Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ingyenes (157 db)

Hol találok ingyenes okj-s masszőr képzést?

Van ilyen és még nincs okj bizim így úgytudom az első okj-s bizit állami pénzem szerezhetem meg nappalin vagy estire is ingyen járhatok. Eddig egy helyet találtam csak az kicsit unszimpatikus volt és szeretnék mást keresni de nem találok ilyen okj képzést.

Legjobb válasz: Igen iskolarendszerû képzést tudsz keresni az ingyenes az elsõ szakma megszerzéséig. Helyedben az Oktatási Hivatalba mennék érdeklõdni, biztos van egy teljes lista ott az iskolákról.(hol tudják hogy milyen képzõ intézmények vannak ha nem ott szerintem) A kérdésedre válaszolók is csak a google találatokat tudnak linkelni esetleg. (ezt meg te is megtudod csinálni)

Igen iskolarendszerû képzést tudsz keresni az ingyenes az elsõ szakma megszerzéséig. Helyedben az Oktatási Hivatalba mennék érdeklõdni, biztos van egy teljes lista ott az iskolákról.(hol tudják hogy milyen képzõ intézmények vannak ha nem ott szerintem) A kérdésedre válaszolók is csak a google találatokat tudnak linkelni esetleg. (ezt meg te is megtudod csinálni)

Kaphatnék pár tippet, hogy hol találok ingyenes webhelyet, ahol tudok joomla-ás lapot készíteni?

Már próbálkoztam egy pár oldalon, de sehol sem sikerült. Vagy a regisztrációval volt a hiba, vagy nem lehetett joomla-t telepíteni. (freeweb, hunhost)

Legjobb válasz: Az ingyenes tárhelyek rendszeresen megfikkannak a komolyabb cms rendszerek alatt, szóval ha napi 20-30 oldalletöltésnél többre is számítasz akkor érdemes beruházni egy fizetõs tárhelybe.

Az ingyenes tárhelyek rendszeresen megfikkannak a komolyabb cms rendszerek alatt, szóval ha napi 20-30 oldalletöltésnél többre is számítasz akkor érdemes beruházni egy fizetõs tárhelybe.
Itt tökéletesen fut a JOOMLA sõt még képes telepítési segítséget is találsz. http://ininet.hu/ingyenes-tarhely
Ha nem baj, hogy külföldi, akkor: (nem rak ki reklámot az oldalra, mint a sok egyéb ingyenes tárhelyszolgáltató) http://www.000webhost.com/ Egyébként talán magyarok közül ami ingyenes az ez: http://atw.hu/

Hol találok ingyenes kereskedelmi (boltvezető, eladó) tanfolyamot pest megyében?

Legjobb válasz: ingyenes? nem hiszem, hogy van, max munkanélküli hivatalon keresztül.. én is elvégeztem, 120.000 ft volt

ingyenes? nem hiszem, hogy van, max munkanélküli hivatalon keresztül.. én is elvégeztem, 120.000 ft volt
az elõzõ kérdésedben még olcsót kérdeztél, ez amúgy eléggé az, és 2 bizit kapsz, 1. eladó 2. boltvezetõ


Veszprémben hol találok ingyenes parkolót a Kossuth utcához minél közelebb?

Legjobb válasz: Hotellal szemben a parkoló asszem még ingyenes, ha nem akkor a rózsa utca alján az édász parkoló..

Hotellal szemben a parkoló asszem még ingyenes, ha nem akkor a rózsa utca alján az édász parkoló..
Lehet van közelebb is, de egyet biztosra tudok, végig mész a sétálón, az aluljárón, van egy nagy irodaház a budapesti út 8 szám alatt, az mögött van egy parkoló, pont az irodaház meg a benzinkút közt. Ott ingyen parkohatsz, de zsúfolt idõben ne, biztos találsz helyet. Ha nincs, menj el a benzinkút mögött a pláza irányába, ott is van egy parkoló, a kavicsos részen buszok vannak, a betonozotaon néhányra ki van írva hogy pl. írószer dolgozónak fenntartva stb, de a többi szabad és ingyenes. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi találtam egyet.:)

Szegeden hol találok ingyenes pszihologust?

vagy ha nem is ingyenes vmi olcsot? mennyi 1 ora kb szegeden? FONTOS LENNE!

