Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ingyen letölthető zenét (2 db)

Hol találok ingyen letölthető magyar zenét?

köszi.

Legjobb válasz: Szia próbálj meg bejelenzkezni v.melyik torrent oldalra onnan lelehet tölteni. http://bittorrent.lap.hu/ Itt találod meg az oldalak listáját. Én már nagyon sok mindent töltöttem le ilyen oldalakról, teljesen ingyenes csak cserébe vissza kell tölteni azt amit letöltesz.

Szia próbálj meg bejelenzkezni v.melyik torrent oldalra onnan lelehet tölteni. http://bittorrent.lap.hu/ Itt találod meg az oldalak listáját. Én már nagyon sok mindent töltöttem le ilyen oldalakról, teljesen ingyenes csak cserébe vissza kell tölteni azt amit letöltesz.
g-portál
csuuzly keresõ, torrent, bdw team, piratez stb...

Hol találok karácsonyi ingyen letölthető zenét?

Csak magyarul beszélek és értek.

Legjobb válasz: Szia! Teljesen magyar oldalakat sajnos nem találtam, de megpróbélom elmagyarázni. Dalokat tölthetsz le innen: Csendes Éj - ***** Kis karácsony, nagy karácsony - ***** Hull a pelyhes fehér hó - ***** Mennybõl az angyal - ***** Ó, gyönyörû szép - ***** a lap alján villog egy piros nyíl, az van mellé írva, hogy Download link. Várj egy kicsit, amíg bejön a link (kék és alá van húzva:D), kattints rá és Mentés. Itt is van még: http://songsofpraise.org/christmas.htm ez is angolul van, de csak ki kell választanod a megfelelõ formátumot (mp3 vagy wma), és tõtened. Itt a dalok is angolul vannak, de nem is kell érteni:) itt pedig midi fájlok és instrumentális zene(magyarul:D), meg más karácsonyos cucc: http://karacsony.coramonde.hu/letoltes.html Remélem tudtam segíteni. Boldog karácsonyt:D * Automatikusan eltávolított tartalom.

Szia! Teljesen magyar oldalakat sajnos nem találtam, de megpróbélom elmagyarázni. Dalokat tölthetsz le innen: Csendes Éj - ***** Kis karácsony, nagy karácsony - ***** Hull a pelyhes fehér hó - ***** Mennybõl az angyal - ***** Ó, gyönyörû szép - ***** a lap alján villog egy piros nyíl, az van mellé írva, hogy Download link. Várj egy kicsit, amíg bejön a link (kék és alá van húzva:D), kattints rá és Mentés. Itt is van még: http://songsofpraise.org/christmas.htm ez is angolul van, de csak ki kell választanod a megfelelõ formátumot (mp3 vagy wma), és tõtened. Itt a dalok is angolul vannak, de nem is kell érteni:) itt pedig midi fájlok és instrumentális zene(magyarul:D), meg más karácsonyos cucc: http://karacsony.coramonde.hu/letoltes.html Remélem tudtam segíteni. Boldog karácsonyt:D* Automatikusan eltávolított tartalom.
Itt egy magyar weboldal, rengeteg letölthetõ karácsonyi zenével: http://ingyenesletoltes.com


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!