Találatok a következő kifejezésre: Hol találok esküvőre (18 db)

Hol találok papi szöveget esküvőre, amit használnak ma?

Vagy légyszíves, írna nekem valaki?

Legjobb válasz: református: http://reformatus.hu/archiv/uj/EGYHAZUNK-hazassagkotes-99-10.. katolikus: http://www.freeweb.hu/jegyes/eskuvo/index.html evangélikus: http://reformatus.hu/archiv/uj/EGYHAZUNK-hazassagkotes-99-10..

Én római katolikust tudok neked írni. X = férfi neve, Y = nõ neve X/Y, megfontoltad-e Isten színe elõtt szándékodat és szabad elhatározásból jöttél-e ide, hogy házasságot köss? Igen. Ígéred-e, hogy leendõ feleségedet/férjedet tiszteled és szereted, amíg a halál el nem választ benneteket egymástól? Ígérem. Elfogadod-e a gyermekeket, amikkel Isten megajándékozza házasságtokat? Elfogadom. Ígéred-e, hogy Krisztusnak és az õ egyházának törvényei szerint neveled õket? Ígérem. X, nyilatkozzál Isten és az anyaszentegyház színe elõtt, akarod-e a jelenlevõ Y-t feleségül venni? Igen. Y, Isten szent színe elõtt feleségül veszlek. Y, nyilatkozzál Isten és az anyaszentegyház színe elõtt, akarsz-e a jelenlévõ X-hez feleségül menni? Igen. X, Isten szent színe elõtt feleségül megyek hozzád. Isten engem úgy segélyen, nagyasszonyunk, a Boldogságos Szûzmária és Istennek minden szentjei, hogy a jelenlévõ X-t/Y-t szeretem, szeretetbõl vettem/mentem hozzá feleségül, Isten rendelése szerint, az egyház törvénye szerint és, hogy õt el nem hagyom holtomiglan, holtáiglan, semmiféle bajában, Isten engem úgy segélyen. Elõször mindig a férfit, majd a nõt kérdezik. (Polgárin pont fordítva.) Remélem érthetõen írtam le!

Hol találok nagy méretű alkalmi ruhát Budapesten? 46-tól 54-es méretig keresünk ruhákat. Esküvőre kellene, de nem találunk sehol olyat, ami igazán alkalmi, de mégsem 50ezer egy sima blézer.

Köszönöm, ha segítetek, elég sürg?s lenne.

Legjobb válasz: Dress Box => Árkádban is van, meg a Westendben is. Csodaszép ruhák. A Westendnek a kajás részénél is van egy nagyon apró alkalmiruha bolt, esetleg térjetek be oda is.

Dress Box => Árkádban is van, meg a Westendben is. Csodaszép ruhák. A Westendnek a kajás részénél is van egy nagyon apró alkalmiruha bolt, esetleg térjetek be oda is.
A kérdező hozzászólása: köszi, mindenképpen megnézzük :)

27 hónapos kisfiamnak elegáns ruhát esküvőre hol találok?

Nagyon szeretnék neki venni egy szettet, ami a ceremónia alatt lesz rajta, nadrág, mellény, nyakkendő, kis fehér inggel, mint a nagyoknak van, csak persze "miniben". Ismertek olyan webáruházat, ahol tudok ilyen szettet rendelni? Fontos hogy web-es legyen, mert külföldről nekem egyszerűbb megrendelni. Eddig még sehol nem találtam megfelelő szettet.

Legjobb válasz: Hófehérke boltba láttam de annak nincs web-shopja. http://www.jofogas.hu/heves/Kisfiu_kereszteloruha__unneplo__.. http://www.cserebere.hu/termek/baba-oltony http://www.google.hu/search?hl=hu&q=baba+%C3%B6lt%C3%B6ny&ba..Szerintetek hol találok romantikus de nem csicsás, nem fehér menyasszonyi ruhát levendulás-Balaton-felvidéki esküvőhöz?

Nem baj, ha lilás, csak fekete ne legyen benne. Nem szeretnék nagy abroncsost sem és habos-babost sem de legyen meseszép :)

Legjobb válasz: Bocs, de nem sikerült a képet belinkelnem. A Vaterán most 3 féle ilyet hirdetnek. lila menyasszonyiruhaként üsd be a keresõbe.

