Találatok a következő kifejezésre: Hol találok honlapot amiben a (6 db)

Hol találok olyan honlapot amiben a számokra lefordított méhszáj állapotát tudnám megnézni? Pl:CG:2100?

Legjobb válasz: http://kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-alatt/..

A kérdező hozzászólása: Köszi!
2100 2= méhszáj hossza 2cm (1cm-t rövidült) 1=külsõ méhszáj 1cm-re nyitva 0=középsõ méhszáj zárt 0=belsõ méhszáj zárt
szia én is ezt akarom kérdezni, ha 39.bet.hetes vagyok és 2111 -es akkor az azt jelenti bármikor megindulhat hány centi kell? "õ" a 3. gyermekem..
Szerintem megindulhat bármikor.


Aki volt animátorkodni a nyáron, az hol talált munkát? Légyszi mellékeljetek honlapot. És menniy volt a minimum, amit kinn kellett tölteni?

Mert én eddig csak olyat találtam, ahol min.4 hónapot kell kint tölteni, de én csak 2,5-3 hónapot tudok kinntölteni.

Hol találok olyan honlapot ahonnan le tudok tölteni olyan számokat amikben csak hangszeres kiséret van (ének nélküli)? (Youtube-os linkek is jók! ) A kérdés leírásában a szükséges címek!

Ezekhez a számokhoz kellene? VALAKI MONDJA MEG HA MÉGEGYSZER LÁTHATNÁM HA AZ ÉLETBEN NINCS MÁR TÖBB MÓKA AZÉRT VANNAK A JÓBARÁTOK Ugye Mi Jóbarátok vagyunk? SZABADSÁG VÁNDORAI 8 ÓRA MUNKA

Legjobb válasz: En szemely szerint a sajat voca cover-eimhez (gyanitom, te is olyat szeretnel), ugy csinalom meg a vokal nelkuli zneket, hogy: 1) Free YouTube tom MP3 converterrel letoltom a zenet a YouTube-rol 2) Audacity nevu programmal megnyitom, majd az Effects-->Vocal Remover (for center-panned vocals) menuponttal kiszedem belole a vokalt. 3)File-->Export menupont alatt elmentem a zene tolyan formatumba, amilyenbe szeretnem (leggyakrabban .ogg vagy .mp3) es keszen is van a vokalmentes zene! Nem kell semmit sem allitgatni, amikor kihoz egy panelt a Vocal Remover-nel, minden menni fog siman, elvileg. Ugyanakkor megjegyzem, hogy nekem Audacity 1.3 beta-m van, azota a frissebb verzioknal lehet, hogy ez kicsit maskepp van. Remelem, hasznodra valik ez a valasz!

En szemely szerint a sajat voca cover-eimhez (gyanitom, te is olyat szeretnel), ugy csinalom meg a vokal nelkuli zneket, hogy: 1) Free YouTube tom MP3 converterrel letoltom a zenet a YouTube-rol 2) Audacity nevu programmal megnyitom, majd az Effects-->Vocal Remover (for center-panned vocals) menuponttal kiszedem belole a vokalt. 3)File-->Export menupont alatt elmentem a zene tolyan formatumba, amilyenbe szeretnem (leggyakrabban .ogg vagy .mp3) es keszen is van a vokalmentes zene! Nem kell semmit sem allitgatni, amikor kihoz egy panelt a Vocal Remover-nel, minden menni fog siman, elvileg. Ugyanakkor megjegyzem, hogy nekem Audacity 1.3 beta-m van, azota a frissebb verzioknal lehet, hogy ez kicsit maskepp van. Remelem, hasznodra valik ez a valasz!

Wiccák! Hol találok ingyen letölthető, boszorkánysággal foglalkozó könyveket? Vagy csupán olyan honlap is jó lenne, amik kicsit komolyabban foglalkoznak a témával.

Els? soron olyan könyveket keresnék, amiknek a tartalmával tudnám b?víteni az Árnyak könyvemet. Nem lelkiz?s dolgok hanem rítusok, gyógynövények, kristályok, természet feletti lényekkel foglalkozó tartalom érdekelne.

Legjobb válasz: Kijavítom elsõ tévedésed: ugyan Magyarorsazágon a wiccákat gyakran fordítják boszorkányként, a kettõ nem ugyanaz.Tehát a tévhit ellenére a wiccák nem boszorkányok. Egyébként itt egy wicca kiadvány: http://berkano.wicca.hu/arnyak/old.html A 6. évfolyam 4. számában található egy írás arról, hogy a wiccák miért nem boszorkányok. tudom, hogy nagyon jól hangzik, de a tényeket kezeljük tényekként.

Kijavítom elsõ tévedésed: ugyan Magyarorsazágon a wiccákat gyakran fordítják boszorkányként, a kettõ nem ugyanaz.Tehát a tévhit ellenére a wiccák nem boszorkányok. Egyébként itt egy wicca kiadvány: http://berkano.wicca.hu/arnyak/old.html A 6. évfolyam 4. számában található egy írás arról, hogy a wiccák miért nem boszorkányok. tudom, hogy nagyon jól hangzik, de a tényeket kezeljük tényekként.
http://www.seedpeer.com/details/1121277/COLLECTION-OF-MAGICK.. Itt rengeteg mágiával és okkultizmussal kapcsolatos könyv van. Mindegyik angol. 992.66 MB
http://www.seedpeer.com/details/2651534/BOOKS-OF-WITCHCRAFT... Itt a boszorkánysággal és a wiccával kapcsolatosak vannak, mind angolul. Raymond Buckland: A boszorkányság nagykönyve http://egyklikk.com/letoltes/28663/a_boszorkanysag_nagykonyv.. Eileen Holland: Boszorkánypraktikák ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: elnézést tényleg a nem megfelelõ szót használtam. arra akartam kilyukadni, amit a kérdés alatti részben kifejtettem. nagyon hasznos, amit küldtél köszi szépen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!