Találatok a következő kifejezésre: Hol találok idézeteket, (68 db)

Hol találok idézetet, vagy írnátok nekem fontos?

Van egy 17 hónapos kisfiam, de nem az apukájával vagyok együtt, hanem 1 hónapja lett egy kapcsolatom. És szeretnék valami idézetet, ami arról szól, hogy őrülök hogy elfogadott engem, és picúrt, és hogy nagyon jól érzem magam vele, mert azt a törődést amit ő adott eddig nekem, már rég kaptam férfitól. De ne legyen benne olyan hogy szerelmem, meg ilyesmi.

Legjobb válasz: http://citatum.hu

"Hálás vagyok az új évekért és új kezdetekért. Alapvetõ szükséglete az embernek, hogy idõnként újjászülessen." Richard Paul Evans "Köszönöm... Akkor is, ha szerinted fölösleges. (...) Sérülések százait hordom magamban, miközben úgy kell tennem, mintha én lennék a világ legboldogabb embere. Ma legalább úgy éreztem, hogy valaki kézen fog, és azt mondja: nem vagy egyedül. (...) Úgy éreztem, hogy szeretnek, hasznos, fontos vagyok." Paulo Coelho "Köszönöm, hogy te vagy. Az órát köszönöm, Amelyben fényül nyert e Világtalan világ, Köszönöm, hogy kezed Kinyújtottad felém, S árnyául elfogadtál sugárzó életednek..." Móra Ferenc Remélem ezek jók lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon szépek. Majd válogatok, biztos találok.

Hol találok idézeteket az Anyósomnak?

Kerestem már rá google-ben,de csak szólásokat közmondásokat találtam -.- valami karácsonyit ...

Legjobb válasz: Elsõ, pont erre gondoltam én is. :DD Am, sztem találj ki valami egyedit. Mondjuk: "Köszönöm, hogy nekem adott egy ilyen kincset, mint a férjem/feleségem, örökké hálás leszek érte. Örülök, hogy a családunk tagja, Mama." vagy vmi hasonlót :D

Elsõ, pont erre gondoltam én is. :DD Am, sztem találj ki valami egyedit. Mondjuk: "Köszönöm, hogy nekem adott egy ilyen kincset, mint a férjem/feleségem, örökké hálás leszek érte. Örülök, hogy a családunk tagja, Mama." vagy vmi hasonlót :D
"Már hetedik éve, hogy anyósom átjön Karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük." Woody Allen
Add oda az ajándékot idézet nélkül. :) nekem az volna a legnehezebb, ha idézetet kéne találnom neki, bármilyen alkalomra.
"Hittem szép szavadnak: Mégis megcsalál." Csokonai


Google a barátod!
“A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte, elég bizakodóak, hogy higgyenek benne, elég türelmesek, hogy várjanak rá, elég bátrak, hogy megragadják, és elég erõsek, hogy megtartsák.” (Joshi Bharat) Érted, hogy bharátos :DDD
http://dailytag.item.hu/ itt találsz megfelelõ idézeteket. Ha a frissítés gombra rányomsz, mindig új idézet jelenik meg.
én honlapokat nem tudok :/// nekem csak küldik az idézeteket, de bemásolok párat hátha, tetszenek :) “Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” "A barátok olyanok mint a csillagok.Nem mindig látjuk õket, de tudjuk, hogy vannak." "A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi.Amikor azt mondják "örökké" úgyis értik." "Azért szeretlek aki vagy, s nem azért mert szeretsz, melletem nyugodtan önmagad lehetsz..." "Nincsenek jó barátok. Nincsenek rossz barátok. Csak olyan emberek, akikkel együtt akarsz lenni, akikkel együtt kell lenned." "A barát az az ember, aki mellett mersz önmagad lenni.." "Sok ember barátnak látszik - és nem az; sok ember nem látszik barátnak - és mégis az." "A barátság aranyfonál, ami könnyen elszakad. Össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad." "Nem az az igazi barát, aki szenvedéseink közepette szánalommal fordul felénk, hanem aki irigység nélkül tudja szemlélni boldogságunkat.” Egy barát sosem közli, hogy "én elõre megmondtam"- még ha az is az igazság." "Barátainkba kételkedni nagyobb szégyen, mint csalódni bennük.." "A barátság egy szó mely többet ér az életnél.A barátság egy érzés mely örökké él.A barátságot nem lehet leirni se elképzelni.Egy érzés mely leirhatatlan s megfoghatatlan.."

