Találatok a következő kifejezésre: Hol találok hogy (1328 db)

Opel Vectra A 1.6 93 as a Motorvezérlőt hol találom? Hogy tudom kivenni?

Legjobb válasz: Bár nem ismerem a típust de a motorvezérlõt általában a jobb oldali ajtó elõtt találod. Belülrõl le kell bontani a burkolatot és ott van alatta.

Bár nem ismerem a típust de a motorvezérlõt általában a jobb oldali ajtó elõtt találod. Belülrõl le kell bontani a burkolatot és ott van alatta.

Hol találom, hogy melyik buszokon van elsõ ajtós felszállás?

Van olyan lista, ahol fent vannak ezek a buszok? A Wikipédián találtam egy listát, de az csak a 2013-as adatokat írja le. Természetesen nem bliccelni akarok. Van érvényes bérletem, csak azért érdekel, hogy ha reggel megyek munkába elkerüljem ezeket a buszokat, mert általában nagy a torlódás az elsõ ajtónál.

Legjobb válasz: De szar duma. Nincs különösebb torlódás az elsõajtózós buszokon, sõt a sok bliccelõ paraszt elkerüli, így több a hely és kevesebb az alja ember. A 133E 233E összajtós, a 250 250A elsõajtós. Hogy melyik járat milyen, az a menetrendbõl kiderül. De sok jármûvön külön sárga hátterû tábla is felhívja erre a figyelmet.

De szar duma. Nincs különösebb torlódás az elsõajtózós buszokon, sõt a sok bliccelõ paraszt elkerüli, így több a hely és kevesebb az alja ember. A 133E 233E összajtós, a 250 250A elsõajtós. Hogy melyik járat milyen, az a menetrendbõl kiderül. De sok jármûvön külön sárga hátterû tábla is felhívja erre a figyelmet.
Mind a 4 járat összajtós felszállással közlekedik.

Sony tipo telefonom van. Szeretnék másik témát tenni rá. Hol találnék? Hogy kell keresnem?

Olyat, ami a menüjének a színét is megváltoztatja. Tehát az sms, a naptár, a beállítások menüpontban is más színű hátteret ad. Nem csak a hátteret és az összmenüt (amit lapozni lehet)változtatja meg. Nekem túl sötét. Eddig amiket letöltöttem, csak a hátteret és azt a lapozható menüsort változtatták meg.

Legjobb válasz: azt nem tudom, hogy a gyári Sony UI-t lehet-e egyáltalán témázni, mindenesetre ha felrakod a Go Launcher-t, akkor annál számtalan téma között tudsz kedvedre valót választani!

azt nem tudom, hogy a gyári Sony UI-t lehet-e egyáltalán témázni, mindenesetre ha felrakod a Go Launcher-t, akkor annál számtalan téma között tudsz kedvedre valót választani!
A "ThemeManager.apk"-t tudod módosítani, ám ehhez root hozzáférés és egy fájlkezelõ használata szükséges. Folytassam? :D
A kérdező hozzászólása: Uhh, még odáig se jutottam el, hogy a gépem felismerje a telefon fájlait, vagy egyáltalán rá tudjak tölteni valamit. A Media Markt csak lengyel nyelvû tájékoztatót adott. Utána járni neten meg még lusta voltam.
Hm... Érdekes! :) Akkor maradnak az alaptémák, meg a háttérkép- és a launchercsere.


Van most ez a 20%-os SPAR matrica, ami néhány üzletben felhasználható. Hol találom, hogy mely üzletekben?

Sajnos a papírt elveszítettem, de a matricák megvannak. A Móricz közelében hol van legközelebb SPAR, ahol elfogadják? Sajnos a Móriczon nem és az Allee-ban sem, és megmondani sem tudták. 22-ig jók a matricák

Legjobb válasz: elárulok egy titkot: a matricákon mindegyiken ugyanaz a kód van. Nekem volt egy levélnyi a Határ útra meg egy másik nem tudom hová... aztán szépen mindet felragasztottam a Határ úton, csak egybe a 8-at nem lehetett blokkolni, ezért külön vettem 4 matricás cuccot, azt kifizettem, majd a többit ezután.

