Találatok a következő kifejezésre: Hol találok idézeteket, amit (10 db)

Google a barátod!
“A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte, elég bizakodóak, hogy higgyenek benne, elég türelmesek, hogy várjanak rá, elég bátrak, hogy megragadják, és elég erõsek, hogy megtartsák.” (Joshi Bharat) Érted, hogy bharátos :DDD
http://dailytag.item.hu/ itt találsz megfelelõ idézeteket. Ha a frissítés gombra rányomsz, mindig új idézet jelenik meg.
én honlapokat nem tudok :/// nekem csak küldik az idézeteket, de bemásolok párat hátha, tetszenek :) “Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” "A barátok olyanok mint a csillagok.Nem mindig látjuk õket, de tudjuk, hogy vannak." "A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi.Amikor azt mondják "örökké" úgyis értik." "Azért szeretlek aki vagy, s nem azért mert szeretsz, melletem nyugodtan önmagad lehetsz..." "Nincsenek jó barátok. Nincsenek rossz barátok. Csak olyan emberek, akikkel együtt akarsz lenni, akikkel együtt kell lenned." "A barát az az ember, aki mellett mersz önmagad lenni.." "Sok ember barátnak látszik - és nem az; sok ember nem látszik barátnak - és mégis az." "A barátság aranyfonál, ami könnyen elszakad. Össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad." "Nem az az igazi barát, aki szenvedéseink közepette szánalommal fordul felénk, hanem aki irigység nélkül tudja szemlélni boldogságunkat.” Egy barát sosem közli, hogy "én elõre megmondtam"- még ha az is az igazság." "Barátainkba kételkedni nagyobb szégyen, mint csalódni bennük.." "A barátság egy szó mely többet ér az életnél.A barátság egy érzés mely örökké él.A barátságot nem lehet leirni se elképzelni.Egy érzés mely leirhatatlan s megfoghatatlan.."

Hol találok vicces húsvéti idézeteket interneten, amit ki tudok írni MSN-re?

Rövid, de vicces idézeteket keresek f?ként...

Legjobb válasz: Poet.hu vagy googléba beírod hogy: Húsvéti Idézetek

Poet.hu vagy googléba beírod hogy: Húsvéti Idézetek


Olyan ballagási idézeteket keresek amit arra a fényképre írhatok, amit apukámnak adok! Hol találok ilyet?

Ha tudtok írjatok!

Legjobb válasz: "A kötelezõ iskoláztatás megértését egy kellemetlen tény teszi problémássá: az, hogy a kár, amelyet az ember szempontjából okoz, jó a rendszer szempontjából." John Taylor Gatto

"A kötelezõ iskoláztatás megértését egy kellemetlen tény teszi problémássá: az, hogy a kár, amelyet az ember szempontjából okoz, jó a rendszer szempontjából." John Taylor Gatto
Egyébként Johnon kívül mivel az elõzõ is én voltam javaslom még a http://www.citatum.hu/ oldalt amin több ezer idézet található magyarul témakörökre osztva. Remélem megtalálod a neked tetszõt. A társadalom "fül" pedig egyenesen isteni, ahogy kiegyenesíti a görbe tükröt amin át nézünk nap mint nap.

Irnátok nekem esküvői meghívóra olyan idézeteket amik kifejezik a házasság lényegét, hogy "jóban-rosszban"? Vagy hol találok ilyen oldalt?

Legjobb válasz: Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább. Az élet viharában te vigyázol rám. Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem, S hogy megosztod az életed velem. Ígérd meg azt, hogy kezed kezembõl vissza nem veszed, s akkor is szeretni fogsz, mikor már én is vén leszek. Most valóság lesz minden édes remény, Mely ott él a szív rejtekén. Az élet és a szerelem tárt karokkal vár, S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll. "Sorsomat veled megosztom, bánatod legyen bánatom. Ha öröm ér, ha fájdalom felét magamra vállalom." ez a kettõ nekem nagyon tetszik :)

Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább. Az élet viharában te vigyázol rám. Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem, S hogy megosztod az életed velem. Ígérd meg azt, hogy kezed kezembõl vissza nem veszed, s akkor is szeretni fogsz, mikor már én is vén leszek. Most valóság lesz minden édes remény, Mely ott él a szív rejtekén. Az élet és a szerelem tárt karokkal vár, S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll. "Sorsomat veled megosztom, bánatod legyen bánatom. Ha öröm ér, ha fájdalom felét magamra vállalom." ez a kettõ nekem nagyon tetszik :)
Mi nem hirdetjük Fennen, hangos szóval, Csak te, csak én, örökké és holtodiglan. Mi megpróbálunk csendben boldogok lenni, lelkünk mélyén õszintén, igazán szeretni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. 1. Az utolsó nagyon tetszik. 2. A tiéd is szép.
A miénk ez volt: Elõttünk áll a jövõ, a titokzatos, Ki tudja mennyi örömöt, gondot rejteget Egyben hiszünk, kéz a kézben indulunk, S szerelmünk a boldogság felé vezet (John Paul)
A mi idézetünk ez volt: Hogyha szeretsz, add a kezed És ne kérdezd, hogy ki vezet És ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt kívánd, hogy együtt legyünk! Nem annyira "direktben" van benne a jóban-rosszban...de valahol errõl szól (szerintem) :)

Hol találok olyan idézeteket, ami Dinoszauruszokról szólnak?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: ``akkora vagy, mint egy dino``

``akkora vagy, mint egy dino``

Hol találok olyan idézeteket ami arról szól h feladom?

Legjobb válasz: http://www.citatum.hu/kategoria/Rem%E9nytelens%E9g

itt van rengeteg idézet
de én azt mondom hogy soha se add fel

Hol találok jó idézeteket, amit msn-re kiírhatnék?

Legjobb válasz: netorian.hu citatum.hu de leginkább google.hu

netorian.hu citatum.hu de leginkább google.hu
Dalszövegekbõl is idézhetsz..!
oldalak amiket szeretek.találsz angolul, magyarul:http://www.csillus-bia.gportal.hu/ http://www.ashleyfanoldal.gportal.hu/--ezt nem ismerem de most találtam :P http://nameless-gurl.gportal.hu/ http://pamyka.gportal.hu/gindex.php?pg=15174484 http://szederke.piczo.com/idezetek01?cr=4&linkvar=000044 innen már tudsz választani de ha mégsem elég akkor: http://www.citatum.hu/ illetve google-ba ha beirod hogy idézetek még találhatsz, vagy ha http://www.gportal.hu keresõbe ott is vannak még jók
http://theladyinblack.blog.hu/ remélem megtalálod neked megfelelõt :)
Google.hu-ra beírod. :) Amúgy nekem legjobban a dalszövegek tetszenek.. (: Engem azok fognak meg..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!