www.mp3heaven.hu/ http://www.mp3.com/ http://www.mp3portal.hu/ de én torrent oldalakról szoktam, hisz ott a legújabb albumok is fentvannak. (meg nem kell keresgélni sem)

Szia, http://mp3.lap.hu/ (itt elég sok van) http://www.mp3heaven.hu/ http://www.mp3.com/ http://www.mp3portal.hu/ de én torrent oldalakról szoktam, hisz ott a legújabb albumok is fentvannak. (meg nem kell keresgélni sem)
http://www.megaport.hu/portal/index.php?cat=311 Együttesek, zenei stílusok szerint. Több ezer ingyenesen letölthetõ zene és vannak full albumok is ;)
csuuzly.hu MP3 keresõ tök jó sok minden rajta van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!