Találatok a következő kifejezésre: Hol találok hiphop (4 db)

Hol találok egy jó hiphop tánciskolást?

13 éves vagyok és szeretnék hiphop oktatáson résztvenni.A 16.kerületben keresnék egy iskolát,ahol elkezdhetek tanulni.A válaszokat el?re köszönöm!

Hol találok jó hiphop tánciskolát?

16 éves lány vagyok másfél éve járok egy hiphop táncsuliba nem szeretném megnevezeni.. azt hiszem szeretnék váltani, mert tulajdonképpen semmit se csinálunk ott, a társaség nem a legjobb már annyian ott hagytak minket. Itt kéne a környéken a 7.kerületben lakom, és jó lenne ha nem kéne utazgatni (jelenleg busz és metróval tudom csak megközelíteni) de szeretnék esetleg sétálva elmenni oda. Andrássy útig kb jó lenne szóval ne legyen irdatlan messze sem. és 5-6 ezerér keresek valamit. szeretnék "vagyány" táncos lenni. szeretném vinni valamire! kérlek segítsetek köszönöm

Legjobb válasz: Én tudok egy nagyon jó sulit, csak elég messze neked. A neve : Mazsy tánciskola, XVII. ker (rákoskeresztúr) Pesti úti focipálya mögött. ( A Bakancsos utcánál kell leszállni a buszról)

Én tudok egy nagyon jó sulit, csak elég messze neked. A neve : Mazsy tánciskola, XVII. ker (rákoskeresztúr) Pesti úti focipálya mögött. ( A Bakancsos utcánál kell leszállni a buszról)
Szia! A Black Time Hip-Hop tánciskola Budapesten és vidéken is több helyen tart tanfolyamokat többféle táncstílusban ( New Style Hip-hop, Fusion Funk, Feel Da Flawa, Street Jazz ). Ráadásul a vezetõjük 2x-es világbajnok Hip Hop táncos és nagyon jól oktat. Pontosabb információkat a honlajukon találsz http://blacktimehiphop.com
Én a T-dancehez járok és elkell mondjam qrva jó!ajánlom neked a T-Dance táncstúdiót.Pesten is van, de hogy pontosan hol, azt nemtudom.van honlapja, keress rá!:)
Van egy jó hip-hop tánciskola, a 8.kerületben a Szentkirályi utcában, 5 percre a Kálvin tértõl. Heti 2x vannak az edzések mindenféle korosztálynak. Jók a táncok, az edzés, kondiban tart, nagyon jó a csapat is. Most indítanak új csoportokat, úgyhogy lehet csatlakozni.
Szia! A VII.kerületben tanítunk minden nap street dance stílusokat, ha érdekel tanfolyamaink teljes leírását megtalálod az utcaitancok.hu-n! Szeretettel vár: Hajni és Mike az Utcai Táncok Egyesület tanárai
Sziasztok! Mezei Anita vagyok, hip-hop tánctanár (sportoktató-tánc szakon szereztem képesítést). 8 éve táncolok hip-hopot, és 3 éve tanítok!!! Ha szeretnél rövid idõn belül a streetdance összes válfajával megismerkedni és egy hangulatos órán részt venni, akkor hívj bátran! Jelenleg a FEELING-FANTASY TÁNCISKOLA 4033 DEBRECEN, VERES PÉTER UTCA 67. (bejárat a"Tomó" csemege mellett) Vagyok tánctanár. Egyéb szolgáltatásaim: szalagtûzõs táncok, magánórák, tánciskolák vendégelõadója. Elérhetõségeim: e-mail: [email protected] Tel.: 30/577-9063
Szia! A Deák térhez közel (ill. az Operánál is kurzusuk) én tudok ajánlani neked egy jó hiphop táncsulit, a BooG-$ HipHop Dance Squad-ot. Az oktató srác elég jófej és elég profi, az órák nagyon hangulatosak, és tanulunk new style-t, oldschoolt, krumpot, jacksont, meg mindenfélét, nem fogsz unatkozni. A táncsuli honlapján van egy-két ízelítõ video is, de az elsõ probaóra ingyenes, úgyhogy nyugodtan ki tudod próbálni! A tánciskola honlapja a http://www.boogs.hu címen érhetõ el.
A kérdező hozzászólása: a net már megvolt
hát nézz körül a neten. ott biztos van vmi, esetleg fórumokon olvashacc is véleményeket egyes táncsulikról.
Kedves Kérdezõ! Hasonló problémákkal küzködök, csak én egy eldugott kis városban élek, ahol nem dívik az iilyen és a közelbe ami tényleg közel lenne, ott meg nem olyat tanítanak ami jó is lenne, mert mint Te is látod elég nagy különbség van a sulik között. Én ajánlanám, hogy otthon kapcsolj be egy Neked megfelelõ ritmusu számot és kezdj el rá táncolni gyakorlás képp, de ne koreográfiát! Az nem kell, tanulj meg a ritmusra mozogni, érezd át és úgy megy magadtól ez a "vagány" táncos dolog :) Jó a tánciskola, de a mindeféle koreográfia ami a zenétõl eltér az az örületbe kerget, legalábbis engem, mert akkor végülis "semmi értelme" :) Jó gyakorlást ;)
A kérdező hozzászólása: de ha a közelbe kell... -.-
Budapesten Show out tánckurzus a legjobb ! nézzétek meg:) http://showout.5mp.eu/
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!