Találatok a következő kifejezésre: Hol találok helyet vagy (31 db)

Hol találok Nyíregyen vagy Debrecenben olyan helyeket ahol a lányok vevõk egy egy éjszakás kalandra? 19 vagyok és még mindig szûz, többi lent

Meguntam h rendes voltam és vártam a bnõimre mert szerettem õket 3ból 4 otthagyott egyik megcsalt, másik kapcsolat csak 1 hónapos volt 3. kiszeretett belõlem az elsõt meg én hagytam ott mert r**banc lett belõle

Legjobb válasz: Nem véletlenül vagy még mindig szûz. Egy ilyen rakás szerencsétlenséggel senki sem akar dugni! Mikor jössz már erre rá?!

Nem véletlenül vagy még mindig szûz. Egy ilyen rakás szerencsétlenséggel senki sem akar dugni! Mikor jössz már erre rá?!
Az egyiket azért selejtezted ki, mert ribi lett belõle. Keresd meg: ha akkora ribi, akkor segít rajtad! Ha nem, akkor hülye vagy hogy kirúgtad!
A kérdező hozzászólása: normális választ vártam de úgy látom az elsõ válaszoló csak egy egoista bar**om állat, aki túl sokat képzel magáról , tán annyi nõvel voltál már ? rem egyszer elkapsz vmi nemi betegséget vagy becsúszik egy két gyerek is és egy sikátorba fogsz megr***adni . 2. válaszoló megtettem és a csaj már vetkõzõt , vszeg még mindig akar engem
Vörös lámpás negyed, Amszterdam. Ott mindenki csak arra vágyik. Ja, és veled! Csak vigyél eurót
Ne csodálkozz ha az összes csajod lelépett.Biztos dugni szerettek volna.

Magyarországon hol találok szakácsiskolát, vagy egy helyet ahol foglalkoznak ilyen oktatással? (hétvégi tanfolyam lenne megfelelő- és inkább az ország keleti vagy középső részén)

Legjobb válasz: DE van hétvégi szakácstanfolyam!Nem tudom, hogy érdekel-e még.Budapesten folyik a képzés. Nézd meg ezen a linken: http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kereskedelmi_es_vendegla..

DE van hétvégi szakácstanfolyam!Nem tudom, hogy érdekel-e még.Budapesten folyik a képzés. Nézd meg ezen a linken: http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kereskedelmi_es_vendegla..
Szakácsokat csak nappali képzésben oktatnak, vagy hétközben. Keress rá a neten úgy mint vendéglátó ipai szakközép és kidobja neked az ország azon részén lévõ iskolákat és ott érdeklõdj. De a hétvégéi oktatáshoz nem fûznék sok reményt.

Hol találok a neten olyan térképet, , amin ha egy helyre rákattolok, vagy stb. megmutatja, hogy mennyi annak a tengerszint feletti magassága?

Kb. 1-1,5 éve már rátaláltam erre atérképre a neten, hogy rákattoltam mondjuk a térképen a lakóhelyemre, és kiírta h. 125 méter, aztán a Kékesre, oda meg h. 1015 méter(kicsit pontatlan, de a viszonylagos magasságot megadja ;) ), szóval, most meg nem találom :// Aki tud erről valamit kérlek írjon ;))))

Legjobb válasz: (Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)

(Jajj, én meg azt nem találom, (amit már egyszer megtaláltam:-)), és ami mûholdas képet mutat, és ha fölé viszem a kurzort, akkor kis téglalapocskában jelzi a hely koordinátáját! Ha arrébb húzom, akkor folyamatosan az aktuális pont koordinátáját jelzi... Lehet ugyanez még magasságot is jelölt, csak az engem nem érdekelt, így nem emlékszem, és talán ugyanazt keressük? Nem biztos. Megnézem azért, hogy miket raktároztam el, mert már nem is emlékszem. Hátha van magasságos is...)
(Sajna nem találtam egyikõnk által keresettet sem. Egy olyat ismerek, hogy szerkesztesz egy útvonalat -többnyire bringást-, és miután készen el van mentve, csinál egy magasságtáblázatot, amin ha végighúzod a kurzort, akkor jelzi mögötte a térképen, hogy az az adott magasságú pont hol van pontosan. De tuti nem ezt keresed. Ha mégis érdekelne: bikemap.net.)
http://www.daftlogic.com/sandbox-google-maps-find-altitude.htm Magasságot és koordinátát is ír alul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;))))))


Hol találok olyan embert (férfi, nő) aki szivesen elutazna velem múzeumokat látogatni vagy más helyeket?

Legjobb válasz: Kérdés merre laksz, és a más helyek azok mik. Pl városnézés, vagy hegyi túrázás?

