Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ingyen (128 db)

Hol találok ingyen stylistot? Aki segítene jobban kinézni?

Szeretnék a lehet?ségekhez mérten a legobban kinézni.

Legjobb válasz: Gondolkodj már szerinted mi van ma már ingyen? Ja most jut eszembe, hogy a kék osztriga bárban biztos találnál stylistot aki ingyen helyre tenne :)

Gondolkodj már szerinted mi van ma már ingyen? Ja most jut eszembe, hogy a kék osztriga bárban biztos találnál stylistot aki ingyen helyre tenne :)
Bármelyik meleg fórumon. Sok retket rálehet sütni a ratyikra, de az tény, hogy nagy részüknek jó ízlése van és a férfi styliostok 95%-a b*zi
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem!
Én mostanában elrángatok egy csajt amikor vásárlok :D És egész jól bejött :D akármelyik lány tud neked segíteni...márha persze barátkozol lányokkal
Menj át a divat, szépség vagy micsoda témába! Ott többen tudnak segíteni, lehet, hogy lesz egy unatkozó valaki, aki segít neked.

Hol találok ingyen spicc kutyákat?

kérlek mutassatok vagy ingyen tötrpe / közepes német spicc kutyákat!

Legjobb válasz: Én a kutyámra kb 2 hónap alatt 70 ezret költöttem a vételáron FELÜL. Mondjuk ha felnõtt a kutyus ebbõl le lehet vonni az oltásokat, akkor 40 ezer marad. Akárhogy nézzük, nincsen ingyen.

Én a kutyámra kb 2 hónap alatt 70 ezret költöttem a vételáron FELÜL. Mondjuk ha felnõtt a kutyus ebbõl le lehet vonni az oltásokat, akkor 40 ezer marad. Akárhogy nézzük, nincsen ingyen.
Felnõttet tudsz örökbe fogadni. http://spitz.hu/
Ingyen már semmit nem lehet kapni...kutyát sem. Esetleg gazditól elhozható felnõtt kutyusokat lehet találni, néha kölyköt. Ha ingyen szeretnél fajtatiszta kutyát annak biztos nem lesz köze az adott fajtához, az utolsó szaporitó aki törzskönyv és minden nélkül ad el kutyákat az sem adja ingyen õket. Szerintem még gyüjtsd egy kicsit a pénzedet mivel nem lehet fillérekért kutyát venni, sem eltartani. Sok kiadással jár fõleg ha az árán is spórolni akarunk mert a vételár többszörösét is ott hagyhatjuk az állatorvosnál egy túltenyésztett kutyussal.
Van egy hely, ahol ingyen új BMW-ket osztogatnak, közvetlen mellette van az Ingyen Német Spicc Osztó Kft. is. A címet sajna nem tudom fejbõl...
A törpe spicc csak a világ egyik legdrágább fajtája de keresni mindig lehet, biztos van olyan idióta aki elad neked valami spicc látszó keveréket ha nem is ingyen de jó ocsón... 20-30 ezerért már simán kapsz olyan kutyát ami nyomokban spiccet tartalmaz, fajtatisztán 100 ezer környékén kaphatsz kis vagy közepet, törpét 200-300 ezer környékén. Ingyen meg a menhelyeken vagy fajtamentõknél(bár már az se ingyen van)találhatsz, azokban pont annyi spicc van mint a 20-30 ezres egyedekben és még a szaporítókat se támogatod vele plusz esélyesebb, hogy egészséges kutyát kapsz mint valami háztól árult kis "Fifikém kölykei"
Én szeretnék ingyen egy luxus lakást egy terepjáróval és egy ferrarival. Ja és lehetõleg a kert egy egész nagy erdõség legyen. ;)
Az ingyen bömös engem érdekelne, eladnám jó pénzért :D Esetleg ingyen Mustangot osztogató céget nem ismersz? :D
Imádnivaló spicc keverék kutyus eladó!:)
Imádnivaló spicc keverék kutyus eladó!:) Imádnivaló spicc keverék kutyus eladó!:) Háziállat » Kutya XX. kerület Ingyenes
A kérdező hozzászólása: óó köszönöm
Azzal remélem tisztában vagy, hogy ha találsz is, valószínûleg kölyökgyáras kiskutya vagy valami más rossz helyrõl származik. Ha már mindenképp ezen akarsz spórolni, akkor látogass el menhelyekre. Ott is van nagyon sok fajtatiszta kutyus, aki szeretõ gazdára vár... Nem bántásként de inkább olvass utána a kutyatartásnak és a fajtáknak, mert ha te ingyen akarsz kutyát szerezni, az bocsi, de elég sokat elárul rólad.
A kérdező hozzászólása: spitz menhelyeket is nézegetek szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!szegények!!!!!!
Nézd csak honnan jönnek az apródos spiccek: http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.56640010..
Nem kiakadni kéne, elgondolkozhatnál, hogy ha ennyien "leszavazzák" a nézetedet, illetve az ötletedet, akkor lehet benne valami, nem???? Ha komolyan apródról meg ilyen helyekrõl keresgélsz kutyát... és nem vagy hajlandó megfizetni az árát... bocs de szerintem nevelgess dísznövényt... az olcsóbb. Hidd el, nekem is kevés a pénzem, de eszem azért van... KUTYÁN NEM SZABAD SPÓROLNI!

