Találatok a következő kifejezésre: Hol találok felsorolást, (7 db)

Hol találom a Microsoft Office Word 2007-en belül a Felsorolás, számozás részt?

Most lett telepítve, de sehol sem találom, pedig valahol ott kell lennie.

Legjobb válasz: Szia! Ott kell(ene) lennie a Formázás alatt... Ha nincs meg, akkor az ikonok között keress egy olyat, amin 1,2,3 szerepel egymás alatt, egy bekezdésre nyomd meg, majd ha a bekezdésre duplán kattintasz elõjön a Felsorolás, számozás párbeszédpanel. Ha ezt sem találod: Beszúrás/Testreszabás/Parancsok "fül" Kategóriák közül válaszd ki a Formátumot, a Parancsok között meg keresd meg a "Számozás" és/vagy a "Felsorolás" ikont és "fogd meg és húzd" ki a menüsor alá. Az elnevezések minimálisan eltérhetnek, én 2003-ason néztem végig. Remélem segítettem, üdv.

Szia! Ott kell(ene) lennie a Formázás alatt... Ha nincs meg, akkor az ikonok között keress egy olyat, amin 1, 2, 3 szerepel egymás alatt, egy bekezdésre nyomd meg, majd ha a bekezdésre duplán kattintasz elõjön a Felsorolás, számozás párbeszédpanel. Ha ezt sem találod: Beszúrás/Testreszabás/Parancsok "fül" Kategóriák közül válaszd ki a Formátumot, a Parancsok között meg keresd meg a "Számozás" és/vagy a "Felsorolás" ikont és "fogd meg és húzd" ki a menüsor alá. Az elnevezések minimálisan eltérhetnek, én 2003-ason néztem végig. Remélem segítettem, üdv.
Az Office 2007 teljesen átalakult a 2003-hoz képest. Olyan, hogy formátum, meg testreszabás még véletlenül sincs benne, pont az a lényege az új programszerkezetnek, hogy ezeket elkerülje. Mivel a számozás és felsorolás gyakori jelenség, így a Kezdõlap fülön találod meg a szükséges mûveleteket. A bekezdésigazítás felett találod meg a szükséges szimbólumokat, azokat lenyitva pedig beállíthatod a kívánt értékeket, tulajdonságokat. Ugyanez a hatás, ha a felsorolásra szánt szöveget kijelölöd és a helyi menüben kiválasztod a felsorolást vagy a számozást, az almenüben pedig kedvedre válogathatsz. Szintén felsorolás-lista érhetõ el a * karakterrel és szóközzel vagy tabulátorral kezdett szöveg esetén.

Hol találok a RENDSZERES hangmegfeleltetésen alapuló finn-magyar összevető táblázatot, v felsorolást az interneten?

endszeres

Legjobb válasz: Nem hiszem h lenne ilyen, mivel a finn és a magyar valójában nem rokon nyelvek, így csak véletlenszerûen fordul elõ ilyesmi 1-2 szóban.

Nem hiszem h lenne ilyen, mivel a finn és a magyar valójában nem rokon nyelvek, így csak véletlenszerûen fordul elõ ilyesmi 1-2 szóban.
A kérdező hozzászólása: mér szólsz hozzá ha gigahül(y)e vagy?
Sztem nem gigahülyeség, ha vki nem fogad el szó nélkül minden dogmát, hanem a tények alapján alkot véleményt.
A kérdező hozzászólása: akkor mért szól hozzá?


Hol találom azt a felsorolást, ami jellemző a nőkre?

Pl. - a tus alatt nézegeti a sampont - mobilt használ óra helyett - megfordítja a párnáját alvás el?tt, hogy "h?tsön" - el tud olvasni 10x is egy írást anélkül, hogy tudná, mit olvasott - fogkefével járkál a lakásban, amikor mossa a fogát stb.