elárulok egy titkot: a matricákon mindegyiken ugyanaz a kód van. Nekem volt egy levélnyi a Határ útra meg egy másik nem tudom hová... aztán szépen mindet felragasztottam a Határ úton, csak egybe a 8-at nem lehetett blokkolni, ezért külön vettem 4 matricás cuccot, azt kifizettem, majd a többit ezután.
A kérdező hozzászólása: nem egészen értem mit mondasz, de ez nem is válasz a kérdésre. Engem az üzletek listája érdekelne, mert elveszítettem a papírt, amirõl a matricákat letéptem, amin rajta volt a csillagos részben
Árkádban be szokták váltani. Honnan lehet amúgy matricát szerezni? Nekem úgy volt egyszer, hogy az Árkádban osztogatták a bejáratnál. De amúgy nem tudom hol lehet szerezni mostanság, mert nem mindig osztogatják...
Nem nagy "trükk" a szerzése. Azokban a boltokban, ahol fel lehet õket használni, kérni kell a pénztárostól :D Egy vásárlásnál maximum 4 db 20%-os matricát használhatsz fel. Mikor te következel, mondod, hogy vegyen már elõ egy négyest, mert szeretnéd használni. És elõkapja a pult alól. Csak a legtöbb ember nem meri kérni, meg nem is gondolja hogy így is lehetne.
A kérdező hozzászólása: Hát nem így. Nagy barom vagy. Postaládába szokták bedobálni, de más környékre, mint ahol a bolt van.

Facebook-on hol találom, hogy melyik oldalakat kedveltem?

szortíroznám, hogy már mi nem kell, ami meg kell, küldjön minden frissítésről, de egyenlőre nem találom csak amiket berak, hogy mozi, könyvek, zene és hasonlók, de az 5%-sem, mert hát hol van az egyéb (cégek, kuponos oldalak, vicces oldalak, stb-stb). Szóval ezeket hol találom egybe?

Hol találom, hogy mi a default allocation size az XP-nek, amikor FAT32-re formatál?

Van valahol valami táblázat, amib?l ez kiderül? 2GB pendrive érdekel, hogy azt hogyan formázza le.

Legjobb válasz: Haggyad a defaulton.

Haggyad a defaulton.

Hol találom, hogy letölthessem?

szeretném a segítségeteket kérni,hogy megtaláljam a FELPÖRGETVE cím? film zenéit.aki tud segíteni el?re is köszi.....

Legjobb válasz: http://www.warezlobby.org/music/183175-driven-2001-ost.html

Jó pszichiátert keresek Magamnak Miskolcon. Hol találok? Hogyan kell bejelentkezni hozzá?

Els?sorban olyat keresnék, akinek nem kell fizetni, tehát nem magánorvos, mivel diák vagyok, a szüleimnek nem szeretném elmondani, miért akarok hozzá menni, ezáltal nincs is pénzem rá. Saját meglátásom szerint, igen nagy problémák vannak a fejembe, mivel folyamatosan lopok kisebb-nagyobb összegeket, családon belül, illetve folyton hazudok. Ez már rossz nekem is, nem szeretnék a társadalom szemete lenni, de nem tudom megállni a vágyat.

Legjobb válasz: Mivel még nem vagy 18, a Pedagógiai Szakszolgálatot kell felkeresned. Ott mindent részletesen elmondanak neked! Egyéni vélemény: beteg vagy. De,már a gyógyulás útjára léptél azzal, hogy saját magadnak bevallottad. Ez nagy szó! Sok sikert a terápiákhoz!

Mivel még nem vagy 18, a Pedagógiai Szakszolgálatot kell felkeresned. Ott mindent részletesen elmondanak neked! Egyéni vélemény: beteg vagy. De, már a gyógyulás útjára léptél azzal, hogy saját magadnak bevallottad. Ez nagy szó! Sok sikert a terápiákhoz!
Mivel nem magánrendelésre mennél, ide beutaló is kell!Ha jól tudom a Szent Ferenc kórházban is van ilyen rendelés még, Szentmiklósi fõorvosnõrõl csak jókat hallottam...
A Megyei kórházban is van pszichiáter aki 18 év alattiakkal foglalkozik.
A kérdező hozzászólása: Egyébként, egyéni véleményeket is várok.
A telefonkönyvben megkeresed a helyi sztk rendelõt. Általában a pszichiátriának külön száma szokott lenni. De odamehetsz személyesen is, és amikor kijön a nõvér, megmondod, hogy miért jöttél. Nála jobban senki sem tudja a szabályokat. Nem kell beutaló. Idõpontot kell kérni. Ha nem fogadnak, mert nem vagy még 18 éves, akkor is megmondja, hova fordulhatsz.
Megbocsáss kedves utolsó: mi ez a pedagógiai szakszolgálat, és merre találhatók? Én már megértem jó sok évet, még csak nem is hallottam róluk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!