Hol találok ingyen valamilyen pókeroktató programot?

Vagy videót (magyart)

Legjobb válasz: Én itt tanulgattam: http://hu.pokerstrategy.com/strategy/ Ezen kívül még: http://www.pokersuli.com/ Oktatóvideó (be kell regisztrálni ingyen, hogy lehessen töb vieót is nézni): http://videosmart.hu/series/pokerleckek Egy másik oldal: http://www.onlinepokerhu.com/poker/videolista Póker program, lehet vele gyakorolni a gép ellen, vagy hálózatban játszani, online játszani másokkal: http://download.chip.eu/hu/PokerTH-0.4_509106.html Remélem segítettem.

Én itt tanulgattam: http://hu.pokerstrategy.com/strategy/ Ezen kívül még: http://www.pokersuli.com/ Oktatóvideó (be kell regisztrálni ingyen, hogy lehessen töb vieót is nézni): http://videosmart.hu/series/pokerleckek Egy másik oldal: http://www.onlinepokerhu.com/poker/videolista Póker program, lehet vele gyakorolni a gép ellen, vagy hálózatban játszani, online játszani másokkal: http://download.chip.eu/hu/PokerTH-0.4_509106.html Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi szépen.


Ipod nano-ra hol találok ingyen játékot? Létezik magyarítás az iTunes-hoz? Honnan lehet letölteni ingyen? Esetleg magyar nyelvű leírás az iTuneshoz?

Eddig csak az iTunes 6-os verziójához találtam magyarítást, de azzal nem akar m?ködni a szinkronizálás, mert azt írja, hogy újabb verzió szükséges.

Hol találok ingyen letölthető magyar zenét?

köszi.

Legjobb válasz: Szia próbálj meg bejelenzkezni v.melyik torrent oldalra onnan lelehet tölteni. http://bittorrent.lap.hu/ Itt találod meg az oldalak listáját. Én már nagyon sok mindent töltöttem le ilyen oldalakról, teljesen ingyenes csak cserébe vissza kell tölteni azt amit letöltesz.

Szia próbálj meg bejelenzkezni v.melyik torrent oldalra onnan lelehet tölteni. http://bittorrent.lap.hu/ Itt találod meg az oldalak listáját. Én már nagyon sok mindent töltöttem le ilyen oldalakról, teljesen ingyenes csak cserébe vissza kell tölteni azt amit letöltesz.
g-portál
csuuzly keresõ, torrent, bdw team, piratez stb...

Hol találok ingyen wifit kód nélkül?