Bocs, de nem sikerült a képet belinkelnem. A Vaterán most 3 féle ilyet hirdetnek. lila menyasszonyiruhaként üsd be a keresõbe.
a 7es linkje sztem állati jó. nekem ennél csicsásabb nem is kéne :) egyszerû, de mégis elegáns és menyasszonyhoz illõ.
Nálam. :D :D Ilyen volt a menyasszonyi ruhám 3 évvel ezelõtt, csak akrü színû volt, és hímzés nélküli (egyszerûbb). http://kepfeltoltes.hu/100605/Bridal-Gowns-And-Bridal-Dresse..
A kérdező hozzászólása: Még egyszer és utoljára: nem szavazok le senkit, mindenkinek köszönöm az idejét és véleményét, plusz pontoztam mindenhol. De úgy látom ez fontosabb néhány emberkének mint a kérdés maga. :D
Az a baj, hogy ha mást gondolsz mint amit mások, lepontoznak és ez az egész oldalra jellemzõ. Elég egy véleménykülönbség és megy a piros kezecske, az esetek döntõ többségében nem a kérdezõtõl. Eléggé nevetséges.
A vintage csak egy ötlet volt, ezen mit kell leszavazni? :D Nekem olyan lesz, ezért ajánlottam. :)
Nekem még mindig Benes Anita vagyis daalarna a vesszõparipám: http://daalarna.hu
Keress egy vintage darabot, akár neten... Õrületesen jó darabokat lehet találni! :)
A kérdező hozzászólása: Én mindenkinek köszönöm, hogy foglalkozik a problémámmal, tõlem mindenki élbõl csak fölfelé kapott pontot, biztos valaki itt nagyon magányos... Én nem foglalkoznék vele.
gyönyörû ruhákat linkeltetek itt a vége felé, nem értem kinek jut eszébe lepontozni és mégis minek teszi...
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm, nagyon szuperek az ötletek! Õszintén szólva szívemhez leginkább 17-es képei állnak fõleg a pasztellos "bohém" lágy anyagos ruhák. Nem is értem én hogy nem találtam rá ezekre?! Köszi! Jöhetnek még az ötletek ám ;)
Én a helyedben elmennék egy jó varrónõhöz és megvaratnám az álomruhát. :) Vihetsz pár képet neki az elképzeléseidrõl és majd összekombináljátok a tökéleteset. Egy jó varrónõnek ez nem lehet akadály! :) Azért linkelek én is egy párat, bár ennyi alapján tényleg nem egyszerû. Az aljáról már van fogalmunk, de pántosat szeretnél, vagy hosszú ujjút esetleg ujjatlant? http://www.posh24.com/chloe_sevigny/this_weeks_best_dressed_..
7es vagyok aki a lila ruhát linkelte Szerintem ezt a képe elviheted egy varrónõhöz és megkérdezed h milyen anyagot ajánl még hozzá. Biztos van ötlete és szerintem nem olyan drága megvarratni. Utána le is vágathatod és alkalmi koktélruhaként hordhatod. Szerintem elég esküvõs de ugyanakkor nem túlságosan
Utolsó vagyok, csak linkeltem bocsi, de sajna a "hol?" kérdésre nem tudok választ adni :(
Én vagyok az ekrüs. Tök, jó, hogy valaki lepontoz. Azért írtam, hogy nálam, mert eladó a ruhám. És azért linkeltem a "tesóját", mert mindenki dícsérte, hogy giccsmentes, szép ruha. Puszi!
A kérdező hozzászólása: Valóban eddig ez tetszett a legjobban de valahogy mégsem annyira esküvõs.. Túl selymes vagy nem tudom, de az alj tökéletes, ilyesmi fazont képzeltem kicsit könnyebb anyagból.
A kérdező hozzászólása: Na, ez már alakulna csak nagyon sötét és kicsit nekem "nemannyiramennyosszonyi".. Nehéz eset vagyok, tudom.. És nem lehet fehér, mert második menyegzõ...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szépek, de nekem túl "nagyok", mármint az alj és a lila túl lila. Valami romantikus, de egyszerû. Nagyon nehéz, tudom, ezért kérek segítséget tõletek :)
A lepontozás létrejöttéhez 2-3 negatív is kell, úgyhogy azért ne a kérdezõt hibáztassátok, mert egyedül nem megy:) Amúgy valaki jól írta, itt mindenki osztja a negatívot arra, amivel õ nem ért egyet...

Születési Anyakönyvi kivonatot nem találom, esküvőhöz kellene. Hol kell kérnem? Fizetni kell érte?

Legjobb válasz: Ahol születtél, az anyakönyvi hivatalban. Úgy tudom, hogy illetékmentes házasságkötéshez, de ennek utána tudsz kérdezni.

