Találatok a következő kifejezésre: Hol találok egy tanárt aki (2 db)

Hol találok legkönnyebben egy tanárt aki megtanítana gitározni? És kb. mennyibe kerül egy gitár, és hol lenne érdemes megvásárolni?

Legjobb válasz: Gitártanárt legkönnyebben a zeneiskolában találsz. Az megtanít perfectûl.(ha nagyon komolyan gondolod) Vagy elmehetsz magántanárhoz, olyat a neten lehet találni.(ha komolyan gondolod) Vagy a netrõl is megtanulhatsz www.gitarozz.hu. Én ezzel az oldallal kezdtem és nem bántam meg.(én is így tanulom, és már elég jól megy :)) 10 000 ft alatt kapsz mûanyaghúros gitárokat (ez elvileg jobb kezdésnek mert nem kezdi ki annyira a kezet) Gitárt hangszerboltban kapsz, vag a netrõl is tudsz rendelni, meg lehet kapni használtan is. http://mezzoforte.hu/index.php?PHPSESSID=507b5346b0ab622fdc1..

Gitártanárt legkönnyebben a zeneiskolában találsz. Az megtanít perfectûl.(ha nagyon komolyan gondolod) Vagy elmehetsz magántanárhoz, olyat a neten lehet találni.(ha komolyan gondolod) Vagy a netrõl is megtanulhatsz http://www.gitarozz.hu. Én ezzel az oldallal kezdtem és nem bántam meg.(én is így tanulom, és már elég jól megy :) ) 10 000 ft alatt kapsz mûanyaghúros gitárokat (ez elvileg jobb kezdésnek mert nem kezdi ki annyira a kezet) Gitárt hangszerboltban kapsz, vag a netrõl is tudsz rendelni, meg lehet kapni használtan is. http://mezzoforte.hu/index.php?PHPSESSID=507b5346b0ab622fdc1..

Hol találok "olcsó" matematika tanárt aki a 0-ról fel tudna készíteni legalább egy 2-es 3as matematika érettségire?

A 2100Ft/per óra mindenképpen sok...

Legjobb válasz: Egyetemisták között keresgélj, bár tudod, olcsó húsnak híg a leve, de egy kettest csak összekapar az is neked.

Egyetemisták között keresgélj, bár tudod, olcsó húsnak híg a leve, de egy kettest csak összekapar az is neked.
Ennyi alatt Budapesten valóban csak egyetmisták vállalnak. Ami elég nagy lutri, de lehet szerencséd is.
A kérdező hozzászólása: Nekem biztosra kell mennem.. Tehát kénytelen vagyok az elsõ google keresõben feljövõ Matektanára hivatkozni..?
0-ról? abszolut nulla, vagy van "valami", de nem sok? Ha lealább az alapismeretekrõl indulsz, sok idöt szánsz rá, jó tanárt fogsz ki, és nem vagy olyan butus, akkor van esélyed.
Újpesten én 2000HUF/60 perc áron elvállalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!