Legjobb válasz: Szeged Széchényi tér

Szeged Széchényi tér
Például hozzá nem értõ/naiv felhasználó közelében, illetve egyes MÁV vonatokon.
McDonald’s
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat, :D de ien helyeken pl szokott lenni ? : étterem, számtech üzletek, lottozó, stb ?
Éttermekben gyakran, a számtech boltok kódolják, a lottózóknak, postáknak nincs is. Plázákban esetleg, panelházakban/környékén is, de mostanában cukrászdákban is kezd elterjedni. Bevásárlóközpontokban a Segafredo üzleteinél ki van írva a kód (általában "segafredo2013"), idézõjelek nélkül.
A kérdező hozzászólása: mkohen....köszi szépen nagyon sokat segitettél :)

Önhipnózis hanganyagot keresek. Hol találok ingyen?

Igazából alfa-állapotba juttatáshoz kellene, van itthon egy DVD-m, amit?l elvileg "jobb lesz a memóriám". Hát.. arra nem jó, de alfa állapotba levisz, és az jó érzés, de aztán elkezd baromságokat beszélni.. meg hamar vége. Illetve théta-állapotba is szívesen lemennék. Szóval leginkább csak az alfa állapotba kerüléshez kell.. de normál önhipnózis is érdekel.(amennyiben nem dohányosoknak, kövéreknek stb-nek szól).

Legjobb válasz: youtube rengeteg ilyen videó van rajta amúgy egy kísérlettel megállapították hogyha az ember folyamatosan mondja magában azt hogy "1",5-10perc alatt letud menni alfába egyszer próbáltam,de párom elégé hangos úgyhogy nem sikerült

youtube rengeteg ilyen videó van rajta amúgy egy kísérlettel megállapították hogyha az ember folyamatosan mondja magában azt hogy "1", 5-10perc alatt letud menni alfába egyszer próbáltam, de párom elégé hangos úgyhogy nem sikerült
Éjszaka elalvás elõtt, illetve reggel, ébredés után a legkönnyebb alfa állapotba lemenni. :) Fekve, csukott szemmel számolj vissza magadban 100-tól, vagy 50-tõl, késõbb, ha gyakorlottabb leszel, akkor már 10-tõl is elég. :) Én így szoktam csinálni, és mûködik. :) Persze, napközben is lehet bármikor ezt alkalmazni.
https://www.youtube.com/watch?v=hbiET9b5j9U ez levisz téged a legmélyebb bugyraidba

Hol találok ingyen kis fehér perzsa macskát Borsod megyében?

Legjobb válasz: Szia! Csak annyit tudok neked írni tanácsként, hogy látogass meg pár menhelyt, ahová csak el tudsz menni. Nagyon sok cicát kidobnak,beadnak menhelyekre és nem csak házi cicákat. Fajtatiszta macskák is vannak és ha elmennél lehet, hogy elõbb-utóbb találnál egy olyan cicát vagy esetleg meglátnál egy másik cicust,amelyik nagyon megtetszene:) Vagy honlapokat is látogathatsz, sok képeket is feltesznek, hogy milyen cicák kerültek menhelyre. Mert sajnos sok gazda illetve tenyésztõ(tisztelet a kivételnek) is oda viszi a cicákat, ha nem tudják õket eladni vagy elajándékozni :(

Szia! Csak annyit tudok neked írni tanácsként, hogy látogass meg pár menhelyt, ahová csak el tudsz menni. Nagyon sok cicát kidobnak, beadnak menhelyekre és nem csak házi cicákat. Fajtatiszta macskák is vannak és ha elmennél lehet, hogy elõbb-utóbb találnál egy olyan cicát vagy esetleg meglátnál egy másik cicust, amelyik nagyon megtetszene:) Vagy honlapokat is látogathatsz, sok képeket is feltesznek, hogy milyen cicák kerültek menhelyre. Mert sajnos sok gazda illetve tenyésztõ(tisztelet a kivételnek) is oda viszi a cicákat, ha nem tudják õket eladni vagy elajándékozni :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!