Kérdés merre laksz, és a más helyek azok mik. Pl városnézés, vagy hegyi túrázás?
Ha lenne idõm, én mennék szívesen.
A kérdező hozzászólása: Lehetõség adott csak élni kell vele
A kérdező hozzászólása: Heves megyében lakom Gyöngyösön
Nem mindegy merre laksz. Ha pl szombaghelyen vagy pécsen az nekem kb 400 km...

Hol lehet interneten vagy személyesen Jane babakocsit venni? Főleg a Jane nomad érdekelne, de neten csak 1-2 helyen találok, de ott sem azokat a szép színeket mint amiket használtan kínálnak.

Első babánál concord fusiont használtunk, és most is olyat keresek (csak elég sötét színekben vannak az újak) vagy a Jane nomadot ami majdnem ugyanaz. Köszönöm!

Legjobb válasz: off.. egy barátnõmnek van jane nomad és utálja. õk külföldrõl vették, nem tudom, hol lehet itthon kapni.

off.. egy barátnõmnek van jane nomad és utálja. õk külföldrõl vették, nem tudom, hol lehet itthon kapni.
Elefáni bababoltban, ill. az internetes honlapjukon láttam ilyet: http://bababolt.echt.hu/babakocsi/jane
második voltam, még egy link: http://elefani.eu/spl/224683/UTOLSO_DARABOK
énis ilyet kersek..
ha nem találtok sehol sem ilyen felsõt akkor lehet csináltatni is és akkor te mondod meg hogy milyen legyen úgy biztos egyedi lesz de ez csak egy ötlet
milyen undorító beckhamné lába a 3.képen pl. :| amúgy nekem kínaiból van, és rajtam nem olyan mint egy zsák. tehát nem tudom, milyen az alakod?:D
A kérdező hozzászólása: az alakommal nincs semmi, csak a legtöbb boltban bõ szabásúak voltak a hosszabb pulcsik. a kínaiban meg vagy ujjatlan felsõ voltak és tele voltak aggatva ízléstelen díszítésekkel meg mintákkal.. Nekem annyira mindegy hogy hol, csak találjak már egy egyszerû hosszú pulcsit, ami deréknál szûkített.
Hmm... csak így mellékes infónak Nemtudom milyen oprendszert használsz de remélem azt tudod hogy: A Catalyst 6.11 az utolsó ami támogatja ezt a kártyát. Ez 2006 Nov. 15 jött ki. Azóta ez egy nem támogatott kártya. Szal alapból XP SP3 például nem is engedi feltelepíteni a catalystot. Az más kérdés hogy ez megoldható elég gyorsan..

Hol találok a neten Németországi (vagy Ausztriai) lomtalanítás dátumokat és helyeket?

Láttam hogy páran ezzel kereskednek, de gondolom fellelhet? a lomtalanítás (vagy ócskapiac) naptár a neten szabadon is, csak az a kérdés hogy hol. Német vagy osztrák is megfelel...

Legjobb válasz: Ha tudnád hogy mekkora pénz van ebbe akkor nem okoskodnál itt..lesüllyedés?? Nem annak nevezném.. attól hogy te beleszülettél a jóba és nem kell minden nap dolgoznod hogy tudj mit enni attól más megpróbálhat dolgokat nem? Tudod a nyugat fél év után kidobja a megunt LG flatron síkképernyõst mert kijött az új..szánalmas vagy.

Ha tudnád hogy mekkora pénz van ebbe akkor nem okoskodnál itt..lesüllyedés?? Nem annak nevezném.. attól hogy te beleszülettél a jóba és nem kell minden nap dolgoznod hogy tudj mit enni attól más megpróbálhat dolgokat nem? Tudod a nyugat fél év után kidobja a megunt LG flatron síkképernyõst mert kijött az új..szánalmas vagy.
Sziasztok! Sajnálatos módon tényleg nagy üzlet van a német, ill. osztrák lomtalanításban... Unokahúgomék ebbõl élnek...és teszem hozzá legálisan.Ausztriában és Németországban, ha valami elromlik, azt nem javítattják meg, hanem egyszerûen kidobják....nagyon sokan mennek lomatalanításkor nyugatra...mert azért valljuk be.....Magyarország vagy 100 évvel le van maradva a nyugattól. Ez van...és errõl nem a polgárok, hanem az állam neves képviselõi tehetnek... Azért teszem hozzá...ha nálunk van lomtalanítás....azért vannak olyan romák, akik járják a falvakat, és "guberálnak".És persze senki nem tiltja meg nekik....max lenézzük õket....és nem csak romák teszik ezt....hanem a szegényebb emberek...ebben szerintem nincs semmi kivetnivaló...legalábbis az nem veti meg, aki élt már szegénységben...és én is éltem már Bevallom voltam olyan szegény, hogy két kisgyerek mellett ki kellett járnom éjszaka az erdõre fát lopni, hogy ne fagyjunk meg...és ha ezért valaki elítél...nos azt nagyon tudom sajnálni:)
és akkor csodálkoztok, hogy lenéz minket a nyugat. :) sztem tutira nincs kitéve a netre, egyes berkekben kincset érõ információ, nem rakják csak úgy ki közszemlére.
Mo-on sem azért van a lomtalanítás, hogy a "fosztogatócsapatok" megszállják a kitett ócskaságokat és válogassanak belõle, hanem azért, hogy szervezetten elszállítsák a lomtelepekre!... A kukák sem azért vannak kitéve az utcára, hogy a hajléktalanok kipakolják és keresgessék benne a számukra értékes holmikat, hanem azért, hogy szervezetten a szeméttelepekre szállítsák a hulladékot! Németországban is ugyanúgy mérgesek az ottlakók, ha a kitett szemetüket a "fosztogatócsapatok" szétdúlják és nem csodálom, ha ezeket a népségeket lenézik... :-[ Azért ENNYIRE már nem kellene lealacsonyodni, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: Neked most mi is a gondod pontosan? Nem azért van az ócskapiac meg lomtalanítás hogy megszabaduljanak a cuccoktól? Ahhoz meg vevõk kellenek nem?

