Találatok a következő kifejezésre: Hol találok honlapot (71 db)

Hol találok normális önfejlesztő, vagy ehhez hasonló honlapot illetve tanfolyamot? Szeretném fejleszteni, jobban megismerni magam.

Legjobb válasz: Ezt sosem fogja neked honlap megmondani. Agyalj, próbáld ki magad más szituációkban. Sajna nem olyan egyszerû, hogy elolvasol egy varázsoldalt és 36%-al jobban ismered önmagad.

Ezt sosem fogja neked honlap megmondani. Agyalj, próbáld ki magad más szituációkban. Sajna nem olyan egyszerû, hogy elolvasol egy varázsoldalt és 36%-al jobban ismered önmagad.
A kérdező hozzászólása: Ez már sokadik kérdésem itt és lassan rá kell, hogy jöjjek, felesleges túráztatnom magam, mert segítség és használható válasz helyett mindig valami hasonlót kapok. Tudom, hogy egy honlaptól, vagy egy könyvtõl nem változik meg egycsapásra minden, de legalább elgondolkozok a leírtakon, talán még hasznát is veszem, közben fejlesztem a szókincsem. Veszem a fáradtságot, hogy utána nézzek annak, ami érdekelne.
Kedves kérdezõ! Nekem a meditáció segített nagyon sokat abban hogy megismerjem önmagam több szinten is. Javaslom neked is a csendes elmélyülést amikor igazán csak magaddal vagy és ezt az idõt arra szánhatod hogy hogy rendbe tedd a gondolataidat felfedezd õket és megtudd mi az életed lényeg. megismerheted a hiányosságaidat is amiken javíthatsz vagy a túlzott tulajdonságaid amiket kordában kell tartanod vagy csak visszafognod kissé.


Ovuláció kalkulátort keresek! Ezen a honlapon olvastam róla, de most nem találom. Hol találom?

Nemrég találtam egy nagyon tutit, de sajnos most még keres?program segítségével sem találom. A kalkulátor meghatározta a legtermékenyebb napokat, az esetleges beágyazódás várható idejét, azt els? napot, amikor vérvétellel kimutatható már a terhesség.

Legjobb válasz: ciklus.hu

ciklus.hu
a ciklus.hu a legjobb mert ott nem csak 3 hónapot lehet beírni hanem sokkal többet én is ezt használom
kismama.hu
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Valóban a kismama.hu-n találtam meg!
http://www.babanet.hu Itt talalhatsz tobb felet is nem csak ovulacios, de szulessi es kaloria kalkulatort is .
http://www.timmermann.hu nagyon jóóóóóó
Én a ciklus. hu-t használtam, nekem bevált!!! :)

Hol találnék olyan honlapot ahol van Nod32 ESET SMART SECURITY nevű vírusírtó progihoz licensz/licenszek? Szal azt értem alatta, hogy felhasználónév és jelszó. Vagy örökös licenszet hol tudnék szerezni a progihoz?

Legjobb válasz: Buy it! A legtöbb crack elrontja a vírusírtót, nem engedi letölteni a frissítéseket. Tört helyett hasznosabb bármelyik ingyenes vírusírtó, ajánlom kipróbálásra az Avast illetve AVG vírusírtókat, a Malwarebytes írtójával kiegészítve.

Buy it! A legtöbb crack elrontja a vírusírtót, nem engedi letölteni a frissítéseket. Tört helyett hasznosabb bármelyik ingyenes vírusírtó, ajánlom kipróbálásra az Avast illetve AVG vírusírtókat, a Malwarebytes írtójával kiegészítve.
vagy havi ujságos kódosat használj.
Ha letöltöd hozzá a "fix"-et, akkor tökéletesen ingyenes lesz és továbbra is frissülni fog.
A kérdező hozzászólása: Danke.

Hol találok működő repülőjegy börzés honlapot?

Esetleg tud valaki olcsón utat Budapestről Londonba? Szeptember 9. vagy 10-e lenne jó dátum. Ha útitársas vagy buszos megoldásokat tudtok (honlapok, fórumok) az is nagyon sokat segítene, mert egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy egy repjegy Londonba 30e Ft. Édesanyám érkezik Londonból, az ide utat 14 e Ft-ból megúsztuk, vissza több, mint a duplája. Bevált módszerek? Miért ekkora a különbség oda és visszaút között?

