Találatok a következő kifejezésre: Hol találok hogy mi, (174 db)

Hol találom, hogy mi a default allocation size az XP-nek, amikor FAT32-re formatál?

Van valahol valami táblázat, amib?l ez kiderül? 2GB pendrive érdekel, hogy azt hogyan formázza le.

Legjobb válasz: Haggyad a defaulton.

Haggyad a defaulton.

Milyen keresőprogramot használjak szöveges dokumentumokhoz? És hol találom vagy mi a neve? Például:ha csinálok egy film listát és rengeteg van de nekem csak egy bizonyos kell közüle akkor csak beírom a címet és kilöki hogy hol találom!

Legjobb válasz: Lehet,hogy rosszul értem a kérdésedet,de ha bármelyik oldalon egy szót keresel Firefoxban,akkor elég megnyomni a Ctrl és F gombot.Az alsó sorban följövõ ablakba pedig már írhatod is amit keresel.Dobok errõl egy képet ide. http://kepfeltoltes.hu/090816/kere_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lehet, hogy rosszul értem a kérdésedet, de ha bármelyik oldalon egy szót keresel Firefoxban, akkor elég megnyomni a Ctrl és F gombot.Az alsó sorban följövõ ablakba pedig már írhatod is amit keresel.Dobok errõl egy képet ide. http://kepfeltoltes.hu/090816/kere_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha word-be van a listád akkor abba is van keresõ.


Sehol nem találom, hogy mikor lesz Pécsen a finn Mikulás? Meg, hogy hol lesz?

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat, én sem találok róla infót. Az ilyesmit valahogy sosem közlik elõre. Azt sem tudtam elõre, amikor Pestre megérkezett. Kíváncsi lennék, hogy az az ovis csoport honnan értesült róla (mivel ha ezt nyilvánosságra hozták volna, akkor biztos, hogy sokkal több gyerek lett volna kint). Szerintem ezt elõre csak a bennfentesek tudják.

Ha ez megnyugtat, én sem találok róla infót. Az ilyesmit valahogy sosem közlik elõre. Azt sem tudtam elõre, amikor Pestre megérkezett. Kíváncsi lennék, hogy az az ovis csoport honnan értesült róla (mivel ha ezt nyilvánosságra hozták volna, akkor biztos, hogy sokkal több gyerek lett volna kint). Szerintem ezt elõre csak a bennfentesek tudják.

Szlovákiai Magyar vagyok és beakarják vezetni az új nyelvtörvényt. És aki nem tud fyolamatosan szlovákul beszélni azt 5000 euróra megbirságolják. Lesz tüntetés ez ellen és elakarok menni de sehol nem találom hogy mikor lesz, hol kell azt keresni?

Legjobb válasz: Már volt tüntetés ez ellen, legutóbb a komáromi egyetemistáktól és a vártnál jobban is sikerült. A közelgõ tüntetésekrõl mindig szerezhetsz infót ( ha lesz ) a SZKi magyar oldalakon: bumm.sk , ujszo.com ,korkep.sk, parameter.sk stb.