Legjobb válasz: - a tus alatt nézegeti a sampont - megfordítja a párnáját alvás elõtt, hogy "hûtsön" - fogkefével járkál a lakásban, amikor mossa a fogát Ezek rám is igazak. Ezek szerint nõ vagyok? :D 26/F

- a tus alatt nézegeti a sampont - megfordítja a párnáját alvás elõtt, hogy "hûtsön" - fogkefével járkál a lakásban, amikor mossa a fogát Ezek rám is igazak. Ezek szerint nõ vagyok? :D 26/F
Esküszöm, a kétharmada igaz rám is. Állok a boltban, mert nem tudom, mit kell venni. Hatszor elindulok vacsorázni és fél órát állok a hûtõ elõtt, mire eldöntöm, mit egyek. Számolom az idõt, mennyit aludhatok reggelig. Korábbra húzom az ébresztõt, sõt több órát is csörgetek egymás után. Plusz a sampon, a fogkefe, a párnafordítás... Megint a 26/F voltam.
Facebook-on, de ez baromság.
nekem több mint a fele a pasikra is jellemzõ...
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam, íme: MI CSAJOK : - Fogkefével sétálunk a házban.:) - A zuhany alatt olvasgatjuk a samponos flakont.:) - Már elõre nevetünk a vicceinken, pedig még el sem meséltük.:) - 10szer eltudunk valamit olvasni anélkül, hogy értenénk.:) - Toljuk az ajtót, pedig nagy betûkkel ott a húzni felirat.:) - Megkérdezzük: "Mi?" miközben mindent értettünk.:) - Utáljuk, ha a szél összeborzolja a hajunkat.:) - 10szer nézünk a hûtõbe anélkül, hogy ennénk valamit.:) - Hívnunk kell a saját telefonunkat, ha megakarjuk találni.:) - Nézzük az órát anélkül, hogy megtudnánk az idõt.:) - Állunk a boltban a hûtõs részlegen, és nem tudjuk mit is akartunk venni.:) - Megfordítjuk a párnánkat, mert így "hûvösen" tudunk aludni.:) - Korábbra állítjuk az ébresztõt, hogy tovább tudjunk ágyban maradni.:) - Amikor lefekszünk számoljuk hány órát tudunk aludni.:)

Hol találok a neten egy olyan táblázatot, vagy felsorolást ahol leírják pontosan milyen ételek a fehérjék, szénhidrátok, keményítők . Stb?

Nem tudom melyik kaja micsoda, segítség lenne a fogyókúrához. NEM kalóriatáblázat. Pl. kenyér az szénhidrát, vagy mi? stb.

Legjobb válasz: Olyat találtam hogy leírják az egyes kajákban mennyi összesen a fehérje, a zsír, a szénhidrát a nem tom mi... most akkor ebbõl hogy döntsem el hogy pl. a 90 napos diétánál mit ehetek az egyes napokon. Tök zavaros ez nekem. De biztos én vagyok a droid. Bocsi a tudatlanságomért.

A kérdező hozzászólása: Olyat találtam hogy leírják az egyes kajákban mennyi összesen a fehérje, a zsír, a szénhidrát a nem tom mi... most akkor ebbõl hogy döntsem el hogy pl. a 90 napos diétánál mit ehetek az egyes napokon. Tök zavaros ez nekem. De biztos én vagyok a droid. Bocsi a tudatlanságomért.
kcal.hu ott van h mennyi benne a ch a fehérje a zsír, most ebbõl elbírod dönteni hogy kenyeret melyik napon egyél, húst mikor ehetsz, tojást szabad-e enned, stb. de legtöbb kaján pl most gonodlok a csomagolt sonkára rávna írva h mennyi kcal fehérje zsir ch
Folyt a könnyem a nevetéstõl!!!!!!
Hééé, ez nagyon poén...és milyen igaz egy-egy mondat !!!!!!:DDDD
Na ezt elküldtem az összes kismama ismerõsömnek, hogy õk is kössék fel a gatyát:D
és ezek után jön rá az ember lánya, hogy biztosan akarok gyereket? XD nagyon jó volt, van amin sokat nevettem:D Köszönjük.)
Hát ez nekem is nagyon tetszik:) Szép napot!
Szívesen:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!
Hát ezen most könnyesre röhögtem magam :D :D :D
Ez tényleg jó...

Hol találok olyan felsorolást, ahol az Anya szó több nyelven levan írva?

Különleges nyelvek is.

Legjobb válasz: talán ez jó lesz: http://matriarchy.info/index.php?option=com_content&task=vie..

A kérdező hozzászólása: köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!