Találatok a következő kifejezésre: Hol találok hogy mi, mennyi, és (5 db)

Hol találok információt, hogy mi, mennyi, és mikor ehető a 90 napos diétával?

Most szeretnèm legeloszor kezdeni ezt a dietàt de nem tudom hol talalhatom azt hogy mit mennyit s mikor eheto.

Legjobb válasz: Itt biztos találsz valamit: http://90naposdieta.lap.hu/ Minta étrend: http://fogyokurak.hu/5-napos-mintaetrend-a-90-napos-dieta-uj..

mindmegette.hu Én minden 90 napossal kapcsolatos infót megtaláltam itt.
Keresõbe beírod, hogy "90 napos diéta", akkor az elsõk között találsz egy olyan oldalt, hogy a 90 napos diéta leírása. Szinte minden rajta van.
http://www.fogyi.vilaga.hu egy új oldal a fogyókúrákkal, edzésfajtákkal! Itt saját fogyinaplód is lehet, s a szerkesztõk is épp ezt a fogyókúrát csinálják!
A baba kiskönyvedben nincs?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok magyarorszagi es nincs.
A kérdező hozzászólása: mar megszuletett babarol erdekelne
A kérdező hozzászólása: koszonom
Azt elfelejtettem írni, hogy nekünk azt mondta a doki, hogy ha a születéskori görbétõl 1-1 görbével ide-oda mozog a súlya vagy a nagysága, magassága akkor az még normálisnak tekinthetõ.
Én ezt szoktam használni, be kell írni a babád születési dátumát, és utána kiadja neked a görbét. Ne ilyedj meg, ha eltér, az én fiam magasságban átlagon felüli, súlyban meg átlagon aluli. Ezek csak viszonyítási alapok. http://www.babaszoba.hu/services/percentil Remélem tudtam segíteni:)

Építkezni szeretnénk, úgy hogy pályázati pénzt is igénybe vennénk, mivel falusi turizmussal is szeretnénk foglalkozni. Hol találok ilyen pályázatokat és vajon mennyi támogatásra számíthatunk?

Legjobb válasz: 40-60%, de azt is utófinanszírozásban (azaz te megelõlegezed a pénzt, és ha minden rendben van, akkor kifizetik). A helyi akciócsoport irodáját kell megkeresned (HACS), vagy a MVH kirendeltségét. A III. és IV. tengelyekben van falusi turizmus, most volt egy beadási idõszak, legközelebb talán jövõ ilyenkor várható.

40-60%, de azt is utófinanszírozásban (azaz te megelõlegezed a pénzt, és ha minden rendben van, akkor kifizetik). A helyi akciócsoport irodáját kell megkeresned (HACS), vagy a MVH kirendeltségét. A III. és IV. tengelyekben van falusi turizmus, most volt egy beadási idõszak, legközelebb talán jövõ ilyenkor várható.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!