Már volt tüntetés ez ellen, legutóbb a komáromi egyetemistáktól és a vártnál jobban is sikerült. A közelgõ tüntetésekrõl mindig szerezhetsz infót ( ha lesz ) a SZKi magyar oldalakon: bumm.sk , ujszo.com , korkep.sk, parameter.sk stb.
Megszólaltak a magyar testvéreink... Köszönjük!
Jól van.
Elég baj hogy nem voltál képes megtanulni egy ország nyelvét ahol felnõttél. Mások kimennek angliába és egy év elteltével folyékonyan nyomják a nyelvet és nemcsak alapszinten. Na de mindegy, te ennyire voltál csak képes. Viszont ha tudnád a szlovák nyelvet, képes lennél elolvasni a nyelvtörvény valós szövegét (szlovákul), és te is belátnád hogy nem annyira rettenetes dologról van szó, mint ahogyan azt egyes politikusok felfújják. Sehol nincsen a nyelvtörvényben az, hogy "aki nem tud fyolamatosan szlovákul beszélni azt 5000 euróra megbirságolják". A tény hogy nem tanultál meg szlovákul, pedig lett volna rá lehetõséged csak és csakis a te hibád. Elcsépelt lehet a mondás, de: Ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy. A nyelvtudásodat senki el nem veheti tõled, s hogy több nyelvet tudsz, az csak a javadra válik. üdv, egy másik szlovákiai Magyar
A kérdező hozzászólása: Egyszóval utálom szlovákiát eddig is utáltam de most mégjobban. Osztályommal azt találtuk ki, hogy mikor majd elkell kezdeni énekelni a tót himnuszt mi a magyart fogjuk énekelni XD
Ne utáld Szlovákiát, mert az a hazád! Utáld a politikusokat, akik ezt kitalálták! Egyébként mért nem akarjátok megtanulni az saját országotok nyelvét? Ha elmész Angliába dolgozni, ott is elvárják tõled, hogy tanuld meg a nyelvüket! A kisgyerekek könnyen tanulnak idegen nyelvet. Mért nem nõhetnek föl ugy, hogy 2 nyelvet beszélnek?
Hát igen, ezért lehetséges egy ilyen törvény... az aljanép miatt akik ahelyett hogy összefognának inkább játszák nagyokost és mocskolódnak! Kedves elõzõ, lehet hogy nincs benne hogy kötelezõ folyékonyan beszélni MÉG, de ha látják hogy ezt is mosolyogva lenyelitek (lenyeljük), akkor mi a garancia arra, hogy pár év múlva nem lesz benne???

Hol találok munkát? Mibe érdemes belekezdeni? Már 2 éve nemdolgozom! Csak egy szakmunkás bizonyítványom van az is eladói! Hogy tudnék valami pénzt keresni?

Legjobb válasz: hát ez nehéz dolog. szerintem minden fiatal hasonló problémával áll szemben. menj el eladónak elöször is, egy nagy üzletbe mint tesco. ott legalább egy kis pénzt keresel és akkor talán több ambiciód is lesz. jobben informált leszel a munkaterületek terén. közben nem ártana egy éretségit letenni, vagy estin valami szakmát tanulni ami hasznos is.

hát ez nehéz dolog. szerintem minden fiatal hasonló problémával áll szemben. menj el eladónak elöször is, egy nagy üzletbe mint tesco. ott legalább egy kis pénzt keresel és akkor talán több ambiciód is lesz. jobben informált leszel a munkaterületek terén. közben nem ártana egy éretségit letenni, vagy estin valami szakmát tanulni ami hasznos is.
Nem tudom, el vagy-e kötelezve itthon, család, gyerek, de ha nem, akkor én bepróbálkoznék külföldön. Ott tuti esélyes, itt tuti nem. Akárhogy is legyen, a lényeg: MLM-be soha ne lépj be.
Így minden nélkül én is a tescot mondanám. Nem álomhely, de jobb a semminél. Ha akarod, akkor egy idõ után elküldenek targoncavizsgára (igaz, hûségszerzõdést kérnek), de legalább ennyivel is elõrébb leszel. Közben pedig tudod magad képezni (akár esti érettségi, akár valami OKJ, akár egymás után).
Menj el egy gyárba betanított munkásnak, sokkal jobban fogsz keresni mint eledóként, és elõre is juthatsz, ill. megtanulhatsz új dolgokat, ami késõbb hasznodra válhat.

Hol találok az interneten olyan oldalt, aholy ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelent és mi tartotik adott ponthoz?

Legjobb válasz: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

A kérdező hozzászólása: Hol találok az interneten olyan oldalt, ahol az ÖSSZKÖLTSÉG ELJÁRÁSÚ EREDMÉNYKIMUTATÁS egyes elemei ki vannak fejtve, hogy konkrétan mit is jelentenek a különbözõ tételek és mi tartozik az adott pontokhoz? Így helyes, csak siettem! :S

Hol talalok egy osszefogo irast 6.1.2 ios ra felteheto programokat cydiabol es hogy melyik mire jo? JBztem a telefonom de egyenlore azt se tudom hogy a cydiaban belul hol talalok ilyen tweakeket vagy miket.

Ekezetekert bocsanat!

Legjobb válasz: Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak

Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!