Hol találok hasonló gyönyörű szép babás idézeteket a neten? Kellene valami ilyesmi baba oldal, vagy egyéb oldal. "Ha van még valami tiszta Ezen az elveszett világon, Azt máshol nem találom, Csak a lányom szemében látom. "

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy hol van ilyen oldal, de ha küldesz privit az email címeddel akkor szívesen átküldök egy doc-ot, anno gyûjtögettem babás idézeteket, hátha találsz benne olyat ami tetszik. Üdv

Szia! Nem tudom, hogy hol van ilyen oldal, de ha küldesz privit az email címeddel akkor szívesen átküldök egy doc-ot, anno gyûjtögettem babás idézeteket, hátha találsz benne olyat ami tetszik. Üdv
netorian.hu CSaládi/gyermek
A kérdező hozzászólása: szia nem tudom miért de nem lehet, mert nem írja a gép [email protected]

Hamarosan ballagok. A baratomnak szant kepre milyen idezetet tudnek irni? Hol talalok ilyen idezetet?

Legjobb válasz: Keresöben.Ballagási idézetek.Ott rengeteget találsz.

Keresöben.Ballagási idézetek.Ott rengeteget találsz.
A kérdező hozzászólása: azt tudom csak egyiknek sem szeretet a vege s nekem olyan kell!!!!
EZ UGYAN NEM SZERTETRÕL SZÓL DE JÓ : EZT A KÉPET NEM AZÉRT ADOM HOGY HA RÁNÉZEL ESZEDBE JUSSAK, HANEM HA ESZEDBE JUTOK LÁSS!
citatum.hu
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek.... kaptam is
A Coole-i vadhattyúk a vers magyar címe. Az idézetet angolul keresed?
Helló! Nem tudom, mennyiben segít ez az információ, de A Coole-i vadhattyúk (Wild swans at coole) a kötet címe, a vers címe angolul Her Praise. Her Praise <i> SHE is foremost of those that I would hear praised. I have gone about the house, gone up and down As a man does who has published a new book, Or a young girl dressed out in her new gown, And though I have turned the talk by hook or crook Until her praise should be the uppermost theme, A woman spoke of some new tale she had read, A man confusedly in a half dream As though some other name ran in his head. She is foremost of those that I would hear praised. </i> I will talk no more of books or the long war But walk by the dry thorn until I have found Some beggar sheltering from the wind, and there Manage the talk until her name come round. If there be rags enough he will know her name And be well pleased remembering it, for in the old days, Though she had young men's praise and old men's blame, Among the poor both old and young gave her praise. Magyarul sajnos még nekem sem sikerült megtalálnom...

Hol találok hasonló idézeteket? "Szép vagy, szép vagy, szebb a napnál, de nem szebb az én valagamnál. "

Legjobb válasz: Neten.. Szerintem beszólásos idézetek vagy ilyesmi :DDD

Neten.. Szerintem beszólásos idézetek vagy ilyesmi :DDD
A humoros cigányokban egész tárházat találsz ilyenekbõl

Hol találok kedves kis rövid születésnapi idézetet? Édesanyámnak most lesz a 60. születésnapja, és a tortára szeretnék egy kis idézetet is íratni.

Legjobb válasz: Ha jõ az este, S megjelennek a csillagok, Hidd el, ma neked ragyognak, És az égre azt írják: Boldog születésnapot! 60 év nem a világ ugyanennyi vár még rád.

Ha jõ az este, S megjelennek a csillagok, Hidd el, ma neked ragyognak, És az égre azt írják: Boldog születésnapot! 60 év nem a világ ugyanennyi vár még rád.
A google-ba üsd be, hogy: születésnapi idézetek.

Hol találok vicces húsvéti idézeteket interneten, amit ki tudok írni MSN-re?

Rövid, de vicces idézeteket keresek f?ként...

Legjobb válasz: Poet.hu vagy googléba beírod hogy: Húsvéti Idézetek

Poet.hu vagy googléba beírod hogy: Húsvéti Idézetek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!