Hol lehetne kartondobozokat rendelni költözéshez a neten? Egyszerüen nem találok, csak vagy olyan helyet ahol nagytételben lehet csak venni, vagy ahol maguk a lapra hajtogatott dobozok kiszállítása, 3-5 ezer forint!

Tudom, hogy menjek el boltokba és kérjek onnan mosószeres meg stb. dobozt, de ez most nem jön össze, szóval ha valaki tud ilyen webáruházt ahonnan tuti hogy lehet rendelni, megköszönném.

Legjobb válasz: http://www.quill.hu GE-824768 Egyhullámú hajtogatott doboz 550x400x400 25 db 267 Ft/db +ÁFA szállítási költség bruttó 1428Ft + 480Ft biztosítási díj

http://www.quill.hu GE-824768 Egyhullámú hajtogatott doboz 550x400x400 25 db 267 Ft/db +ÁFA szállítási költség bruttó 1428Ft + 480Ft biztosítási díj
A kérdező hozzászólása: húú ez meg így 13ezer forint..:( de azért köszi.
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Nem Pesten. JászNagykun
Ha van a közelben ahol laksz nagyobb üzlet, vagy áruház, vagy benzinkút, onnan tudsz kérni üres kartondobozokat, amibõl már kipakolták az árut. Örülnek, hogy nem telik meg olyan hamar a szeméttároló. Felénk legalábbis szívesen adnak:)
A kérdező hozzászólása: MINDEN boltban jártunk, mindenhol azt mondták, hogy NINCSEN. Miközben a bolt mögött hatalmas konténerben állt a doboz, senkinek se kellett, de onnan nem vihettük el. Corában, Tesco-ban külön engedély kellett volna hozzá, hogy elhozzuk, miközben a pakoló fiúk is elmondták, hogy rengeteg van nekik, és semmire nem kell... Jó egy rendszer...pedig ez lenne az igazán környezetkímélõ, ha ezek a dobozok többször felhasználásra kerülhetnének..dehát neeeem...:((( Azért köszi

Hol találok olyan baba boltokat vagy nagyobb áruházakat Budapesten vagy környékén, ahol szinte mindent megvehetek (kiságy, babakocsi, ruhák, stb.) egy helyen és azért nem is olyan drága?

Legjobb válasz: A Corában most voltak baba-mama napok, és onnan láttam én is itt a neten,hogy mennyi mindent lehet kapni.Amúgy nem vagyok Budapesti, így nem is okoskodom itt, csak ezt pont láttam,nézd meg a honlapjukat,ha érdekel.

A Corában most voltak baba-mama napok, és onnan láttam én is itt a neten, hogy mennyi mindent lehet kapni.Amúgy nem vagyok Budapesti, így nem is okoskodom itt, csak ezt pont láttam, nézd meg a honlapjukat, ha érdekel.
Ajánlanám Neked a http://www.babaholmiolcson.hu oldalt, a babadiszkont Pestimrén található, és minden kapható szerintem viszonylag alacsony árakon. Mi ott vettünk mindent kiságytól babaruháig elég sok mindent. A másik részét mi is a Corából szereztük be...
Szia! Mi találtunk egy jó kis boltot, nem nagy, de vizsonylag jó áron, és mindent megtalálsz. Pontos címet nem tudok, de a Lehel térnél van, a templom mellett.
http://www.babyoutlet.hu Ez a Brendon kiárusító boltja, és mindig vannak jó áron is cuccok. A Soroksári úton vannak (IX. ker.).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!