Ahol születtél, az anyakönyvi hivatalban. Úgy tudom, hogy illetékmentes házasságkötéshez, de ennek utána tudsz kérdezni.
Ott ahol születtél, személyesen vagy postán küldesz kérvényt. Ha postán küldöd, akkor ragasztani kell rá illeték bélyeget, 2000 forint. Fogják itt mondani, hogy nem is kell meg stb. de a házasság miatt kért kivonat az nem illetékmentes, õsszel velünk sem álltak szóba sem addig, míg el nem mentünk a postára illetékbélyegért meg az illetéktörvényben is benne van, nem szerepel a kivételek között.
Mi ezen a héten voltunk az anyakönyvi hivatalban bejelentkezni esküvõre. Párom nem találta meg az anyakönyvi kivonatát, de a hivatalban azt mondták esküvõhöz nem szükséges, mivel ebben a városban született. Elég volt a személy igazolvány, lakcím kártya. Gondolom ha másik városban szeretnél házasodni, mint ahol születtél akkor kell, és annak a városnak az anyakönyvi hivatalában kell kérni ahol születtél.
Vedd a fáradságot, és menj el személyesen az V. kerületi anyakönyvi hivatalba. Hamar elkészítik. Nem tudom, hogy kell-e fizetni vagy sem. Nem kell belekeverni az esküvõt, csak hogy elveszett, stb. (bár telefonon is lehet érdeklõdni elõtte (és akkor helyes választ kapsz. Ne a GYK-ra hagyatkozz!!!) Utána az anyakönyvid is meglesz, és mindenki hepi. Nektek is sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Pesten születtem az 5. kerületben, de Csepelen házasodnánk!

Esküvőkön gyakran játszott Hintómese/kocsijáték szövegét hol találom?

Legjobb válasz: Vidéki võfények tudnak neked ebben segíteni, nekik többnyire megvan a szövege.Én is lagziban láttam ezt a játékot

Vidéki võfények tudnak neked ebben segíteni, nekik többnyire megvan a szövege.Én is lagziban láttam ezt a játékot
Én a Vaterán vettem, kipostázták. Sok szép van ott is és jó áron.
az ázsia centerben 3000 forint alatt is csodaszépek vannak
Claire's?
asia centerben akadnak.
Nehéz lenne beírni a google-ba mi? -.-'
Bocsi, az elõzõ link pécsi illetõségû, de ez már budapesti. http://www.hepiend.hu/diademok/
újpesten
Árakat hirtelen nem tudok, de az esküvõi ruhákat árusító szalonok mindegyikében találsz gyönyörû darabokat.
?
A Claire's-ben vettem diadémot, meg hajbizgentyûket, meg vannak hajpántok is, virágos hajdíszek esküvõre. Szerintem tök jó az áruk. Van az Arénában, az Örs Vezér terén (valamelyik plázában) stb...
Ázsia center. nekem nagyon bejött

Esküvőre online szeretnék ruhát rendelni magamnak. Hol találok viszonylag olcsó de igazán szép koktélruhákat?

Legjobb válasz: szerintem ne rendelj online. mi van ha rossz méretet küldenek, vagy csak simán nem jó? am kb mennyi értékben gondolkodsz?

szerintem ne rendelj online. mi van ha rossz méretet küldenek, vagy csak simán nem jó? am kb mennyi értékben gondolkodsz?
Szerintem se rendelj. Turkálókban (Sugár -> Háda) gyakran nagyon jó koktélruhákat lehet kapni 2-3000 Ft-os áron, amik szépek, minõségiek is.

NEm sokára itt az esküvőm. Hol találnék profi fotóst? Vajon mennyibe kerülne?

Arról lenne szó,h.az esküv? készítene pár fényképet az ifjú párról.Mennyit kérne egy fényképész?Most el?ször kérnénk,idáig mindíg családban oldottuk meg,csakhát mégis egy esküv?r?l lenne szó.Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: szia, nekem van egy ismerõsöm...profi fotos, nagyon olcson dolgozik, kiszállási díj sincs,ha érdekel írj privátot:)

szia, nekem van egy ismerõsöm...profi fotos, nagyon olcson dolgozik, kiszállási díj sincs, ha érdekel írj privátot:)
Ha valóban profit keresel akkor nézz körül http://pillanart.hu oldalon. Perszer rajtuk kívül is vannak szép számmal kiváló esküvõi fotográfusok. Sok boldogságot!:)
Szia! Nekem Õ fotózta az esküvõmet én csak ajánlani tudom, nem horror árat kér, viszont nagyon ügyes, és jó az utó munkája:) http://www.facebook.com/ZekePhoto Sok boldogságot:) 26/N
Azért a harmadik válaszban említett fotóst kár lenne egy lapon emlegetni a második hozzászólásban emlegetett szövetség tagjaival. Iparosmunkának elmegy, de az, hogy ügyes az utómunkája, igen erõs túlzás.

Hol találok? Merre keressem? Esküvőre kéne.

Nah hát a neten olyan weboldalak címét várom amin estélyi ruhák képe van és lehet?leg nem csak egy:Kb térdig vagy egy kicsit feljebb ér? egyberészes szoknya!!Mindenkinek köszönöm

Legjobb válasz: http://www.bonjourszalon.hu/hosszuestelyi.html http://www.alkalmiruha.com/

A kérdező hozzászólása: köszönöm...bár nem a hosszú estélyiket keresem
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!