Találatok a következő kifejezésre: Hol találok interneten (297 db)

Hol találok interneten megbízható otthon végezhető munkát?

Nem kimondottan internetes munkára gondolok,hanem borítékolás,összeszerelés..stb...

Legjobb válasz: Hát az interneten :D Használj keresõt! Megsúgom, az oldalnak is van, és többszáz ilyen kérdés van, mint a tiéd. Mazsolázz az ottani válaszok közül! Btw a munkakeresésnél is jól jön a keresõ használata.

Hát az interneten :D Használj keresõt! Megsúgom, az oldalnak is van, és többszáz ilyen kérdés van, mint a tiéd. Mazsolázz az ottani válaszok közül! Btw a munkakeresésnél is jól jön a keresõ használata.
1 éve keresek munkát és csak az interneten képtelenség normális távmunkát találni. Vagy kamu, vagy fizetõs, vagy mászkálós-mlm baromság. 1 darab otthoni munkám volt eddig de azt is az egyetemen szereztem.

Hol találok interneten magyar kiosztású vezetéknélküli lapos (slim) billentyűzetet, egérrel egyben?

Legjobb válasz: Nekem Logitech MK520 -as kombóm van. Szerintem elég vékony és nagyon kényelmes rajta gépelni. Az egere lehetne kényelmesebb. Pedig kis kezû ember vagyok, mégis kicsinek találom az egeret. A gyártó által megadott elem élettartam tényleg nem hazugság. Már majdnem 3 éve megvan, de a billentyûzetbe még nem cseréltem elemet, az a Duracell van benne amit a gyártó mellékelt hozzá. Az egerébe 1 db AA méretû jár és fél évig húzza. A gyártó 1 évet ígér ugyan, de gondolom nálam azért van, mert ez átlagosnál többet üzemel, és a gép kikapcsolása után se kapcsolom ki alul a kis kapcsolójával.

Nekem Logitech MK520 -as kombóm van. Szerintem elég vékony és nagyon kényelmes rajta gépelni. Az egere lehetne kényelmesebb. Pedig kis kezû ember vagyok, mégis kicsinek találom az egeret. A gyártó által megadott elem élettartam tényleg nem hazugság. Már majdnem 3 éve megvan, de a billentyûzetbe még nem cseréltem elemet, az a Duracell van benne amit a gyártó mellékelt hozzá. Az egerébe 1 db AA méretû jár és fél évig húzza. A gyártó 1 évet ígér ugyan, de gondolom nálam azért van, mert ez átlagosnál többet üzemel, és a gép kikapcsolása után se kapcsolom ki alul a kis kapcsolójával.

Lapsúlyos géphez hol találok interneten edzéstervet?

Lapsúlyos gépem van, a gyakori funkciókat tudja. Tud valaki ajánlani lapsúlyos géphez edzéstervet? Tudom, hogy elvileg át lehet ültetni más edzéstervet is erre a gépre, de nekem úgy lenne a legjobb, ha konkrét feladatok lennének, melyik nap mit, milyen ismétléssel lehetne csinálni.

Legjobb válasz: Alapismeretek gugli elsõ találat.

Alapismeretek gugli elsõ találat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tényleg, ha odaírom, hogy alapismeret a keresõbe, rögtön kiadja az elején! Sokat segítettél!


Hol találok interneten szabás mintákat?

Legjobb válasz: Vegyél inkább Burdát pl.. Neten sajnos nem tudom hol lehet, de Google!:D

Vegyél inkább Burdát pl.. Neten sajnos nem tudom hol lehet, de Google!:D
3w. varrohaz.hu

Hol találok interneten magyar kiosztású vezetéknélküli lapos (slim) billentyűzetet egyben?

Olyan Kellene amin az enter 1 es alakú és nem csak egy téglalap.Az y mellett legyen az í betű.

Hol találok interneten ilyen hangot?

csengőhangnak szeretném beállítani a teherautó tolatóradarjának a hangját

Legjobb válasz: Ez nem a tolatóradar hangja! Amúgy meg használd ezt: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/free-youtube-to-mp3-con..

Ez nem a tolatóradar hangja! Amúgy meg használd ezt: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/free-youtube-to-mp3-con..

Ilyet hol találok interneten :D?

ilyet hol találok olcsón minta nélkül ???

Hol találok interneten kozmetikus írásbeli feladatokat?

Már csomó helyen néztem,de nem találtam.Szeretnék felkészülni a szakmunkásvizsgára és kíváncsi vagyok,hogy milyen típusú kérdések lesznek.

Hol találok interneten olyan oldalt ahol sok szép mesefigurák, rajzok, vagy képek vannak?

Olyan képek kellenének amiket aránylag egyszer? megrajzolni. Köszi mindenkinek aki tud segíteni!

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=mesefigur%C3%A1k,&hl=hu&safe=..

Középszintű angol hanganyagot hol találnék interneten?

Sziasztok! Középszint? angol nyelvvizsgának a szóbeli részére készülök , és ehhez lenne szükségem hanganyagra ,amin tudom gyakorolni a hallás utáni szövegértést.

Legjobb válasz: Itt van 20. http://www.angol-tanar.com/origo-nyelvvizsga-labor.html Ha utána akarsz még, akkor mondjuk az angol érettségikhez tartozó hanganyagokat tudom ajánlani. Biztos megtalálod.

Itt van 20. http://www.angol-tanar.com/origo-nyelvvizsga-labor.html Ha utána akarsz még, akkor mondjuk az angol érettségikhez tartozó hanganyagokat tudom ajánlani. Biztos megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm , sokat segítettél! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!