Legjobb válasz: köszi. akkor elég drága. pedig ugy hallottam, h van ingyenes is. és ha doki mondja menni kell akk is kell fizetni?

A kérdező hozzászólása: köszi. akkor elég drága. pedig ugy hallottam, h van ingyenes is. és ha doki mondja menni kell akk is kell fizetni?
A pszichiátria osztályon, vagy az ideggondozóban TBre mûködik a pszichológia. Beutaló sem kell, de elsõ körben egy orvos fog megvizsgálni.
Pszichiáter. Mert õ utal be a pszichológushoz.
Hát ingyeneset szerintem sehol! Egyébként Kecskeméten kb. 7-8 ezer/per alkalom, de van aki többért is csinálja. Ez is attól függ mennyire felkapott!
A kérdező hozzászólása: köszi. és miért vizsgál meg az orvos?
A kérdező hozzászólása: köszi, most már világos

Hol találok ingyenes licenc kódfeltörő programot?

Legjobb válasz: Hat szerintem ebbol csak ingyeneset talalhatsz... nem tul legalis dolog licenszeket feltorni.

Hat szerintem ebbol csak ingyeneset talalhatsz... nem tul legalis dolog licenszeket feltorni.
Elsõ ezen, jót nevettem.. :) ))) Nem, nem túl legális, hanem teljesen illegális. :D

Hol találok, ingyenes jó antivírus programot?

Legjobb válasz: http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html Lentebb megtalálod a Hungarian verziót. Otthonra ingyenes, csak regelni kell és küldik e-mailben a regszámot.

http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html Lentebb megtalálod a Hungarian verziót. Otthonra ingyenes, csak regelni kell és küldik e-mailben a regszámot.
avast! Free Antivirus legújabb verzió! http://files.avast.com/iavs5x/setup_av_free_hun.exe
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)
Tökéletes választás!!!!!!

Hol találok ingyenes, jó retusáló oldalt?

Ingyenes reusáló oldalt keresek hasonlót,mint a fotofix.Arcot és testet szeretnék retusálni.

Legjobb válasz: a PhotoShop-ot is lelehet tölteni ingyen. hogy hol azt nem tudom nem az én dolgom.

a PhotoShop-ot is lelehet tölteni ingyen. hogy hol azt nem tudom nem az én dolgom.
Ajánlom az Adobe Photoshop nevû programot, igaz az ára százezrekben mozog, de tuti, hogy nagyon jó :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, de én INGYENESET keresek!
Le lehet tölteni, de lehet, hogy a kérdzõnek olyan helyre kell, ahol fontos, hogy legális legyen. elsõ
http://csillagpor.hu/remek/programok/photo-editor-letoltes rákatt erre, utána meg erre: A Photo! Editor letöltése a Csillagporról és kész!

Debrecenben hol találok ingyenes pszichológust?

20 éves lány vagyok. Étkezési zavarokkal, testképzavarral küzdök. Teljesen önbizalomhiányos és zárkózott vagyok. Nem tudok nyitni az emberek felé. Minden iránt elvesztettem az érdeklõdésem, nincs kedvem semmihez, szóval félek, hogy depressziós is leszek vagy már vagyok is.

Legjobb válasz: Körzeti rendelõben kérdezd meg!

Körzeti rendelõben kérdezd meg!
Szia! Valóban, a rendelõintézetben találsz pszichiátert, és pszichológust is. Van egy ismerõsön aki odajár. Írjál egy magánt, megkeresem neked a címet, és a telefont is

Szegeden hol találok ingyenes kondiparkot?

Legjobb válasz: Pláza melletti játszótérnél

Pláza melletti játszótérnél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!