Legjobb válasz: Kicsit késõn nézed, az a baj. London 12eFt-ból megúszható. Ha nagyon kell, egy átszállással most ilyenek vannak: Budapest Varsó Ryanair 09.10. 4100 Ft, plusz az esti Varsó - STN 10 500 Ft. De inkább ajánlanáõm BUD NYO-t 9-én 8000 Ft-árt, plusz az esti NYO - STN-t 6600-ért. Mindkettõ Ryanair, és egyszerûen bevállalható.

Kicsit késõn nézed, az a baj. London 12eFt-ból megúszható. Ha nagyon kell, egy átszállással most ilyenek vannak: Budapest Varsó Ryanair 09.10. 4100 Ft, plusz az esti Varsó - STN 10 500 Ft. De inkább ajánlanáõm BUD NYO-t 9-én 8000 Ft-árt, plusz az esti NYO - STN-t 6600-ért. Mindkettõ Ryanair, és egyszerûen bevállalható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utánanézek!

Hol találok természettudományi honlapokat?

Olyanokat keresnék,ahol értesülhetek a kutatásokról illetve a napjainkban zajló tudományos dolgokról.

Legjobb válasz: http://criticalbiomass.blog.hu/

http://www.sciencedirect.com/ Itt rengeteg tudományos cikk van. De csak akkor tudod nézni ha egyetemi hálózaton vagy, ha nem akkor fizetõs.
http://arxiv.org/ itt szerintem van egy csomó ingyenes is.

Hol, milyen honlapon találom meg a 18 éven aluliak jogait? Pl. Felnőtt nélkül ügyeket intézni, vagy mik a szüleid jogai ha elszöksz, mehetsz-e az aláírasuk nélkül külföldre stb.

Legjobb válasz: 14 és 18 közöttiekre ez vonatkozik A korlátozottan cselekvõképes kiskorú a törvényes képviselõjének közremûködése nélkül is a) tehet olyan személyes jellegû jognyilatkozatot, amelyre jogszabály feljogosítja; b) megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentõségû szerzõdéseket; c) rendelkezik munkával szerzett keresményével; keresménye erejéig erre kötelezettséget vállalhat; d) megköthet olyan szerzõdéseket, amelyekkel kizárólag elõnyt szerez.

14 és 18 közöttiekre ez vonatkozik A korlátozottan cselekvõképes kiskorú a törvényes képviselõjének közremûködése nélkül is a) tehet olyan személyes jellegû jognyilatkozatot, amelyre jogszabály feljogosítja; b) megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentõségû szerzõdéseket; c) rendelkezik munkával szerzett keresményével; keresménye erejéig erre kötelezettséget vállalhat; d) megköthet olyan szerzõdéseket, amelyekkel kizárólag elõnyt szerez.
De eszedbe ne jusson sehová sem elszökni! Veszélyes azért ez a világ és pénz meg fedél nélkül a fejed felett, aligha húznád sokáig!
Gyakorlatilag nincsenek ilyen jogaid. Mindent a szülõ vagy törvényes képviselõ, egyes esetekben a gyámhatóság engedélyével, pecsétjével és aláírásával intézhetsz el.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :/
A kérdező hozzászólása: Köszonöm szépen! Az a) pont nem teljesen világos, de hasznos volt. Hát, már eszembe jutott hogy elmenjek otthonról, de nem sokáig jutnék. Mondjuk van egy jó barátom Milánóban, aki megadná nekem ami kell, de tudom hogy veszélyes, fõleg hogy 23 éves, fiú és nem beszél magyarul. Majdcsak kihúzom valahogy itthon. 18 éves korom alatt szüleim hadsereget küldenének utánam keresni.

Ki gyártja a nethaus kenyérsütőt, s mi a honlapja? Hol találok ehhez alkatrészt?

Legjobb válasz: Nem tudom, ez segít-e? http://gep.munuc.hu/nethaus-kenyersutogep-alkatresz



Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!