Találatok a következő kifejezésre: Hol találok felsorolást, ahol (2 db)

Hol találok a neten egy olyan táblázatot, vagy felsorolást ahol leírják pontosan milyen ételek a fehérjék, szénhidrátok, keményítők . Stb?

Nem tudom melyik kaja micsoda, segítség lenne a fogyókúrához. NEM kalóriatáblázat. Pl. kenyér az szénhidrát, vagy mi? stb.

Legjobb válasz: Olyat találtam hogy leírják az egyes kajákban mennyi összesen a fehérje, a zsír, a szénhidrát a nem tom mi... most akkor ebbõl hogy döntsem el hogy pl. a 90 napos diétánál mit ehetek az egyes napokon. Tök zavaros ez nekem. De biztos én vagyok a droid. Bocsi a tudatlanságomért.

A kérdező hozzászólása: Olyat találtam hogy leírják az egyes kajákban mennyi összesen a fehérje, a zsír, a szénhidrát a nem tom mi... most akkor ebbõl hogy döntsem el hogy pl. a 90 napos diétánál mit ehetek az egyes napokon. Tök zavaros ez nekem. De biztos én vagyok a droid. Bocsi a tudatlanságomért.
kcal.hu ott van h mennyi benne a ch a fehérje a zsír, most ebbõl elbírod dönteni hogy kenyeret melyik napon egyél, húst mikor ehetsz, tojást szabad-e enned, stb. de legtöbb kaján pl most gonodlok a csomagolt sonkára rávna írva h mennyi kcal fehérje zsir ch

Hol találok olyan felsorolást, ahol az Anya szó több nyelven levan írva?

Különleges nyelvek is.

Legjobb válasz: talán ez jó lesz: http://matriarchy.info/index.php?option=com_content&task=vie..

A kérdező hozzászólása: köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!