Találatok a következő kifejezésre: Hol találok ezermestert, aki (1 db)

Hol találok olyan ezermestert, aki kis javításokat is elvállal a ház körül?

Pld. Víz, pg-gáz, kert, . Nyugdíjasra gondoltam. III. ker. lakos vagyok

Legjobb válasz: igen, én is a szûk lakókörzetet javasolnám. Mindenhol lakik egy "szaki bácsi", vagy egy "mesterke".

igen, én is a szûk lakókörzetet javasolnám. Mindenhol lakik egy "szaki bácsi", vagy egy "mesterke".
Csak a szûk lakókörzetedben keresgélj, biztos van olyan aki szívesen dolgozgat még, de nem kell messzire utaznia egy csap "bõrözésért".Beszélgetni, érdeklõdni kell mindenkitõl, elõbb-utóbb lesz eredménye.
Én újsághirdetést adnék fel.
íme akit kerestél ház körül kivül belül bármit megcsinálok keress fel


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a rutilos és bázikus elektródák közt?

3

Milyen fából tudok ásó, kapa, kasza nyeleket készíteni? És honnan szerezhetek olyan fákat? Erődről ha hozom falopás vagy mi?

6

Mivel fessem le az üvegszálas kenumat?

Melyik az a festék, ami időtálló, célnak megfelel, és hol lehet beszerezni?

1

Mit készítsek? (TÖBBI LENT)

Kezdő lakatos vagyok (autószerelő szakon végeztem), munkanélküli. Azon gondolkodtam, hogy mit tudnék készíteni vasból amit el is lehet adni. Kisebb alkatrészeket, eszközöket, amit könnyen el lehessen adni. Nem gond az sem, hogy nem keresek sokat rajta, csak azért legyen egy kis zsebpénzem... Valami ötlet?

7

Milyen fabunkereket tudtok (képeket léci)?

elvárásom:
Lányos de ne olyan hamupipőkést.(pl.zombik virágokkal vagy valami)
Ne legyen kicsti.
Egyszerű legyen.
Ne fán legyen.tű
Elől legyen(leheőleg)kertje.

3

Kerítéstartó profilt hogyan tudom megerősíteni?

A kerítéstartó profilok elrohadtak, kidőlnek a betonból. Meg lehet valahogy erősíteni, hogy ne kelljen a beton alapot feltörni és újra betonozni?

1

Beltéri festéket mivel ajánlatos felvinni a falra?

2 éve volt nálunk festés Dulux festékkel, alapozás is volt. Most a Polifarbe Platinum festéket szeretnénk használni. Ugye nem kell megint alapozni? Pár helyen lepergett a festék, ott azt tanácsolták, hogy le kell csiszolni, pormentesíteni a felületet. Férjem szívesen kipróbálná a festékszórós megoldást, de én a teddy felé hajlok. Sok rosszat olvasni a festékszóróról. A gyerekszobába fontos lenne a formaldehid mentes festék, ugye ez a márka nem káros az egészségre? Kicsit sok a kérdés tudom, de a legjobb megoldást szeretnénk. Szóval mivel fessünk és ajánlanátok ezt a márkát? Köszönöm!

1

Elektromosfűrészlánc élező. Az olcsób jó-e?

Tanácsot kérnék! Akinek az egyszerűbb élezője van,azzal is lehet dolgozni,vagy csak taknyolás az egész?
Előzmény: Én reszelem a láncokat,de évente egyszer elviszem köszörültetni. Itt már~már pofátlan-700 ft-ot kérnek egy 3~4 perces melóért.
Elhatároztam,veszek egy kis köszörűt. Tizen-huszonezrest már nem éeré meg,a barkácsboltos7ezres használható???
Nem műanyag,hanem fém asztalos.

2

Ezekhez a láncfűrészekhez vannak alkatrészek, és ha igen viszonylag olcsóak? Esetleg tudtok olyan fűrészgépet, ami 20 ezer forint alatt van és nagyon olcsóak hozzá az alkatrészek?

http://szerszampiac.hu/faipar/lancfuresz/akcio_chs_52ccm_ben.. ,

3

Hol kezdjem el burkolni a teraszom padlóját?

Sziasztok!

Főleg burkolók, tapasztalt emberek segítségét kérném.
Szeretném a félig zárt teraszomat leburkolni járólappal. Kb 17 m2 lenne. Hol kezdjem el? Beton alapja van, elég egyenesen lett betonozva. Kellene alapozni, vagy csak egyből rakhatom? Netán kell tapadó híd alá? Úgy tudom, ott kell kezdeni a lapok lerakását, ahol elsőre látszik. Az a gond, hogy nem 90 fokos a külső sarka, így nem biztos, hogy eltalálom a lap méretet, párhuzamát a többivel/többihez. Ha a faltól kezdem, az jobb lenne? Mivel szeretnénk korlátot cserélni, meg lehet azt tenni, hogy kihagyom a szélső sort, majd a másodikkal kezdem? Úgy emlékszem, azt mondták, érdemes él védőt tenni a szélére, nehogy letörjön. A fém él védő megfelelő, ugye?
Amikor lerakom a lapokat, de nem szeretném összejárkálni, hogy ne csússzanak el/széjjel, mit lehet rátenni, amin közlekedhetek? Valahogy be kell mennem a házba, mivel ott alszom majd ez idő alatt.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!